Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 7.30-16.00
Terapeuttia

0

63

EUR

Fysioterapia

45 min

74

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Kontinkangas

Fysios Kontinkankaalla olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, mutta tarjoamme myös esim. OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun. Voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Fysios Kontinkangas sijaitsee Oulussa Kontinkankaan kaupunginosassa. Meille on helppo tulla, löydät maksuttomat parkkipaikat talon päädyssä. Käytössämme on 7 hoitohuonetta ja tilava harjoitussali ajanmukaisine laitteineen. Fysioterapiaa tarjoamme kuntoutujalle myös kotikäynteinä, toiminta-alueena on Oulu ja ympäristökunnat.

Fysios Kontinkangas tarjoaa myös allasterapiaa

Allasterapiaa toteutetaan niin lapsi- kuin aikuiskuntoutujille esim. CP-vammaisille ja aivoverenkiertohäiriö asiakkaille. Allasterapia mahdollistaa sellaisia toimintoja sekä liikkeitä, jotka voivat muuten olla haastavia tai mahdottomia muualla kuin altaalla. Allasterapiassa voidaan harjoitella mm. hengitys- ja verenkiertoelimistöä, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita sekä hyviä nivelliikkuvuuksia. Tasapainon harjoittaminen ja ylläpitäminen onnistuu hyvin vedessä esim. Parkinsonin tauti, MS-tauti ja reuma-asiakkailla. Allasterapioita toteutamme mm. Raksilassa, Raatissa, Zimmarissa ja Vesi-Jatulissa.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Oulussa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit 2, 7, 10 ja 20.

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Maantasolla