Fysios Loviisa

Stolpenkatu 5

07900 Loviisa

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-16.00
  • Ja sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Loviisa

Fysio Kymppi Loviisa on nyt Fysios Loviisa.


Fysios Loviisa tarjoaa monipuolisesti laadukasta ja ajanmukaista fysioterapiaa, lymfaterapiaa sekä naprapaatin hoitoja Loviisassa. Hoidamme ja kuntoutamme tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja sairauksia sekä toimimme Kelan vaativan kuntoutuksen palveluntuottajana. Teemme myös kotikäyntejä.

Annamme ennaltaehkäisevää tietoa ja ohjeita itsehoitoa varten. Autamme valitsemaan sopivat tuet ja tarvittavat apuvälineet. Valikoimaamme kuuluvat myös mittatilaustuotteet, kuten esimerkiksi lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä meillä on kokemusta neurologisesta kuntoutuksesta, lymfaterapiasta ja eri syistä johtuvien turvotusongelmien hoidosta. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat mm. yhdistelmähoitolaite; UÄ-sähkö, ultraäänilaite ja lympha touch alipainelaite.

Meille on helppo tulla. Linja-autoaseman vieressä sijaitsevat toimitilamme ovat esteettömät ja parkkitilaa löytyy sisäänkäynnin läheisyydestä. Tilamme sopivat myös pyörätuolilla liikkuville.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Yksilöfysioterapia

Esteettömät tilamme sopivat pyörätuolilla liikkuville. Olemme huomioineet myös lapset; lapsille on tarjolla useita mielekkääseen lasten terapiaan kohdennettuja välineitä.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä fysioterapeutti Sari Rautiaiseen p. 050 563 5859.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kompakti n. 25 m2 LHT-sali. Sali on tarkoitettu terapeutin kanssa harjoitteluun eli on vain käytössä fysioterapiassa. Sovittaessa, esim. ennen terapiaa lämmittely itsenäisesti salissa on mahdollista.

Sali mahdollistaa liikeharjoitteiden tekemisen tärkeimpien fysioterapiassa käytettävien harjoitteluvälineiden kanssa. Salista löytyy mm. speed pulley -vetoharjoittelulaite, kuntopyörät (myös istumamalli), puolapuut, iso peili, terapiamatot sekä paljon pienvälineitä, kuten palloja ja painoja.