Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • Ja sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-15.30
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

76

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Kontinkangas

Fysios Kontinkangas on vahva neurologisen kuntoutuksen toimija. Teemme työtä vastaanotolla ja kotikäynneillä sekä allasterapiaa alueen uimahalleissa. Meillä on terapeutteja erikoistunut niin lapsiin kuin aikuisiin sekä tuki- ja liikuntaelinongelmiin.

Olemme luotettava ja laadukasta fysioterapiaa tuottava toimipiste Oulussa. Teemme sekä neurologista fysioterapiaa lapsille ja aikuisille että allasterapiaa ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa. Meillä on myös terapeutteja erikoistunut vauvaterapiaan. Laaja osaaminen ja jatkuva kouluttautuminen takaavat asiakkaalle osaavat kuntoutusalan ammattilaiset tukemaan kuntoutusta.

Fysios Kontinkangas sijaitsee Oulussa Kontinkankaan kaupunginosassa. Meille on helppo tulla, löydät maksuttomat parkkipaikat talon päädystä. Toimipisteemme on esteetön ja odotushuoneen yhteydessä on asiakkaiden käytössä inva wc. Käytössämme on 6 hoitohuonetta ja tilava harjoitussali laitteineen, jotka tukevat varsinkin neurologista kuntoutusta.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meillä on erityisesti huomioitu neurologiset kuntoutujat ja lapsille on erillinen lasten terapiahuone. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. LiteGait painokevennetty kävelyharjoitelaite, motomed ja Q-penkki.

Allasterapiaa toteutetaan niin lapsi- kuin aikuiskuntoutujille esim. CP-vammaisille ja aivoverenkiertohäiriö asiakkaille. Allasterapia mahdollistaa sellaisia toimintoja sekä liikkeitä, jotka voivat muuten olla haastavia tai mahdottomia muualla kuin altaalla. Allasterapiassa voidaan harjoitella mm. hengitys- ja verenkiertoelimistöä, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita sekä hyviä nivelliikkuvuuksia. Tasapainon harjoittaminen ja ylläpitäminen onnistuu hyvin vedessä esim. Parkinsonin tauti, MS-tauti ja reuma-asiakkailla. Allasterapioita toteutamme mm. Raksilassa, Raatissa, Zimmarissa ja Vesi-Jatulissa.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niina Sarias, p. 040 7367661.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on käytössä 6 hoitohuonetta sekä harjoittelu sali. Sali on varustettu laitteilla, jotka tukevat varsinkin neurologista kuntoutusta. Meillä on käytössä LiteGait painokevennetty kävelyharjoitelaite, jolla voi harjoitella niin juoksumatolla kuin tilojemme käytävillä.

Toimipisteessä oleva sali on vain terapiakäytössä. Sali on esteetön ja sinne pääsee helposti pyörätuolilla ja sähkärillä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Kontinkankaalla SRK (Suomen Rauhanyhdistyksen Keskustoimiston) kanssa samassa rakennuksessa. Rauhanyhdistyksen päässä ilmaisia vieras-parkkipaikkoja. Kajaaninkadun puolella Peltolan risteyksessä bussipysäkit, joista kaikki keskeiset linjat kulkevat keskustaan päin, myös Citybussi-linja ajaa edestämme ihan Kiviharjunlenkkiä pitkin.

Toimipisteemme on esteetön ja odotushuoneen yhteydessä on asiakkaiden käytössä inva wc. Ulko-ovessa on sähköinen avaus mahdollisuus ja sisäänkäynnille vie lämmitetty, loiva luiska.

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti (Visa/Master), e-passi (hyvinvointi) mobiili, Smartum mobiili (hieronta), Smartum (hieronta + fysioterapia), eazybreak hieronta ja liikunta.

Fysioterapia Oulu. Tutustu muihin toimipisteisiimme Oulussa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia McKenzie NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti
Fysios Oulu Kontinkangas

Julkiset kulkuyhteydet

Kajaaninkadun puolella Peltolan risteyksessä bussipysäkit, keskeiset linjat keskustaan päin.

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä ilmaisia vieras-parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Ulko-ovessa on sähköinen avaus mahdollisuus ja sisäänkäynnille vie lämmitetty, loiva luiska.