Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Muurame on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Muurame

Fysios Mehiläinen Muurame tarjoaa tuki- ja liikuntaelinten fysioterapiaa ja neurologisen fysioterapian (mm. Bobath) erikoisosaamista sekä hierontaa Muuramen keskustassa. Meiltä löydät asiantuntevan ja osaavan henkilöstön auttamaan sinua selkä-, niska-, tai nivelvaivoissa sekä neurologisessa kuntoutuksessa, tarjoamme tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa niin lapsille, aikuisille kuin ikääntyneille. Teemme lisäksi kotikäyntejä.

Palveluihimme kuuluu näiden lisäksi mm. allasterapia, seniorifysioterapia, faskiakäsittelyt, LPG-hoidot, hieronta, lantionpohjan fysioterapia sekä urheilufysioterapia. Teemme myös askel-/alaraaja-analyysejayksilöllisiä tukipohjallisiasykevälivaihtelu ja Firstbeat-mittausta.

Meillä on erikoisaamista neurologisesta fysioterapiasta ja meiltä löytyy myös Bobath-terapian osaaja. Tilamme ovat täysin esteettömät aina harjoittelusalia myöten. Toimipisteen hoitolaitteita ja varusteita ovat mm. Motomed-laite ja kävelykuntoutuslaite.

Ammattitaitoiset ja osaavat terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan kuntoutumisen. Fysioterapiassa hyödynnämme fysikaalisia hoitoja nopeuttamaan paranemista ja edistämään kuntoutusta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiisi parhaamme mukaan. Esteettömät tilamme sopivat kaikille kuntoutujille.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen p. 044 0522506 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy LHT-sali, jossa on mm. puolapuut, renkaat, spiraalistabilaationauhoja, erilaisia tasapainon harjoittamisalustoja ja -välineitä, käsipainoja, painomansetteja, kahvakuulia, terapiapalloja, sähkösäätöinen harjoittelutaso, kävelykuntoutuslaite, Motomed-laite, kuntopyörä sekä erilaisia tukityynyjä.

Salilla voi harjoitella terapiakäynnin aikana oman terapeutin kanssa. Harjoittelutilamme ovat esteettömät.

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 700.