Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-18.00
  • Lisäksi sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

Fysioterapia Oulu Keskusta

Me Fysios Oulu Keskustan fysioterapeutit tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinperäisiin ongelmiin kaikille ikäryhmille nuorista senioreihin. Terapeuteiltamme löytyy vankka kokemus ja osaaminen tuki- ja liikuntaelin-, OMT-, urheilu-, seniori- sekä äitiysfysioterapiasta ja lantionpohjan fysioterapiasta.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli haluat päästä eroon akuutista- tai kroonisesta kivusta, kuten niska-, selkä-, olkapää-, polvi- tai lonkkakivuista. Saat apua leikkauksen jälkitiloihin sekä leikkauksesta kuntoutumiseen. Voit tulla fysioterapiaan myös ennaltaehkäisevälle käynnille.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Mikäli et löydä sopivaa aikaa itsellesi nettiajanvarauksen kautta, soita 010 237 7036.

Tervetuloa!

Palvelumme


Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Oulu Keskustassa on iso harjoittelusali, josta löytyy alipainelaitteet voimaharjoitteluun sekä pienvälineistöä. Meillä on laadukkaat tilat toteuttaa terapeuttista harjoittelua. Salilla on esteetön kulku ja salin käyttö vain terapeutin kanssa.

Järjestämme ryhmiä, laidasta laitaan, kuten senioreille tasapaino- ja voimaryhmiä sekä äiti-vauvaryhmiä. Ryhmän vetäjänä toimii aina fysioterapeutti.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Kansankatu 46. Toimipisteemme yhteydessä on maksuton pysäköintialue. Julkisilla pääsee myös helposti perille ja lyhyen kävelymatkan päästä löytyy useampi bussipysäkki. Katso tarkemmat yhteydet www.oulunjoukkoliikenne.fi. 2h parkkipaikkoja ihan oven edessä sekä pidemmällä Kansankadun varrella.

Maksutavat

Meillä maksuvälineinä käyvät pankkikortti ja luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-hieronta, Smartum-hyvinvointi, ePassi hyvinvointipassi, ePassi sporttipassi, Eazybreak hieronta ja liikunta sekä Edenred.


Fysioterapia Oulu. Tutustu muihin toimipisteisiimme Oulussa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Kävelyetäisyydellä useampi bussipysäkki. Katso www.oulunjoukkoliikenne.fi

Paikoitusalueet

Pysäköintikiekolla (2h) toimipisteen edessä sekä pidemmällä Kansankadun varrella.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

-

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa.