Fysios Mehiläinen Naantali

Tuulensuunkatu 27

21100 Naantali

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-18.00

Fysios Mehiläinen Naantali on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Naantali

Fysios Mehiläinen Naantali on muuttanut uusiin tiloihin. Uusi osoitteemme 2.1.2023 alkaen on Tuulensuunkatu 27, 21100 Naantali. Tervetuloa!


Fysios Mehiläinen Naantali tarjoaa laadukasta fysioterapiaa Naantalissa. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan sekä neurologiseen kuntoutukseen. Toimipisteestämme saa laadukkaat ja monipuoliset fysioterapiapalvelut ja OMT-fysioterapiaa.

Palveluihimme kuuluvat lisäksi lymfaterapia, alaraaja-analyysit ja hieronta. Meiltä saa yksilöllisiä tukipohjallisia. Teemme myös fysioterapiaa ikääntyville ja kotikäyntejä.

Tutustu asiantuntijoihimme ja varaa aika - tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteen Kela kuntoutuksessa käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. kuntopyörä, mattoplintti, kävelymatto, pulley sekä monipuolinen pienterapiavälineistö.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Fysios Mehiläisen asiakaspalveluun 010 237 700 tai kuntoutusneuvontaan 010 237 7077.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteen laitteita ja välineitä ovat kuntopyörä, mattoplintti, kävelymatto, pulley sekä monipuolinen pienterapiavälineistö.