Fysios Psykoterapia Malmi

Malminkaari 9 A

2. krs 00700 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Auki sopimuksen mukaan.

Psykoterapia Malmi

Psykoterapiaa Malmilla tarjoaa Fysios Psykoterapia Malmi 

Malmin toimipiste on psykoterapiaan erikoistunut yksikkö, missä sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston myöntämä terveydenhuollon ammattihenkilö voi antaa Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa 16-67 vuotiaille. Kaikilla psykoterapeuteillamme on yksilöpsykoterapia-oikeudet.

Psykoterapia on terveydenhuollon tavoitteellista toimintaa, jolla hoidetaan psyykkisiä vaikeuksia psykologisin menetelmin.

Tavoitteenamme on parantaa mielenterveyspalvelujen saatavuutta. Tavallisimpia syitä psykoterapiaan hakeutumiseen ovat esimerkiksi ahdistus, masennus, traumaattiset kokemukset sekä ongelmat ihmissuhteissa, työssä tai opiskelussa.

Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Palvelumme

Psykoterapeuttimme ovat erikoistuneet mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden vuorovaikutukselliseen hoitoon sekä elämän kriisitilanteiden hoitoon.

Koulutussuuntaukset psykoterapeuteillamme ovat: 

- ratkaisukeskeinen psykoterapia
- kriisi- ja traumapsykoterapia
- kognitiivis-analyyttinen psykoterapia
- kognitiivinen psykoterapia
- paripsykoterapia

Toimipisteellämme toimii erityisammattiosaajia, kuten psykologi, erikoissairaanhoitaja ja diakoni. Tutustumalla psykoterapeuttien osaamisprofiiliin näet tarkemmin, mihin psykoterapiasuuntaukseen psykoterapeutti on erikoistunut.

Käytössämme on myös Neurosonic tuoli, jota käytämme tarvittaessa hoidon tukena.

Kelan tukema psykoterapia

Kaikki nimikettä psykoterapeutti tai laillistettu psykoterapeutti käyttävät henkilöt ovat Kelan hyväksymiä palveluntarjoajia oman koulutussuunnan mukaisesti. 

Kela tukee yksilö-, pari- ja perhepsykoterapiaa. Kelan tukemaan psykoterapiaan tarvitaan aina psykiatrin tekemä arvio kuntoutuksen tarpeesta. Päätös Kelan tukemasta psykoterapiasta tehdään aina vuodeksi kerrallaan ja se voi kestää enintään kolme vuotta. Kelan tukema psykoterapia on tarkoitettu 16-67-vuotiaille. Lue tarkemmat tiedot Kelan tukemasta psykoterapiasta täältä >>

Uudet Kela asiakkaat voivat olla tarvittaessa suoraan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiin.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Hakeaksesi Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapiaan laita hakemukseen palveluntuottajaksi Mehiläinen Oy/ Psykoterapia Malmi. Hakuohjeet kuntoutukseen löydät täältä.