Fysios Mehiläinen Raisio

Raision Lasikuution 2. kerros

Raisiontori 1 A

21200 Raisio

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-19.00

Fysios Mehiläinen Raisio on siirtynyt Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Raisio

Olemme vuodesta 1977 asti toiminut fysioterapialaitos Raision keskustassa. Palveluihimme kuuluvat tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, OMT-fysioterapialymfaterapialeikkausten jälkeinen kuntoutus, äitiysfysioterapia, urheilufysioterapia, alaraajatutkimukset ja tukipohjalliset sekä erilaiset valmennukset ja testaukset. 

Varaa aika hierontaan

Tilamme ovat esteettömät ja meiltä löytyy kuntosali toiminnalliseen harjoitteluun. Teemme myös kotikäyntejä.

Hoitolaitteina meillä on sähkö, ultra sekä Hivamat Deep Oscillation (hoitoindikaatioita ovat mm. lihasten rentoutus ja palautuminen, vammat, venähdykset, tulehdukset, turvotus sekä haavat.)

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat paikalliset urheiluseurat: Raision Loimu, Raision Nuorisokiekko (RNK), Raisio Futis (RaiFu), Raision Jumpparit (RaJu), Raision Urheilijoiden uimajaosto (RaisU) ja West Coast Phoenix (WCP). Kummiurheilijat: Silja Kosonen (Turun Urheiluliitto) ja Marika Virtanen (Someron Esa).

Syksyn 2023 maksuttomat yleisöluennot

Järjestämme tänä syksynä kolme mielenkiintoista yleisöluentoa tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Puhujina ovat Fysios Mehiläisen huipputerapeutit. Tutustu luentoihin.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sannakaisa Vastamäki, p. 0400 377151 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloistamme löytyy toiminnallinen kuntosali, jossa on monenlaisia välineitä, kuten kahvakuulia, käsipainoja, talja sekä tasapainotyynyjä. Käytössä ei ole kuntosalilaitteita.

Kuntosalilla asiakkaat saavat harjoitella itsenäisesti sekä terapeutin kanssa. Sali on suunniteltu toiminnalliseen harjoitteluun.