Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma 8.00-18.00
  • Ti-Ke 8.00-17.30
  • To 8.30-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

60

EUR

Fysioterapia

45 min

74

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Nokia

Fysios Nokia tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Nokialla. Toimipisteemme sijaitsee Kauppakadulla. Toimipisteelle pääsee omalla autolla ja talon edustalla sijaitsee ilmaisia, kiekkopaikkoja auton pysäköintiin. Toimipisteemme sijaitsee rakennuksen 3. kerroksessa, talossa on hissi ja toimipisteelle on esteetön kulku. Toimipisteellä on neljä hoitohuonetta sekä pieni kuntosali.

Toimipisteessä toimii ammattitaitoiset ja hyväntuuliset omt-fysioterapeutti, kaksi fysioterapeuttia sekä hieroja. Palveluitamme ovat fysioterapian ja omt-fysioterapian lisäksi hieronta, akupunktio, faskiakäsittely, huimauksen hoito, leukanivelten kipujen hoito, kinesioteippaus, urheilufysioterapia sekä seniorifysioterapia. Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta.

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, kela, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tervetuloa!


Fysioterapia Tampere. Katso Tampereen alueen muut toimipisteet.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Maksutapana paikan päällä käy ainoastaan pankki- ja luottokortit. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.

Voit maksaa fysioterapia- ja hierontapalveluita myös E-passin hyvinvointipassilla.

Hierontaa voi maksaa myös EazyBreakin hyvinvointiedulla.

Smartum Pay-applikaatiolla voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa riippuen siitä, mitä työnantaja on applikaatiolle ladannut.

Hieronnasta apua kehon jumeihin!

Fysios Pirkanmaan hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

P-kiekolla maksuton

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3. krs