Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

Ajanvaraus myös suoraan fysioterapeutin kautta:

Elina Lindroos puh. 050 4712 147

Fysioterapia Yli-Ii

Ammattitaitoista fysioterapiaa Yli-Iissä tarjoaa Fysios Yli-ii. Fysios Yli-Iissä fysioterapeutti Elina Lindroos hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita sekä toimipiste- että kotikäynteinä. Voit varata ajan myös hierontaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Palvelemme Oulun kaupungin maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia.

Fysios Yli-Iissä Metsänhoitoyhdistyksen tiloissa meillä on hoitohuone, jossa palvelemme tuki- ja liikuntaelinoireisia asiakkaita, neurologisia kuntoutujia ja ikääntyviä. Tarvittaessa mahdollista saada myös Shockwave-paineaaltohoitolaite mobile-malli Iistä.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 010 237 700 tai Elina Lindroos p. 050 4712147. Tutustuthan myös toimipisteeseemme Iissä.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai fysioterapeutti Elina Lindroosiin p. 050 4712147.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy TheraTrainer-polkulaite ja erilaisia pienvälineitä voimaharjoitteluun.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee katutasossa. Pari porrasta sisääntulossa ulko-ovella. Ei ovikelloa. Terapeutti paikalla harvoin ja sopimuksen mukaan. Ei erillistä odotustilaa sisällä, mutta tuoleja löytyy Metsänhoitoyhdistyksen toimiston yhteydessä. Pihalla on omat ilmaiset parkkipaikat.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, pankki- ja luottokortti, Smartum (hieronta + fysioterapia), Epassi ja Edenred.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Neurologinen fysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

-

Paikoitusalueet

Omat ilmaiset parkkipaikat.

Esteettömyys

Ei

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, pari porrasta sisääntulossa ulko-ovella. Ei ovikelloa.