Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Kuntosali auki avainkortilla Ma-Su 4.30-24.00
Asiakaspalvelu
  • Ma 11.00-18.00
  • Ti 9.00-16.00
  • Ke 11.00-18.00
  • To 12.00-20.00
  • Pe 10.00-15.00
Terapeuttia

0

60

EUR

Fysioterapia

45 min

72

EUR

Fysioterapia

60 min

Rauman Fysios kuntosali aukeaa jälleen 10.1. klo 16 alkaen.

Voit ostaa saliaikaa verkkokaupan kautta >>
Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat myös avainkortin käyttöösi. Tämän jälkeen voit ostaa lisää kuntosaliaikaa verkosta.

Fysioterapia Rauma

Fysios Rauma Fysioteam tarjoaa monipuolista ja tasokasta fysioterapiaa ja hierontaa Raumalla. Palveluihimme kuuluvat fysioterapian ja hieronnan lisäksi mm. neurologinen fysioterapiaallasterapia ja kotikäynnit.

Kokeneet terapeuttimme hoitavat sinua vakaalla ammattitaidolla. Tilat ovat avarat ja pyörätuolilla pääsee helposti liikkumaan isoissa tiloissamme; meillä on 300m2 tilaa fysioterapialle ja kuntosali on 700m2. Toimipisteemme yhteydessä on hyvät omat ilmaiset parkkipaikat.

Tervetuloa!

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen p. 010 237 7083.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on myös iso ja monipuolinen kaikille avoin kuntosali, josta löytyy yli 80 kuntosalilaitetta. Fysioterapiassa salia käytetään pääsääntöisesti yhdessä terapeutin kanssa. 

Voit ostaa halutessasi kuntosalille saliaikaa. Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat myös avainkortin käyttöösi. Avainkortilla pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tämän jälkeen voit ostaa lisää kuntosaliaikaa verkosta. Voit ostaa saliaikaa verkkokaupan kautta >>

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa ja meillä on omat ilmaiset parkkipaikat. Myös inva-pysäköinti löytyy. Toimipisteemme on esteetön ja ovi avautuu sähköisesti.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti, lasku, EazyBreak liikunta ja hieronta, ePassi, ePassi hyvinvointi, Smartum liikunta, Smartum (hieronta + fysioterapia), Tyky -seteli, Tyky+ -seteli, Tyky online sekä Edenred.

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Askeltutkimus Dry needling ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Neurologinen fysioterapia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Rauma Fysioteam

Fysios Rauma Fysioteam julkisivu
Fysios Rauma Fysioteam vastaanotto
Fysios Rauma Fysioteam hoitohuone
Fysios Rauma Fysioteam harjoittelusali
Fysios Rauma Fysioteam kuntosali

Julkiset kulkuyhteydet

-

Paikoitusalueet

Omat ilmaiset parkkipaikat, myös inva-pysäköinti.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, sähköovi.