Vastaanotot
  • Ma-Pe 8:00-16:00 ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

69,5

EUR

Fysioterapia

60 min

Varaa aika

Fysioterapia Oulu

Fysiopalvelu Knuuttila & Sarias on nyt Fysios. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, mutta tarjoamme myös esim. OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun. Voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman.

Fysio Kontinkangas sijaitsee Oulussa Kontinkankaan kaupunginosassa. Meille on helppo tulla, löydät maksuttomat parkkipaikat talon päädyssä. Käytössämme on 7 hoitohuonetta ja tilava harjoitussali ajanmukaisine laitteineen. Fysioterapiaa tarjoamme kuntoutujalle myös kotikäynteinä, toiminta-alueena on Oulu ja ympäristökunnat.

Fysios Kontinkangas tarjoaa myös allasterapiaa

Allasterapiaa toteutetaan niin lapsi- kuin aikuiskuntoutujille esim. CP-vammaisille ja aivoverenkiertohäiriö asiakkaille. Allasterapia mahdollistaa sellaisia toimintoja sekä liikkeitä, jotka voivat muuten olla haastavia tai mahdottomia muualla kuin altaalla. Allasterapiassa voidaan harjoitella mm. hengitys- ja verenkiertoelimistöä, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita sekä hyviä nivelliikkuvuuksia. Tasapainon harjoittaminen ja ylläpitäminen onnistuu hyvin vedessä esim. Parkinson, MS ja reuma-asiakkailla. Allasterapioita toteutamme mm. Raksilassa, Raatissa, Zimmarissa ja Vesi-Jatulissa.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Oulussa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Fascia Manipulation Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti

Julkiset kulkuyhteydet

bussit 2, 7, 10 ja 20.

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Maantasolla