Fysios Mehiläinen Mikkeli

Savilahdenkatu 16

50100 Mikkeli

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • Kuntosali 8.00-16.00 tai sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Ti 8.00-16.00
  • muuna aikana
  • yhteydenotto 010 237 700

Fysios Mehiläinen Mikkeli on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Mikkeli

Fysios Mehiläinen Mikkeli tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita Mikkelissä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja löydät meiltä monipuoliset palvelut, kuten neurologisen kuntoutuksen, geriatrisen fysioterapian, kotikäynnit, veteraani- ja lottakuntoutuksen. Meillä on hyvät ja esteettömät tilat sekä erittäin ammattitaitoinen henkilöstö.

Toimintaperiaatteissamme korostuvat yksilöllisyys, ennaltaehkäisy, henkilöstön jatkuva ammatillinen kouluttautuminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Asiakkaan palvelutarpeen kuunteleminen, palvelutuotteidemme jatkuva kehittäminen, erityisosaamisalojemme vahvistaminen sekä ajassa eläminen ovat olleet aina toimintamme keskiössä.

Teemme hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja meillä on käytettävissä kaikki vaikuttavimmat fysioterapiamenetelmät; manuaalinen terapia, aktivoiva fysioterapia ja fysikaaliset hoidot. Fysioterapiahoitoja täydennämme tarvittaessa Neurosonic-rentoutuksella ja LPG-kudosterapiahoidoilla. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, osteopatia, purentaelinfysioterapia, toimintakyky- ja voimavarakartoitus ja hieronta.

Askelklinikalta saat apua alaraajaongelmiin. Samalla selvitämme myös mahdollisen fysioterapiahoidon ja tukipohjallisten tarpeen.

Tervetuloa fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Mikkeliin!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janina Marttiin p. 040 7438929 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalimme on esteetön ja salimme varustukseen kuuluvat HUR-ilmanpainelaitteet, kävelymatto, kuntopyörä ja MotoMed. Harjoitella salillamme voi yhdessä terapeutin kanssa tai omatoimisesti ja myös ulkopuoliset ovat tervetulleita. Ikääntyvien pienryhmiä toimii ohjatusti.

Meillä on erillinen terapiatila, jossa on nojapuut, leveä neurologiseen fysioterapiaan tarkoitettu hoitopöytä ja puolapuut. Meiltä löytyy paljon erilaista pienvälineistöä karkea- ja hienomotoriikkaharjoitteluun.

Kehonkartoitus ja lihaskuntotestaus

Kokonaisvaltaisen kuntoutuksen tukena meiltä myös hyvinvointimittaukset ja kuntotestaukset. Tutkimukseen perustuvat hyvinvointimittaukset ja kuntotestit. Mittaamme ja seuraamme monipuolisesti asiakkaan hyvinvointia validoiduilla mittausmenetelmillä.

Mittausmahdollisuuksia muun muassa suora ja epäsuora VO2max hapenottokykytesti (pp-ergolla tai juoksumatolla), hyppy- ja tasapainotestit (HUR voimalevy), neurologinen kuntoutus ja kävely- ja juoksutestit (Motek C-Mill VR), isometrinen jalkaprässi, kehonkoostumusmittaus (Tanita & InBody) ja valtimojäykkyysmittaus.

Hyvinvointimittauksilla suoritettava kehonkartoitus ja lihaskuntotestaus (Testauslaboratorio 90min) 95 EUR

Paikka: XAMK:n testauslaboratorio/Saimaa Stadium

Kysy lisätietoja [email protected] ja [email protected]