Fysioterapia Pori

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Porissa kolmessa eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Porissa

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista fysioterapiaa Porissa kahdessa eri toimipisteessä sekä Noormarkussa. Fysios Porin alueen toimipisteet ovat:

- Fysios Pori Valtakatu

- Fysios Pori Kuparitie

- Fysios Noormarkku


Fysioterapia Pori

Tarjoamme fysioterapiaa Porin alueella kolmessa eri toimipisteessä. Yksi toimipisteistämme sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa ja toinen Metallinkylän teollisuusalueen kupeessa Kuparitiellä. Kolmas toimipisteemme sijaitsee Noormarkussa. Kokeneilla fysioterapeuteillamme Porissa on vankka ammattitaito ja laaja perusosaaminen.

Toimipisteemme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Porin alueella. Porin toimipisteet tarjoavat monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita Porin alueella. Palvelemme asiakkaitamme laaja-alaisesti, aina hieronnasta fysioterapiaan.

Palveluitamme ovat mm.

 

Lisää tietoa toimipisteiden palveluista ja terapeuteista löydät toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Porissa kätevästi netissä.

Fysios Pori

Valtakatu 7, 28100 PORI - p. 010 237 7049

Fysios Kuparitie

Kuparitie 8, 28330 PORI - p. 010 237 7037

Fysios Noormarkku

Eva Ahlströmin tie 8, 29600 NOORMARKKU - p. 010 237 700

Fysios - fysioterapeuttimme Porissa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Porin lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Poriin?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Poriin

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun