Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-16.00 ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

58

EUR

Fysioterapia

45 min

68

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Pori Kuparitie

Fysios Pori Kuparitie on tarjonnut laadukasta fysioterapiaa vuodesta 1982 saakka. Palvelumme sisältävät hyvin laaja-alaista osaamista fysioterapiasta ja terveyden edistämisestä aina perinteisestä klassisesta hieronnasta monipuoliseen fysioterapiaan.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Fysioterapeuttimme ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta. Autamme sinua löytämään juuri sinua helpottavat hoitomuodot yhdistämällä eri fysioterapeuttien osaamisalueita sekä fysioterapiaa ja muita fysikaalisia hoitoja.

Toimipisteemme on hyvällä sijainnilla tehtaan kupeessa ja meille on lyhyt matka työpäivän aikana tai suoraan vuoron vaihtuessa. Linja-autopysäkki on aivan vieressä ja ilmaisia parkkipaikkoja löytyy pihalta. Tarjoamme hyvät ja monipuoliset fysioterapiapalvelut lähialueen asukkaille. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapiahieronta, akupunktio, faskia-käsittely ja harjoitteluterapia. Pääset meille nopeasti hoitoon ja saat apua lyhyellä varoitusajalla.

Tervetuloa!

Palvelumme


Toimipisteen hoitolaitteita ovat ultraääni ja interferenssi.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kevyt LHT-sali terapiapalloineen ja vastusnauhoineen. Tiloissa ei ole soveltuvuutta neurologiseen kuntoutukseen. Salilla voi harjoitella terapian yhteydessä, ei omatoimista harjoittelua.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme on hyvällä sijainnilla tehtaan kupeessa. Linja-autopysäkki on aivan vieressä ja ilmaisia parkkipaikkoja löytyy pihalta. Saapuminen odotustilaan, josta terapeutti noutaa hoitohuoneeseen.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, sähköpostilasku, Smartum, Eazybreak hieronta ja ePassi hyvinvointi.

Fysioterapia Pori. Katso muut toimipisteemme Porissa. 

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Maitland Neurologinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Bussipysäkki alle 100m - Bussilinja 3 - kauppatorilta.

Paikoitusalueet

Maksuton pysäköinti pihassa.

Esteettömyys

Ei esteetön. 1 krs, 8 porrasta.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Ovikello klo 16:00 jälkeen.