Fysios Pori Valtakatu

Valtakatu 7

28100 Pori

010 237 7049

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-17.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Pori keskusta

Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa Porin keskustassa vuosien kokemuksella ja innostuksella. Palvelumme sisältävät hyvin laaja-alaista osaamista fysioterapiasta ja terveyden edistämisestä aina perinteisestä klassisesta hieronnasta monipuoliseen fysioterapiaan. Teemme myös satunnaisesti kotikäyntejä.

Toimipisteessämme on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja meillä on myös pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta. Meillä työskentelee pitkälle kouluttautuneita fysioterapeutteja. Fysioterapeuttimme ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa.

Katso muut toimipisteemme Porissa. Tervetuloa Fysios Poriin!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. theratrainer ja fysioline (istuen käytettävä polkulaite ja yläraajat mukana). Meillä on myös Lymphatouch.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen fysioterapeutti Heikki Lahteen tai OMT fysioterapeutti Tarja Arvolaan.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on LHT-sali. Salissa on mm. thera-trainer alaraaja harjoituslaite, Therapy master, peilit, terapiapalloja, irtopainot, LHT-tuoli, pulleyt, puolapuut, matot, seisontateline ja siirtonosturi. Salissa harjoittelu tapahtuu terapian yhteydessä.