Fysios Mehiläinen Pori Valtakatu

Valtakatu 7

28100 Pori

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-17.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Pori on jo siirtynyt Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Pori

Fysios Mehiläinen Pori Valtakatu tarjoaa korkeatasoista fysioterapiaa Porin keskustassa vuosien kokemuksella ja innostuksella. Palvelumme sisältävät hyvin laaja-alaista osaamista fysioterapiasta ja terveyden edistämisestä aina perinteisestä klassisesta hieronnasta monipuoliseen fysioterapiaan. Teemme myös satunnaisesti kotikäyntejä.

Toimipisteessämme on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja meillä on myös pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta. Meillä työskentelee pitkälle kouluttautuneita fysioterapeutteja. Fysioterapeuttimme ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa.

Tervetuloa fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Poriin!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. theratrainer ja fysioline (istuen käytettävä polkulaite ja yläraajat mukana). Meillä on myös Lymphatouch.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Kim Pettersson, p. 044 532 7101 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on LHT-sali. Salissa on mm. thera-trainer alaraaja harjoituslaite, Therapy master, peilit, terapiapalloja, irtopainot, LHT-tuoli, pulleyt, puolapuut, matot, seisontateline ja siirtonosturi. Salissa harjoittelu tapahtuu terapian yhteydessä.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Pori