Fysios Muhos

Ratatie 41

91500 Muhos

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-15.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-14.00

Fysioterapia Muhos

Fysioterapiaa Muhoksella tarjoaa Fysios Muhos. Fysios Muhoksen fysioterapeuttien kokenut tiimi tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan ja Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ryhmäfysioterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Muhoksen kunnan maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia. Vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella pääsee myös fysioterapiaan.

Toimipisteellämme yhteistyössä LaiffiGym Oy:n kanssa pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Muhoksen toimitilat ja laitteet tarjoavat monipuoliset harjoitteluolosuhteet kaikentasoisille kuntoutujille terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää suorasta ajanvarausnumeroistamme 08 5332430, 040 5444592 tai valtakunnallisesta numerostamme 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meillä on huomioitu kaikki asiakasryhmät ja toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer, Posturimed -tasapainoharjotteilulaite ja kävelymatto.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai palveluneuvoja Hanna Ukkolaan p. 040 5444592.

Harjoittelumahdollisuudet

Terapeuttisen harjoittelun tila on varustettu korkeatasoisilla Technogym -laitteilla. Meiltä löytyy monipuolisten treenivälineiden lisäksi juoksumatto kävelyn ja juoksun analysointia ja harjoittelua varten, Posturimed -tasapainoharjoittelulaite, kaikille lihasryhmille harjoittelulaitteet sekä TheraTrainer ylä- ja alaraajojen polkuharjoitteluun. Shockwave -paineaaltohoitolaite on erilaisten kiputilojen hoitoon.

Vastapäätä Fysios Muhosta löytyy fysioterapian kanssa yhteistyössä toimiva esteetön LaiffiGym, monipuolisesti, kaikentasoisille treenaajille suunnattu 600 neliön TechnoGym- ja Gym80 -laitteilla varustettu kuntosali Muhoksen keskustassa. Fysioterapia-asiakkaiden on mahdollista harjoitella ohjatusti osana fysioterapiaa salilla sekä omaehtoisesti.

Meiltä löytyy myös liikuntaryhmiä, kuten palvelukotien tuolijumppa ja tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave, Neurotrack lantionpohjan fysioterapia, Ultraääni, NMES, microFET2 -dynamometri urheilufysioterapia ja tule-fysioterapia sekä Tanita -kehonkoostumusmittaus.