Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 08.00-16.00
Terapeuttia

0

60

EUR

Fysioterapia

45 min

72

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Mikkeli

Fysios Mikkeli tarjoaa monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita Mikkelissä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja löydät meiltä monipuoliset palvelut, kuten neurologisen kuntoutuksen, geriatrisen fysioterapian, kotikäynnit, veteraani- ja lottakuntoutuksen. Meillä on hyvät ja esteettömät tilat sekä erittäin ammattitaitoinen henkilöstö.

Toimintaperiaatteissamme korostuvat yksilöllisyys, ennaltaehkäisy, henkilöstön jatkuva ammatillinen kouluttautuminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Asiakkaan palvelutarpeen kuunteleminen, palvelutuotteidemme jatkuva kehittäminen, erityisosaamisalojemme vahvistaminen sekä ajassa eläminen ovat olleet aina toimintamme keskiössä.

Teemme hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja meillä on käytettävissä kaikki vaikuttavimmat fysioterapiamenetelmät; manuaalinen terapia, aktivoiva fysioterapia ja fysikaaliset hoidot. Fysioterapiahoitoja täydennämme tarvittaessa Neurosonic-rentoutuksella ja LPG-kudosterapiahoidoilla.

Palvelumme 


Askelklinikalta saat apua alaraajaongelmiin. Samalla selvitämme myös mahdollisen fysioterapiahoidon ja tukipohjallisten tarpeen.  

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Janina Marttiin p. 040 7438929.

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalimme on esteetön ja salimme varustukseen kuuluvat HUR-ilmanpainelaitteet, kävelymatto, kuntopyörä ja MotoMed. Harjoitella salillamme voi yhdessä terapeutin kanssa tai omatoimisesti ja myös ulkopuoliset ovat tervetulleita. Ikääntyvien pienryhmiä toimii ohjatusti.

Meillä on erillinen terapiatila, jossa on nojapuut, leveä neurologiseen fysioterapiaan tarkoitettu hoitopöytä ja puolapuut. Meiltä löytyy paljon erilaista pienvälineistöä karkea- ja hienomotoriikkaharjoitteluun.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovessa on ovikello ja inva-ovenavaus. Yläkerran tiloihin on iso hissi. Saapuessasi ilmoittaudu vastaanotossa.

Sisäpihallamme on 3 ilmaista asiakaspaikkaa ja kadun varrella on 2-4h kiekkoparkkipaikkoja.

Maksutavat

Lasku, luottokortti, Edenred, Smartum, E-passi ja Eazybreak.


Tervetuloa fysioterapiaan Fysios Mikkeliin!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia
Fysioterapia Mikkeli Fysios Mikkeli
Fysios Mikkeli rakennus
Fysios Mikkeli odotusaula
Fysios Mikkeli hoitohuone
Fysios Mikkeli sali

Julkiset kulkuyhteydet

Lähimmät bussipysäkit Teatteri I ja Teatteri L.

Paikoitusalueet

Asiakaspysäköinti sisäpihalla (3kpl) tai parkkikiekollinen (2h) Ristimäenkadulla.

Esteettömyys

Kyllä. Sähköinen ovenavaus ja pyörätuoliliuska.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Tilava hissi.

Ovikello, raput, kerros

Tilat kahdessa kerroksessa, esteetön sisääntulo, ilmoittautuminen vastaanottoon.