Fysios Mikkeli

Savilahdenkatu 16

50100 Mikkeli

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • Kuntosali 8.00-16.00 tai sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Ti 8.00-16.00
  • muuna aikana
  • yhteydenotto 010 237 700

Fysioterapia Mikkeli

Fysios Mikkeli tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita Mikkelissä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja löydät meiltä monipuoliset palvelut, kuten neurologisen kuntoutuksen, geriatrisen fysioterapian, kotikäynnit, veteraani- ja lottakuntoutuksen. Meillä on hyvät ja esteettömät tilat sekä erittäin ammattitaitoinen henkilöstö.

Toimintaperiaatteissamme korostuvat yksilöllisyys, ennaltaehkäisy, henkilöstön jatkuva ammatillinen kouluttautuminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Asiakkaan palvelutarpeen kuunteleminen, palvelutuotteidemme jatkuva kehittäminen, erityisosaamisalojemme vahvistaminen sekä ajassa eläminen ovat olleet aina toimintamme keskiössä.

Teemme hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja meillä on käytettävissä kaikki vaikuttavimmat fysioterapiamenetelmät; manuaalinen terapia, aktivoiva fysioterapia ja fysikaaliset hoidot. Fysioterapiahoitoja täydennämme tarvittaessa Neurosonic-rentoutuksella ja LPG-kudosterapiahoidoilla. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, osteopatia, purentaelinfysioterapia, toimintakyky- ja voimavarakartoitus ja hieronta.

Askelklinikalta saat apua alaraajaongelmiin. Samalla selvitämme myös mahdollisen fysioterapiahoidon ja tukipohjallisten tarpeen.  

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janina Marttiin p. 040 7438929.

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalimme on esteetön ja salimme varustukseen kuuluvat HUR-ilmanpainelaitteet, kävelymatto, kuntopyörä ja MotoMed. Harjoitella salillamme voi yhdessä terapeutin kanssa tai omatoimisesti ja myös ulkopuoliset ovat tervetulleita. Ikääntyvien pienryhmiä toimii ohjatusti.

Meillä on erillinen terapiatila, jossa on nojapuut, leveä neurologiseen fysioterapiaan tarkoitettu hoitopöytä ja puolapuut. Meiltä löytyy paljon erilaista pienvälineistöä karkea- ja hienomotoriikkaharjoitteluun.


Tervetuloa fysioterapiaan Fysios Mikkeliin!