Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

49

EUR

Fysioterapia

45 min

Fysioterapia Pyhäntä

Fysios Pyhännän fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan ja ikääntyneiden fysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Palvelemme myös vakuutusyhtiöiden maksusitoumusasiakkaita.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Pyhännällä on käytössä kävely- ja juoksumatto, puolapuut, monipuolisesti pienvälineistöä sekä monitoimiharjoittelulaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 040 7330782 tai 010 237 7044. Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer-polkulaite ylä- ja alaraajoille, juoksu- ja kävelymatto, monitoimiharjoittelulaite sekä pienvälineistöä. Toimipisteessä on myös Shockwave -paineaaltohoitolaite.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen esihenkilöön Jani Huotariin p. 040 5098010 tai toimipisteeseen p. 040 7330782.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on 35 m2 terapeuttisen harjoittelun tila. Välineitä ovat mm. juoksu- ja kävelymatto, monitoimiharjoittelulaite, pienvälineistöä, bosupallo, puolapuut, TheraTrainer ylä- ja alaraajojen polkuharjoittelulaite. Terapeuttisen harjoittelun tilassa harjoittelu tapahtuu fysioterapeutin ohjauksessa.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Pyhännän toimipiste sijaitsee Pyhännän Liikekeskuksessa. Liikekeskuksen ulko-ovesta sisään tullessa suoraan perälle ja oikealle. Odottaminen tapahtuu siihen tarkoitetulla alueella käytävällä. Ovikello löytyy toimipisteen oven yhteydestä. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ulko-ovessa on puhelinnumero yhteydenottoa varten.

Liikekeskuksen asiakaspaikat ovat ilmaisia. Parkkipaikalta löytyy myös inva-pysäköinti ja latauspiste sähköautoille.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, EazyBreak hieronta, ePassi, ePassi hyvinvointi, SmartumPay (sovellus, verkkomaksu ja QR-maksu), Smartum (hieronta + fysioterapia), Tyky online ja Edenred mobiilimaksu.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus
Fysios Pyhäntä sali
Fysioterapia Pyhäntä Fysios Pyhäntä
Fysios Pyhäntä ulkoa

Julkiset kulkuyhteydet

-

Paikoitusalueet

Liikekeskuksen ilmaiset asiakaspaikat, myös inva-pysäköinti ja latauspiste sähköautoille.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ovikello löytyy toimipisteen oven yhteydestä.