Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-19.00
Terapeuttia

0

70

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Naantali

Fysios Naantali tarjoaa laadukasta fysioterapiaa Naantalissa. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä urheilufysioterapiaan. Toimipisteestämme saa laadukkaat ja monipuoliset fysioterapiapalvelut ja torstaisin OMT-fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti pitää vastaanottoa. Teemme myös kotikäyntejä.

Tutustu asiantuntijoihimme ja varaa aika - tervetuloa!

Palvelumme


Harjoittelumahdollisuudet

Toimipiste on samassa yhteydessä kuntosali Ole.Fit Naantalin kanssa. Kuntosalilla harjoittelu Fysioksen asiakkaille vain terapeutin kanssa, itsenäinen harjoittelu kuntokeskuksen jäsenyydellä. Sali ei ole täysin esteetön.

Hoitohuoneessa on käsipainot, kuminauhat, steppilauta ja jumppamatto. Kuntokeskuksen puolella on mm. kestävyysharjoittelulaitteet, painopakkalaitteet, vapaat painot ja tangot ja toiminnallisen harjoittelun tila, kahvakuulat, kuminauhat ja bosu-pallo.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Naantali sijaitsee samassa yhteydessä kuntosali Ole.Fit Naantalin kanssa. Ulkopuolella nuolet osoittamassa Fysioksen sisäänkäynnille. Ovi on lukossa, joten asiakkaan soitettava ovikelloa ja terapeutti avaa oven sähköisellä painikkeella hoitohuoneesta.

Pihalla on omat ilmaiset parkkipaikat.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät luotto- ja pankkikortti (Visa, MasterCard), Smartum (hieronta + hyvinvointi), E-passi hyvinvointipassi ja EazyBreak hieronta.

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia OMT Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Fysios Naantali

Fysioterapia Naantali Fysios Naantali
Fysios Naantali hoitohuone
Fysios Naantali fysioterapiapalvelut hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Lähin bussipysäkki 1,6 km.

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti toimipaikan edessä.

Esteettömyys

Ei

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Ulkopuolella nuolet osoittamassa Fysioksen sisäänkäynnille. Ovi lukossa, soita ovikelloa.