Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-15.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-14.00
Terapeuttia

0

52

EUR

Fysioterapia

45 min

55

EUR

Hieronta

60 minFysioterapia Muhos

Fysioterapiaa Muhoksella tarjoaa Fysios Muhos. Fysios Muhoksen fysioterapeuttien kokenut tiimi tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan ja Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ryhmäfysioterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Muhoksen kunnan maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia. Vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella pääsee myös fysioterapiaan.

Toimipisteellämme yhteistyössä LaiffiGym Oy:n kanssa pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Muhoksen toimitilat ja laitteet tarjoavat monipuoliset harjoitteluolosuhteet kaikentasoisille kuntoutujille terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää suorasta ajanvarausnumeroistamme 08 5332430, 040 5444592 tai valtakunnallisesta numerostamme 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tervetuloa!

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meillä on huomioitu kaikki asiakasryhmät ja toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer, Posturimed -tasapainoharjotteilulaite ja kävelymatto.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai palveluneuvoja Hanna Ukkolaan p. 040 5444592.

Harjoittelumahdollisuudet

Terapeuttisen harjoittelun tila on varustettu korkeatasoisilla Technogym -laitteilla. Meiltä löytyy monipuolisten treenivälineiden lisäksi juoksumatto kävelyn ja juoksun analysointia ja harjoittelua varten, Posturimed -tasapainoharjoittelulaite, kaikille lihasryhmille harjoittelulaitteet sekä TheraTrainer ylä- ja alaraajojen polkuharjoitteluun. Shockwave -paineaaltohoitolaite on erilaisten kiputilojen hoitoon.

Vastapäätä Fysios Muhosta löytyy fysioterapian kanssa yhteistyössä toimiva esteetön LaiffiGym, monipuolisesti, kaikentasoisille treenaajille suunnattu 600 neliön TechnoGym- ja Gym80 -laitteilla varustettu kuntosali Muhoksen keskustassa. Fysioterapia-asiakkaiden on mahdollista harjoitella ohjatusti osana fysioterapiaa salilla sekä omaehtoisesti.

Meiltä löytyy myös liikuntaryhmiä, kuten palvelukotien tuolijumppa ja tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat Shockwave, Neurotrack lantionpohjan fysioterapia, Ultraääni, NMES, microFET2 -dynamometri urheilufysioterapia ja tule-fysioterapia sekä Tanita -kehonkoostumusmittaus.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa Muhoskeskuksen liikerakennuksessa. Toimitiloihimme kulku sisäpihan kautta. Ilmainen parkkipaikka. Palveluneuvoja on vastaanottamassa paikan päällä arkisin klo 8-14. Muuna aikana fysioterapeuttimme ottavat vastaan uudet asiakkaat.

Seudun busseilla pääsee toimipisteen läheisyyteen. Ilmainen pysäköinti vanhan Osuuspankin paikoitusalueelle. Inva-paikka liikekeskuksen päädyssä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, pankki- ja luottokortti, Edenred korttimaksu, Edenred mobiilimaksu, SmartumPay (sovellus, verkkomaksu ja QR-maksu), Smartum saldokortti, Smartum (hieronta + fysioterapia), Eazybreak hieronta ja liikunta, Epassi ja EPassi hyvinvointi.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Seudun busseilla pääsee toimipisteen läheisyyteen.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti vanhan Osuuspankin paikoitusalueelle. Inva-paikka liikekeskuksen päädyssä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa Muhoskeskuksen liikerakennuksessa. Käynti sisäpihalta.