Fysios Oulu Keskusta

Kansankatu 46

90100 Oulu

010 237 7036

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-18.00
  • Lisäksi sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Oulu Keskusta

Me Fysios Oulu Keskustan fysioterapeutit tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinperäisiin ongelmiin kaikille ikäryhmille nuorista senioreihin. Terapeuteiltamme löytyy vankka kokemus ja osaaminen tuki- ja liikuntaelin-, OMT-, urheilu-, seniori- sekä äitiysfysioterapiasta ja lantionpohjan fysioterapiasta. Palveluihimme kuuluu myös mm. hieronta, akupunktio, huimauksen ja purentavaivojen hoito.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli haluat päästä eroon akuutista- tai kroonisesta kivusta, kuten niska-, selkä-, olkapää-, polvi- tai lonkkakivuista. Saat apua leikkauksen jälkitiloihin sekä leikkauksesta kuntoutumiseen. Voit tulla fysioterapiaan myös ennaltaehkäisevälle käynnille.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Mikäli et löydä sopivaa aikaa itsellesi nettiajanvarauksen kautta, soita 010 237 7036.

Tervetuloa fysioterapiaan Ouluun!

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Oulu Keskustassa on iso harjoittelusali, josta löytyy alipainelaitteet voimaharjoitteluun sekä pienvälineistöä. Meillä on laadukkaat tilat toteuttaa terapeuttista harjoittelua. Salilla on esteetön kulku ja salin käyttö vain terapeutin kanssa.

Järjestämme ryhmiä, laidasta laitaan, kuten senioreille tasapaino- ja voimaryhmiä sekä äiti-vauvaryhmiä. Ryhmän vetäjänä toimii aina fysioterapeutti.

Olemme osa Mehiläistä. Katso lisää vapaita aikoja Mehiläisen toimipistesivulta.