Muurame Fysios Muurame

Virastotie 7, 40950 Muurame

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 7032.

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

43

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Muurame

Fysios Muurame tarjoaa tuki- ja liikuntaelinten ja neurologisen fysioterapian erikoisosaamista sekä hierontaa Muuramen keskustassa. Meiltä löydät asiantuntevan ja osaavan henkilöstön auttamaan sinua selkä-, niska-, tai nivelvaivoissa sekä neurologisessa kuntoutuksessa. Palveluihimme kuuluu näiden lisäksi mm. seniorifysioterapia, faskiakäsittelyt, LPG-hoidot, lantionpohjan fysioterapia sekä urheilufysioterapia. Teemme myös askel-analyysejä sekä yksilöllisiä tukipohjallisia.

Meillä on erikoisosaamista mm. tuki- ja liikuntaelimistön sekä neurologisen fysioterapian osalta. Tarjoamme tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa niin lapsille, aikuisille kuin ikääntyneillekin. Erikoisosaamisemme on monipuolista ja tarjoamme myös mm. Bobath-terapiaa. Lisäksi teemme kotikäyntejä.

Ammattitaitoiset ja osaavat terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan kuntoutumisen. Fysioterapiassa hyödynnämme fysikaalisia hoitoja nopeuttamaan paranemista ja edistämään kuntoutusta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiisi parhaamme mukaan. Esteettömät tilamme sopivat kaikille kuntoutujille.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meillä on erikoisaamista neurologisesta fysioterapiasta ja meiltä löytyy myös Bobath-terapian osaaja. Tilamme ovat täysin esteettömät aina harjoittelusalia myöten. Toimipisteen hoitolaitteita ja varusteita ovat mm. Motomed-laite ja kävelykuntoutuslaite.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki, p. 040 8484 843.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy LHT-sali, jossa on mm. puolapuut, renkaat, spiraalistabilaationauhoja, erilaisia tasapainon harjoittamisalustoja ja -välineitä, käsipainoja, painomansetteja, kahvakuulia, terapiapalloja, sähkösäätöinen harjoittelutaso, kävelykuntoutuslaite, Motomed-laite, kuntopyörä sekä erilaisia tukityynyjä.

Salilla voi harjoitella terapiakäynnin aikana oman terapeutin kanssa. Harjoittelutilamme ovat esteettömät.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Muuramen keskustassa, Muuramen kunnantaloa vastapäätä. Toimipisteen edestä löytyy toimipisteen omia, maksuttomia parkkipaikkoja. Toimipisteemme on esteetön ja meiltä löytyy myös inva-wc. Saapuessa pyydämme asiakkaita odottamaan aulassa, josta terapeutti sitten kutsuu nimellä sisään.

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti (Visa, MasterCard), ePassi (sportti ja hyvinvointi), Smartum (liikunta, hieronta ja fysioterapia), Eazybreak (hieronta ja liikunta) sekä lasku.

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia LPG-terapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia
Fysioterapia Muurame Fysios Muurame
Fysios Muurame vastaanotto
Fysios Muurame hoitohuone
Fysios Muurame sali
Fysios Muurame yksilölliset tukipohjalliset
Fysios Muurame LPG

Julkiset kulkuyhteydet

Ei julkisia kulkuyhteyksiä.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ovikello, raput, kerros