Fysioterapia Pori

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Porissa

Tarjoamme fysioterapiaa Porin alueella useassa eri toimipisteessä. Yksi toimipisteistämme sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa ja toinen toimipisteemme sijaitsee Noormarkussa. Kokeneilla fysioterapeuteillamme Porissa on vankka ammattitaito ja laaja perusosaaminen.

Toimipisteemme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Porin alueella. Porin toimipisteet tarjoavat monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita. Palvelemme asiakkaitamme laaja-alaisesti, aina hieronnasta fysioterapiaan. Palveluitamme ovat mm. fysioterapia, hieronta, akupunktio, OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia ja neurologinen fysioterapia.

Fysios Mehiläinen Pori Valtakadulla on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja Valtakadulla on myös pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta. Fysioterapeutit ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta.

Fysios Mehiläinen Noormarkun palveluihin kuuluvat mm. fysioterapia, urheilufysioterapia, lymfaterapia, neurologinen fysioterapia ja hieronta. Noormarkussa tehdään myös Kela-kuntoutusta ja kotikäyntejä.

Palvelumme Porissa

Fysios Mehiläinen Porin toimipisteet

Fysios Mehiläinen - fysioterapeuttimme Porissa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on terapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko terapian toimialaa. Porin lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yli 1 000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Poriin?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Porissa

Fysios Mehiläinen Noormarkku
Eva Ahlströmin tie 8, 29600, Pori

Fysioterapia Noormarkku Fysios Pori Noormarkku
Fysios Mehiläinen Noormarkku
Eva Ahlströmin tie 8, 29600, Pori
Fysios Mehiläinen Pori Valtakatu
Valtakatu 7, 28100, Pori
Fysioterapia Pori keskusta Fysios Pori Valtakatu
Fysios Mehiläinen Pori Valtakatu
Valtakatu 7, 28100, Pori

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.