Fysios Pori Kuparitie

Kuparitie 8

28330 Pori

010 237 7037

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-16.00 ja sopimuksen mukaan

Fysioterapia Pori Kuparitie

Fysios Pori Kuparitie on tarjonnut laadukasta fysioterapiaa vuodesta 1982 saakka. Palvelumme sisältävät hyvin laaja-alaista osaamista fysioterapiasta ja terveyden edistämisestä aina perinteisestä klassisesta hieronnasta monipuoliseen fysioterapiaan.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan. Fysioterapeuttimme ovat hankkineet koulutuksensa sekä laaja-alaisen kokemuksensa neurologian, tuki- ja liikuntaelinsairauksien, testauksien, ryhmäkuntoutuksen, työterveyden ja hyvinvoinnin alalta. Autamme sinua löytämään juuri sinua helpottavat hoitomuodot yhdistämällä eri fysioterapeuttien osaamisalueita sekä fysioterapiaa ja muita fysikaalisia hoitoja.

Toimipisteemme on hyvällä sijainnilla tehtaan kupeessa ja meille on lyhyt matka työpäivän aikana tai suoraan vuoron vaihtuessa. Linja-autopysäkki on aivan vieressä ja ilmaisia parkkipaikkoja löytyy pihalta. Tarjoamme hyvät ja monipuoliset fysioterapiapalvelut lähialueen asukkaille. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapiahieronta, akupunktio, faskia-käsittely ja harjoitteluterapia. Pääset meille nopeasti hoitoon ja saat apua lyhyellä varoitusajalla.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat ultraääni ja interferenssi.

Tervetuloa fysioterapiaan Poriin!

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kevyt LHT-sali terapiapalloineen ja vastusnauhoineen. Tiloissa ei ole soveltuvuutta neurologiseen kuntoutukseen. Salilla voi harjoitella terapian yhteydessä, ei omatoimista harjoittelua.