Fysios Mehiläinen Petäjävesi

Papintie 2

41900 Petäjävesi

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Petäjävesi on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Petäjävesi

Fysios Mehiläinen Petäjävesi tarjoaa tuki- ja liikuntaelinten fysioterapian sekä neurologisen fysioterapian erikoisosaamista Petäjävedellä. Meiltä saa myös hierontaa.

Meiltä löydät asiantuntevan ja osaavan henkilöstön auttamaan sinua selkä-, niska- tai nivelvaivoissa tai neurologisessa kuntoutuksessa. Palveluihimme kuuluu näiden lisäksi mm. urheilufysioterapia sekä faskiakäsittely.

Ammattitaitoiset ja osaavat terapeuttimme kouluttautuvat jatkuvasti tarjotakseen asiakkaillemme parhaan kuntoutumisen. Fysioterapiassa hyödynnämme fysikaalisia hoitoja nopeuttamaan paranemista ja edistämään kuntoutusta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiisi parhaamme mukaan.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Lauri Pentinmäki p. 040 848 4843 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on 4 hoitohuonetta ja harjoittelusali. Tilat ovat esteettömät ja yhdessä tasossa. Harjoittelumahdollisuus terapiakäynnin aikana terapeutin kanssa.