Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
Terapeuttia

0

58

EUR

Fysioterapia

45 min

69

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Mikkeli

Fysios Mikkeli tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluja Mikkelissä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan sekä toiminta- ja työkyvyn ylläpitämiseen. Toimintaperiaatteissamme korostuvat yksilöllisyys, ennaltaehkäisy, henkilöstön jatkuva ammatillinen kouluttautuminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Asiakkaan palvelutarpeen kuunteleminen, palvelutuotteidemme jatkuva kehittäminen, erityisosaamisalojemme vahvistaminen sekä ajassa eläminen ovat olleet aina toimintamme keskiössä.

Teemme hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja meillä on käytettävissä kaikki vaikuttavimmat fysioterapiamenetelmät; manuaalinen terapia, aktivoiva fysioterapia ja fysikaaliset hoidot. Fysioterapiahoitoja täydennämme tarvittaessa Neurosonic-rentoutuksella ja LPG-kudosterapiahoidoilla.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat fysioterapian lisäksi mm. 


Askelklinikalta saat apua alaraajaongelmiin. Samalla selvitämme myös mahdollisen fysioterapiahoidon ja tukipohjallisten tarpeen.  

Olemme myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Fysioterapiaa Mikkelissä. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Asiakaspysäköinti sisäpihalla (3kpl) tai parkkikiekollinen (2h) Ristimäenkadulla.

Esteettömyys

Kyllä. Sähköinen ovenavaus ja pyörätuoliliuska.

Inva-WC

Kyllä

Hissi

On

Ovikello, raput, kerros

Tilat kahdessa kerroksessa.