Fysios Pyhäntä

Pyhännän Liikekeskus

Kairantie 5

92930 Pyhäntä

040 733 0782​

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Pyhäntä

Fysios Pyhännän fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Palvelemme myös vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Pyhännällä on käytössä kävely- ja juoksumatto, puolapuut, monipuolisesti pienvälineistöä sekä monitoimiharjoittelulaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 040 7330782 tai 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer-polkulaite ylä- ja alaraajoille, juoksu- ja kävelymatto, monitoimiharjoittelulaite sekä pienvälineistöä. Toimipisteessä on myös Shockwave -paineaaltohoitolaite.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai toimipisteeseen p. 040 7330782.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on 35 m2 terapeuttisen harjoittelun tila. Välineitä ovat mm. juoksu- ja kävelymatto, monitoimiharjoittelulaite, pienvälineistöä, bosupallo, puolapuut, TheraTrainer ylä- ja alaraajojen polkuharjoittelulaite. Terapeuttisen harjoittelun tilassa harjoittelu tapahtuu fysioterapeutin ohjauksessa.