Fysios Mehiläinen Oulu Keskusta Kauppurienkatu

Kauppurienkatu 8 (3.krs)

90100 Oulu

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-18.00
  • Lisäksi sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Oulu Keskusta Kauppurienkatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Oulu Keskusta

Me Fysios Mehiläinen Oulu Kauppurienkadun fysioterapeutit tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinperäisiin ongelmiin kaikille ikäryhmille nuorista senioreihin. Terapeuteiltamme löytyy vankka kokemus ja osaaminen tuki- ja liikuntaelin-, OMT-, urheilu-, seniori- sekä äitiysfysioterapiasta ja lantionpohjan fysioterapiasta. Palveluihimme kuuluu myös mm. hieronta, akupunktio, huimauksen ja purentavaivojen hoito.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli haluat päästä eroon akuutista- tai kroonisesta kivusta, kuten niska-, selkä-, olkapää-, polvi- tai lonkkakivuista. Saat apua leikkauksen jälkitiloihin sekä leikkauksesta kuntoutumiseen. Voit tulla fysioterapiaan myös ennaltaehkäisevälle käynnille.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Mikäli et löydä sopivaa aikaa itsellesi nettiajanvarauksen kautta, soita 010 237 700.

Tervetuloa fysioterapiaan Ouluun!
 Olemme osa Mehiläistä. Katso lisää vapaita aikoja Mehiläisen toimipistesivulta.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Maija Impola, [email protected]

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Oulu Kauppurienkadulla on harjoittelusali, josta löytyy alipainelaitteet voimaharjoitteluun sekä pienvälineistöä. Meillä on laadukkaat tilat toteuttaa terapeuttista harjoittelua. Salilla on esteetön kulku ja salin käyttö vain terapeutin kanssa.

Järjestämme ryhmiä, laidasta laitaan, kuten senioreille tasapaino- ja voimaryhmiä sekä äiti-vauvaryhmiä. Ryhmän vetäjänä toimii aina fysioterapeutti.