Fysios Mehiläinen Nokia

3. krs

Kauppakatu 1-3

37100 Nokia

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Nokia on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Nokia

Fysios Mehiläinen Nokialla on monipuolinen fysioterapian erikoisosaaminen. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja palvelevat jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Meillä on laaja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä neurologisen kuntoutuksen osaaminen. Meillä on kokemusta ikääntyneiden ja urheilijoiden kuntoutuksesta sekä tekonivelkuntoutuksesta. Autamme myös huimauksen ja leukanivelten kiputilojen hoidossa. Lisäksi palveluihimme kuuluu mm. OMT-fysioterapiahieronta, akupunktio ja faskiakäsittely. Tarvittaessa teemme kotikäyntejä.

Toimitilamme sijaitsevat Kauppakadulla Nokian keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tiloihimme on esteetön kulku ja rakennuksen edessä on ilmaisia kiekollisia pysäköintipaikkoja. Tiloissamme on neljä hoitohuonetta sekä pieni kuntosali, jossa voi harjoitella yhdessä oman terapeutin kanssa.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 4359 893 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on pieni esteetön harjoittelusali, jossa voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa oman terapiakäynnin aikana. Ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta käyttää salia. Harjoittelusalista löytyy mm. kuntopyörä sekä Kinesis-vastusharjoittelulaite.