Fysioterapia Pori Fysios Pori

Fysioterapia Pori

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Porissa

Tarjoamme fysioterapiaa Porin alueella kolmessa eri toimipisteessä. Yksi toimipisteistämme sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa ja toinen Metallinkylän teollisuusalueen kupeessa Kuparitiellä. Kolmas toimipisteemme sijaitsee Noormarkussa. Kokeneilla fysioterapeuteillamme Porissa on vankka ammattitaito ja laaja perusosaaminen.

Toimipisteemme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Porin alueella. Porin toimipisteet tarjoavat monipuolisesti erilaisia fysioterapiapalveluita. Palvelemme asiakkaitamme laaja-alaisesti, aina hieronnasta fysioterapiaan. Palveluitamme ovat mm. fysioterapia, hieronta, akupunktio, OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia ja neurologinen fysioterapia.

Fysios Pori Valtakadulla on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja Valtakadulla on myös pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta.

Fysios Pori Kuparitie on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Kuparitien fysioterapeutit ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta.

Fysios Noormarkun palveluihin kuuluvat mm. fysioterapia, urheilufysioterapia, lymfaterapia, neurologinen fysioterapia ja hieronta. Noormarkussa tehdään myös Kela-kuntoutusta ja kotikäyntejä.

Palvelumme Porissa

Fysios Porin toimipisteet

Fysios - fysioterapeuttimme Porissa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Porin lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Poriin?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Noormarkku
Eva Ahlströmin tie 8, 29600, Pori

Fysioterapia Noormarkku Fysios Pori Noormarkku
Fysios Noormarkku
Eva Ahlströmin tie 8, 29600, Pori
Fysios Pori Kuparitie
Kuparitie 8, 28330, Pori

Fysioterapia Pori Fysios Pori Kuparitie
Fysios Pori Kuparitie
Kuparitie 8, 28330, Pori
Fysios Pori Valtakatu
Valtakatu 7, 28100, Pori
Fysioterapia Pori keskusta Fysios Pori Valtakatu
Fysios Pori Valtakatu
Valtakatu 7, 28100, Pori

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.