Vastaanotot
  • Auki sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

Psykoterapia Malmi

Psykoterapiaa Malmilla tarjoaa Fysios Psykoterapia Malmi 

Malmin toimipiste on psykoterapiaan erikoistunut yksikkö, missä sosiaali- ja terveysalan valvontaviraston myöntämä terveydenhuollon ammattihenkilö voi antaa Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa 16-67 vuotiaille. Kaikilla psykoterapeuteillamme on yksilöpsykoterapia-oikeudet.

Psykoterapia on terveydenhuollon tavoitteellista toimintaa, jolla hoidetaan psyykkisiä vaikeuksia psykologisin menetelmin.

Tavoitteenamme on parantaa mielenterveyspalvelujen saatavuutta. Tavallisimpia syitä psykoterapiaan hakeutumiseen ovat esimerkiksi ahdistus, masennus, traumaattiset kokemukset sekä ongelmat ihmissuhteissa, työssä tai opiskelussa.

Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Palvelumme

Psykoterapeuttimme ovat erikoistuneet mielenterveyden ja käyttäytymisen häiriöiden vuorovaikutukselliseen hoitoon sekä elämän kriisitilanteiden hoitoon.

Koulutussuuntaukset psykoterapeuteillamme ovat: 

- ratkaisukeskeinen psykoterapia
- kriisi- ja traumapsykoterapia
- kognitiivis-analyyttinen psykoterapia
- kognitiivinen psykoterapia
- paripsykoterapia

Toimipisteellämme toimii erityisammattiosaajia, kuten psykologi, erikoissairaanhoitaja ja diakoni. Tutustumalla psykoterapeuttien osaamisprofiiliin näet tarkemmin, mihin psykoterapiasuuntaukseen psykoterapeutti on erikoistunut.

Käytössämme on myös Neurosonic tuoli, jota käytämme tarvittaessa hoidon tukena.

Kelan tukema psykoterapia

Kaikki nimikettä psykoterapeutti tai laillistettu psykoterapeutti käyttävät henkilöt ovat Kelan hyväksymiä palveluntarjoajia oman koulutussuunnan mukaisesti. 

Kela tukee yksilö-, pari- ja perhepsykoterapiaa. Kelan tukemaan psykoterapiaan tarvitaan aina psykiatrin tekemä arvio kuntoutuksen tarpeesta. Päätös Kelan tukemasta psykoterapiasta tehdään aina vuodeksi kerrallaan ja se voi kestää enintään kolme vuotta. Kelan tukema psykoterapia on tarkoitettu 16-67-vuotiaille. Lue tarkemmat tiedot Kelan tukemasta psykoterapiasta täältä >>

Uudet Kela asiakkaat voivat olla tarvittaessa suoraan yhteydessä sähköpostitse terapeuttiin. 

Sijainti ja saapuminen

Fysios Psykoterapia Malmi sijaitsee aivan Malmin juna-aseman sekä kauppakeskus Malmin Novan lähettyvillä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääset helposti omalla autolla, junalla tai bussilla. Kahden tunnin ilmainen pysäköinti löytyy kauppakeskus Malmin Novan Eteläpuolisesta pysäköintitalosta P1:stä (n. 200m). Läheisyydestä löytyy myös maksullista pysäköintitilaa Malmin asemalta sekä Hietakummuntieltä.

Joukkoliikennelinjat: bussi 552, 560, 561, 69, 70, 71, 73, 74 sekä juna I, K, P kulkevat Malminkaari 9 ohi. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi.

Katutasossa on ovikello ja avaamme oven etänä. Toimitilamme ovat toisessa kerroksessa, jonne pääsee joko hissillä tai portaita pitkin.

Maksutavat

Maksutapana toimii laskutus. Laskutus tapahtuu kahden viikon välein niin sopimus- kuin kuluttaja-asiakkailta. Laskut lähetetään sähköpostitse tai postitse.

Fysios Psykoterapia Malmi

Fysios Psykoterapia Malmi isompi huone
Fysios Psykoterapia Malmi tuolit
Fysios Psykoterapia Malmi pienempi huone
Fysios Psykoterapia Malmi odotusaula

Julkiset kulkuyhteydet

Joukkoliikennelinjat: bussi 552, 560, 561, 69, 70, 71, 73, 74 sekä juna I, K, P.

Paikoitusalueet

Ilmainen 2h pysäköinti kauppakeskus Malmin Novan Eteläpuolisessa pysäköintitalo P1:ssä.

Esteettömyys

Ei.

Inva-WC

Ei, mutta tilavat WC-tilat.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Ovikello katutasossa, avataan etänä. Raput tai hissi 2. krs.