Petäjävesi Fysios Petäjävesi

Siltatie 1, 41900 Petäjävesi

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

57

EUR

Fysioterapia

45 min

39

EUR

Hieronta

45 min
Fysioterapia Petäjävesi

Fysios Petäjävesi tarjoaa asiakkaille turvallisia, luotettavia ja korkealaatuisia fysioterapiapalveluita, joiden suunnittelussa asiakkaan odotukset ja tavoitteet huomioidaan. Pidämme henkilökuntamme ammattitaitoa yllä jatkuvalla koulutuksella. Paneutumalla lisäkoulutukseen pyrimme takaamaan asiakkaille ajanmukaisia, laadukkaita ja tutkittuun tietoon perustuvia fysioterapiapalveluita. 

Palvelumme

Palvelumme painopiste on tuki- ja liikuntaelin- sekä neurologisten sairauksien tutkimisessa, hoidossa ja kuntoutuksessa. Toteutamme vaikeavammaisten kuntoutusta yhteistyössä Kelan, sairaanhoitopiirin, terveyskeskusten ja eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Erikoisosaamista löytyy niin rangan kuin raajojen alueen ongelmiin. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, hieronta, neurologinen kuntoutus, akupunktio, LPG-hoito ja urheilufysioterapia.


Fysioterapia Jyväskylä. Tutustu muihin toimipisteisiimme Jyväskylässä.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia LPG-terapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: Pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), ePassi, Smartum ja Eazybreak.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Ilmainen parkkialue talon edessä

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa