Muurame Fysios Muurame

Fysios Oy (ent. Fysio Muurame Oy) Virastotie 7 40950 Muurame

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 7032

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

52

EUR

Fysioterapia

45 min

40

EUR

Hieronta

45 min

Varaa aika

Fysioterapia ja hieronta Muurame

Fysio Muurame on nyt Fysios Muurame

Tarjoamme tuki- ja liikuntaelinten sekä neurologisen fysioterapian erikoisosaamista, hierojan sekä erikoislääkärin palveluita. Meiltä löydät asiantuntevan ja osaavan henkilöstön auttamaan sinua selkä-, niska-, tai nivelvaivoissa tai neurologisessa kuntoutuksessa. Palveluihimme kuuluu näiden lisäksi mm. faskiakäsittelytLPG-hoidot, lantionpohjan fysioterapia sekä urheilufysioterapia. Meiltä myös alaraaja-analyysit sekä yksilölliset tukipohjalliset.

Ammattitaitoiset ja osaavat terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan kuntoutumisen. Fysioterapiassa hyödynnämme fysikaalisia hoitoja nopeuttamaan paranemista ja edistämään kuntoutusta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiisi parhaamme mukaan.

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti rakennuksen edessä.

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros