Fysios Muurame

Virastotie 7

40950 Muurame

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Muurame

Fysios Muurame tarjoaa tuki- ja liikuntaelinten (mm. OMT) ja neurologisen fysioterapian (mm. Bobath) erikoisosaamista sekä hierontaa Muuramen keskustassa. Meiltä löydät asiantuntevan ja osaavan henkilöstön auttamaan sinua selkä-, niska-, tai nivelvaivoissa sekä neurologisessa kuntoutuksessa, tarjoamme tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaa niin lapsille, aikuisille kuin ikääntyneille. Teemme lisäksi kotikäyntejä.

Palveluihimme kuuluu näiden lisäksi mm. allasterapia, seniorifysioterapia, faskiakäsittelyt, LPG-hoidot, lantionpohjan fysioterapia sekä urheilufysioterapia. Teemme myös askel-/alaraaja-analyysejayksilöllisiä tukipohjallisiasykevälivaihtelu ja Firstbeat-mittausta.

Ammattitaitoiset ja osaavat terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan kuntoutumisen. Fysioterapiassa hyödynnämme fysikaalisia hoitoja nopeuttamaan paranemista ja edistämään kuntoutusta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiisi parhaamme mukaan. Esteettömät tilamme sopivat kaikille kuntoutujille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meillä on erikoisaamista neurologisesta fysioterapiasta ja meiltä löytyy myös Bobath-terapian osaaja. Tilamme ovat täysin esteettömät aina harjoittelusalia myöten. Toimipisteen hoitolaitteita ja varusteita ovat mm. Motomed-laite ja kävelykuntoutuslaite.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen, p. 0440 522 506.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy LHT-sali, jossa on mm. puolapuut, renkaat, spiraalistabilaationauhoja, erilaisia tasapainon harjoittamisalustoja ja -välineitä, käsipainoja, painomansetteja, kahvakuulia, terapiapalloja, sähkösäätöinen harjoittelutaso, kävelykuntoutuslaite, Motomed-laite, kuntopyörä sekä erilaisia tukityynyjä.

Salilla voi harjoitella terapiakäynnin aikana oman terapeutin kanssa. Harjoittelutilamme ovat esteettömät.

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 7032.


Tervetuloa!

Fysios Muuramen asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Muurame

Pois pyörätuolista

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän