Muurame Fysios Muurame

Virastotie 7, 40950 Muurame

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 7032

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

53

EUR

Fysioterapia

45 min

41

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Muurame

Tarjoamme tuki- ja liikuntaelinten sekä neurologisen fysioterapian erikoisosaamista, hierojan sekä erikoislääkärin palveluita. Meiltä löydät asiantuntevan ja osaavan henkilöstön auttamaan sinua selkä-, niska-, tai nivelvaivoissa tai neurologisessa kuntoutuksessa. Palveluihimme kuuluu näiden lisäksi mm. faskiakäsittelytLPG-hoidot, lantionpohjan fysioterapia sekä urheilufysioterapia. Meiltä myös alaraaja-analyysit sekä yksilölliset tukipohjalliset.

Ammattitaitoiset ja osaavat terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan kuntoutumisen. Fysioterapiassa hyödynnämme fysikaalisia hoitoja nopeuttamaan paranemista ja edistämään kuntoutusta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiisi parhaamme mukaan.

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros