Fysios Mehiläinen Pori Valtakatu

Valtakatu 7

28100 Pori

010 237 7049

Vastaanotto

  • Ma-Pe 9.00-17.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Pori

Fysios Mehiläinen Pori Valtakatu tarjoaa korkeatasoista fysioterapiaa Porin keskustassa vuosien kokemuksella ja innostuksella. Palvelumme sisältävät hyvin laaja-alaista osaamista fysioterapiasta ja terveyden edistämisestä aina perinteisestä klassisesta hieronnasta monipuoliseen fysioterapiaan. Teemme myös satunnaisesti kotikäyntejä.

Toimipisteessämme on vahva osaaminen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa ja meillä on myös pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta. Meillä työskentelee pitkälle kouluttautuneita fysioterapeutteja. Fysioterapeuttimme ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee katutasossa.

Tervetuloa fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Poriin!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. theratrainer ja fysioline (istuen käytettävä polkulaite ja yläraajat mukana). Meillä on myös Lymphatouch.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä sähköpostitse kuntoutukseen liittyen fysioterapeutti Heikki Lahteen tai OMT-fysioterapeutti Tarja Arvolaan. Osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)mehilainen.fi.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on LHT-sali. Salissa on mm. thera-trainer alaraaja harjoituslaite, Therapy master, peilit, terapiapalloja, irtopainot, LHT-tuoli, pulleyt, puolapuut, matot, seisontateline ja siirtonosturi. Salissa harjoittelu tapahtuu terapian yhteydessä.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Pori