Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Kuntosali auki avainkortilla Ma-Su 4.30-24.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 11-18
  • Ti 9-16
  • Ke 11-18
  • To 12-20
  • Pe 10-16

Fysios Mehiläinen Rauma on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Rauma

Fysios Mehiläinen Rauma tarjoaa monipuolista ja tasokasta fysioterapiaa ja hierontaa Raumalla. Palveluihimme kuuluvat fysioterapian ja hieronnan lisäksi mm. neurologinen fysioterapiaallasterapia ja kotikäynnit.

Kokeneet terapeuttimme hoitavat sinua vakaalla ammattitaidolla. Tilat ovat avarat ja pyörätuolilla pääsee helposti liikkumaan isoissa tiloissamme; meillä on 300m2 tilaa fysioterapialle ja kuntosali on 700m2. Toimipisteemme yhteydessä on hyvät omat ilmaiset parkkipaikat.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Mika Saikkonen, p. 044 254 9514 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on myös iso ja monipuolinen kaikille avoin kuntosali, josta löytyy yli 80 kuntosalilaitetta. Fysioterapiassa salia käytetään pääsääntöisesti yhdessä terapeutin kanssa.

Voit ostaa halutessasi kuntosalille saliaikaa. Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat myös avainkortin käyttöösi.

Avainkortilla pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämän jälkeen voit ostaa lisää kuntosaliaikaa verkosta. Voit ostaa saliaikaa verkkokaupan kautta >>

Voit ostaa saliaikaa verkkokaupan kautta >>

Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat myös avainkortin käyttöösi. Tämän jälkeen voit ostaa lisää kuntosaliaikaa verkosta.