Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-16.00
  • Ja sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Loviisa on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Loviisa

Fysios Mehiläinen Loviisa tarjoaa monipuolisesti laadukasta ja ajanmukaista fysioterapiaa, lymfaterapiaa sekä naprapaatin hoitoja Loviisassa. Hoidamme ja kuntoutamme tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja sairauksia sekä toimimme Kelan vaativan kuntoutuksen palveluntuottajana. Teemme myös kotikäyntejä.

Annamme ennaltaehkäisevää tietoa ja ohjeita itsehoitoa varten. Autamme valitsemaan sopivat tuet ja tarvittavat apuvälineet. Valikoimaamme kuuluvat myös mittatilaustuotteet, kuten esimerkiksi lääkinnälliset hoitosukat ja -hihat.

Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä meillä on kokemusta neurologisesta kuntoutuksesta, lymfaterapiasta ja eri syistä johtuvien turvotusongelmien hoidosta. Toimipisteemme hoitolaitteita ovat mm. yhdistelmähoitolaite; UÄ-sähkö, ultraäänilaite ja lympha touch alipainelaite.

Esteettömät tilamme sopivat pyörätuolilla liikkuville. Olemme huomioineet myös lapset; lapsille on tarjolla useita mielekkääseen lasten terapiaan kohdennettuja välineitä.

Meille on helppo tulla. Linja-autoaseman vieressä sijaitsevat toimitilamme ovat esteettömät ja parkkitilaa löytyy sisäänkäynnin läheisyydestä. Tilamme sopivat myös pyörätuolilla liikkuville.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jari Rantala, p. 044 500 5009 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kompakti n. 25 m2 LHT-sali. Sali on tarkoitettu terapeutin kanssa harjoitteluun eli on vain käytössä fysioterapiassa. Sovittaessa, esim. ennen terapiaa lämmittely itsenäisesti salissa on mahdollista.

Sali mahdollistaa liikeharjoitteiden tekemisen tärkeimpien fysioterapiassa käytettävien harjoitteluvälineiden kanssa. Salista löytyy mm. speed pulley -vetoharjoittelulaite, kuntopyörät (myös istumamalli), puolapuut, iso peili, terapiamatot sekä paljon pienvälineitä, kuten palloja ja painoja.