Helsinki Fysios Psykoterapia Kamppi

Kampinkuja 2, 00100 Helsinki

Terapeuttia

0

Psykoterapia Kamppi

Psykoterapiaa Kampissa tarjoaa Fysios Psykoterapia Kamppi

Kampin toimipiste on erikoistunut psykoterapiaan. Haluamme osaltamme auttaa ihmisiä saamaan nopeasti ja joustavasti apua silloin, kun omat ajatukset ovat umpikujassa ja on tarvetta päästä puhumaan jonkun kanssa. Tavallisimpia syitä tulla vastaanotolle ovat esimerkiksi ahdistus, masennus, traumaattiset kokemukset sekä ongelmat ihmissuhteissa, työssä tai opiskelussa.

Psykoterapia on tutkitusti vaikuttava hoitomuoto (lähde Duodecim ja Suomen Akatemian). Psykoterapia on terveydenhuollon tavoitteellista toimintaa, jolla hoidetaan psyykkisiä vaikeuksia psykologisin menetelmin. Vastaanotolle voi hakeutua myös sellaisessa tilanteessa, kun haluaa kehittää itseään ja vain käydä puhumassa neutraalille luotettavalle asiantuntijalle. Psykoterapian avulla voi panostaa omaan hyvinvointiinsa ammattilaisen avulla. Psykoterapia voi olla lyhytkestoista, jolloin usein puhutaan lyhytterapiasta (käyntejä 5 - 20) tai pitkäkestoista (1-3 vuotta).

Meille voit tulla itsemaksavana asiakkaana tai Kela-asiakkaana (Kelan tukema kuntoutuspsykoterapia). Osa psykoterapeuteistamme on myös erikoistunut pari- ja/tai perhepsykoterapeutiksi. Voit varata ajan verkosta ilman lähetettä ja jonotusta. Teemme töitä kasvotusten ja etänä suojatulla videoyhteydellä.

Palvelumme

Kaikki työntekijämme ovat Valviran laillistamia terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Terapeuttimme ovat erikoistuneet mielenterveyden, käyttäytymisen häiriöiden ja elämän kriisitilanteiden hoitoon. Terapiassa mm. ihmisen itseymmärrys lisääntyy, löydetään keinoja käsitellä vaikeita tunteita ja kehitetään ongelmanratkaisutaitoja.

Koulutussuuntaukset terapeuteillamme ovat: 

  • - ratkaisukeskeinen psykoterapia
  • - kognitiivinen terapia
  • - psykodynaaminen psykoterapia
  • - integratiivinen psykoterapia
  • - kriisi- ja traumapsykoterapia
  • - seksuaaliterapia


Tutustumalla psykoterapeuttien osaamisprofiiliin näet tarkemmin, mihin psykoterapiasuuntaukseen psykoterapeutti on erikoistunut. Työntekijöidemme ammattitaidon ylläpitämiseksi järjestämme säännöllisesti työnohjausta, koulutuksia ja kehittämispäiviä.

Kelan tukema psykoterapia

Kaikki nimikettä psykoterapeutti tai laillistettu psykoterapeutti käyttävät henkilöt ovat Kelan hyväksymiä palveluntarjoajia oman koulutussuunnan mukaisesti. 

Kela tukee yksilö-, pari- ja perheterapiaa. Kelan tukemaan psykoterapiaan tarvitaan aina psykiatrin tekemä arvio kuntoutuksen tarpeesta. Päätös Kelan tukemasta psykoterapiasta tehdään aina vuodeksi kerrallaan ja se voi kestää enintään kolme vuotta. Kelan tukema psykoterapia on tarkoitettu 16-67-vuotiaille.

Lue tarkemmat tiedot Kelan tukemasta psykoterapiasta täältä >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Psykoterapia Kamppi sijaitsee Helsingin keskustassa Sähkötalossa aivan Kampintorin vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Osoitteemme on Kampinkuja 2, Sähkötalo. Toimipiste on 2. kerroksessa hammaslääkäriasema Hyggan takana. Ovessa lukee Fysios Psykoterapia. 

Kampin metroasema, useat HSL:n pysäkit ja kaukoliikenteen bussien päätepysäkit löytyvät välittömästä läheisyydestä. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Saapuessasi omalla autolla löydät runsaasti pysäköintitilaa Kampin ja Forumin parkkihalleista.

Toimitilamme ovat 2. kerroksessa, joihin on pääsy esteettömästi myös hissillä. Sähkötalon pääsisäänkäynti on esteetön ja saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä.

Maksutavat

Maksutapana toimii laskutus. Laskutus tapahtuu kahden viikon välein niin sopimus- kuin kuluttaja-asiakkailta.

Psykoterapia Kampin yksilöpsykoterapian hinnat ovat alkaen 100€/45 min ja pari- sekä perhepsykoterapia ovat 200€/1,5 h.

Fysios Psykoterapia Kamppi

Fysios Psykoterapia Kamppi iso huone
Fysios Psykoterapia Kamppi pienempi huone
Fysios Psykoterapia Kamppi
Fysios Psykoterapia Kamppi tuolit

Julkiset kulkuyhteydet

Kampin metroasema, useat HSL:n pysäkit ja kaukoliikenteen bussien päätepysäkit löytyvät välittömästä läheisyydestä.

Paikoitusalueet

Kampin ja Forumin parkkihalleissa on runsaasti pysäköintitilaa.

Esteettömyys

Toimitilaan on esteetön pääsy.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

2. krs, raput on. Ovikelloa ei ole.