Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • Ja sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 7.30-15.30

Fysios Mehiläinen Oulu Kontinkangas on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Kontinkangas

Fysioterapiaa Kontinkankaalla tarjoaa Fysios Mehiläinen Oulu Kontinkangas. Fysios Mehiläinen Kontinkangas on vahva neurologisen kuntoutuksen toimija. Teemme työtä vastaanotolla ja kotikäynneillä sekä allasterapiaa alueen uimahalleissa. Meillä on terapeutteja erikoistunut niin lapsiin kuin aikuisiin sekä tuki- ja liikuntaelinongelmiin.

Olemme luotettava ja laadukasta fysioterapiaa tuottava toimipiste Oulussa. Teemme sekä neurologista fysioterapiaa lapsille ja aikuisille että allasterapiaa ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa. Meillä on myös terapeutteja erikoistunut vauvaterapiaan. Laaja osaaminen ja jatkuva kouluttautuminen takaavat asiakkaalle osaavat kuntoutusalan ammattilaiset tukemaan kuntoutusta.

Fysios Mehiläinen Kontinkangas sijaitsee Oulussa Kontinkankaan kaupunginosassa. Meille on helppo tulla, löydät maksuttomat parkkipaikat talon päädystä. Toimipisteemme on esteetön ja odotushuoneen yhteydessä on asiakkaiden käytössä inva wc. Käytössämme on 6 hoitohuonetta ja tilava harjoitussali laitteineen, jotka tukevat varsinkin neurologista kuntoutusta.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meillä on erityisesti huomioitu neurologiset kuntoutujat ja lapsille on erillinen lasten terapiahuone. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. LiteGait painokevennetty kävelyharjoitelaite, motomed ja Q-penkki.

Allasterapiaa toteutetaan niin lapsi- kuin aikuiskuntoutujille esim. CP-vammaisille ja aivoverenkiertohäiriö asiakkaille. Allasterapia mahdollistaa sellaisia toimintoja sekä liikkeitä, jotka voivat muuten olla haastavia tai mahdottomia muualla kuin altaalla. Allasterapiassa voidaan harjoitella mm. hengitys- ja verenkiertoelimistöä, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita sekä hyviä nivelliikkuvuuksia. Tasapainon harjoittaminen ja ylläpitäminen onnistuu hyvin vedessä esim. Parkinsonin tauti, MS-tauti ja reuma-asiakkailla. Allasterapioita toteutamme mm. Raksilassa, Raatissa, Zimmarissa ja Vesi-Jatulissa.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niina Sarias, p. 040 7367661 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on käytössä 6 hoitohuonetta sekä harjoittelu sali. Sali on varustettu laitteilla, jotka tukevat varsinkin neurologista kuntoutusta. Meillä on käytössä LiteGait painokevennetty kävelyharjoitelaite, jolla voi harjoitella niin juoksumatolla kuin tilojemme käytävillä.

Toimipisteessä oleva sali on vain terapiakäytössä. Sali on esteetön ja sinne pääsee helposti pyörätuolilla ja sähkärillä.