Vastaanotot
  • Ma 9.00-19.00
  • Ti-Ke 8.00-16.00
  • To 9.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

57

EUR

Fysioterapia

45 min

67

EUR

Fysioterapia

60 min

Voit ostaa saliaikaa verkkokaupan kautta >>
Huom! Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat myös avainkortin käyttöösi. Tämän jälkeen voit ostaa lisää kuntosaliaikaa verkosta.

Fysioterapia Rauma

Rauman Fysioteam Oy on nyt Fysios Rauma Fysioteam!

Fysios Rauma Fysioteam tarjoaa monipuolista ja tasokasta fysioterapiaa ja hierontaa Raumalla. Palveluihimme kuuluvat fysioterapian ja hieronnan lisäksi mm. faskiakäsittelyt, neurologinen fysioterapia ja allasterapia. Kokeneet terapeuttimme hoitavat sinua vakaalla ammattitaidolla. Tilat ovat avarat ja pyörätuolilla pääsee helposti liikkumaan tiloissamme. 

Meillä on myös iso ja monipuolinen kaikille avoin kuntosali, josta löytyy yli 80 kuntosalilaitetta. Avainkortilla pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros