Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

76

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Nokia

Fysios Nokialla on monipuolinen fysioterapian erikoisosaaminen. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme ovat erikoistuneita alallaan ja palvelevat jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Meillä on laaja tuki- ja liikuntaelinfysioterapian sekä neurologisen kuntoutuksen osaaminen. Meillä on kokemusta ikääntyneiden ja urheilijoiden kuntoutuksesta sekä tekonivelkuntoutuksesta. Autamme myös huimauksen ja leukanivelten kiputilojen hoidossa. Lisäksi palveluihimme kuuluu mm. hieronta, akupunktio ja faskiakäsittely. Tarvittaessa teemme kotikäyntejä.

Toimitilamme sijaitsevat Kauppakadulla Nokian keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tiloihimme on esteetön kulku ja rakennuksen edessä on ilmaisia kiekollisia pysäköintipaikkoja. Tiloissamme on neljä hoitohuonetta sekä pieni kuntosali, jossa voi harjoitella yhdessä oman terapeutin kanssa.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Teemme Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Tiloihimme on esteetön kulku ja harjoittelusali on suunniteltu esteettömäksi.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on pieni esteetön harjoittelusali, jossa voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa oman terapiakäynnin aikana. Ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta käyttää salia. Harjoittelusalista löytyy mm. kuntopyörä sekä Kinesis-vastusharjoittelulaite.

Sijainti ja saapuminen

Toimitilamme sijaitsevat Kauppakadulla Nokian keskustassa, liikekiinteistön 3. kerroksessa. Toimitilamme ovat esteettömät ja tiloissamme on inva-wc. Rakennuksen sisäänkäynnillä on ramppi ja 3. kerrokseen pääsee hissillä. Terapeuttimme noutavat asiakkaat odotustilasta.

Rakennuksen edustalla on ilmaisia kiekollisia pysäköintipaikkoja auton pysäköintiin. Meille pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Bussilinjat ja aikataulut voi tarkistaa Nyssen sivuilta.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), ePassi (hyvinvointi ja liikunta), Smartum (fysioterapia, hieronta ja liikunta), Eazybreak (hieronta ja liikunta), Edenred sekä lasku.

Tervetuloa!

Fysioterapia Tampere. Katso Tampereen alueen muut toimipisteet.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Hieronnasta apua kehon jumeihin!

Fysios Pirkanmaan hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Fysioterapia Nokia Fysios Nokia
Fysios Nokia odotustila
Fysios Nokia hoitohuone
Fysios Nokia sali

Julkiset kulkuyhteydet

Katso linjat ja aikataulut www.nysse.fi.

Paikoitusalueet

P-kiekolla maksuton kadunvarressa.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Toimitila on 3. kerroksessa.