Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

65

EUR

Fysioterapia

60 min

Voit ostaa saliaikaa kuntosalillemme verkkokaupan kautta >>
Huom! Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat myös avainkortin käyttöösi. Tämän jälkeen voit ostaa lisää kuntosaliaikaa verkosta.

Varaa aika

Fysioterapia Rauma

Rauman Fysioteam Oy on nyt Fysios Rauma Fysioteam!

Fysios Rauma Fysioteam tarjoaa monipuolista ja tasokasta fysioterapiaa ja hierontaa Raumalla. Palveluihimme kuuluvat fysioterapian ja hieronnan lisäksi mm. faskiakäsittelyt, neurologinen fysioterapia ja allasterapia. Kokeneet terapeuttimme hoitavat sinua vakaalla ammattitaidolla.

Meillä on myös iso ja monipuolinen kaikille avoin kuntosali, josta löytyy yli 80 kuntosalilaitetta. Avainkortilla pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Neurologinen fysioterapia SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

KUNTOSALI

Meillä on iso ja monipuolinen, kaikille avoin kuntosali. Meiltä löytyy yli 80 kuntosalilaitetta (Precor, TechnoGym, Cybex, Panatta), ja laitevalikoimaamme kuuluvat mm. pakka- ja vipuvarsilaitteet. Meiltä löytyy myös erillinen vapaapaino/crossfit-tila, ja käsipainoja meillä on 65 kg saakka. Koko kuntosalimme on ilmastoitu.

Ensimmäisellä käyntikerralla kuntosaliaika on ostettava toimistoltamme, jolloin saat tunnisteen (avainkortin tai avaimenperän) käyttöösi. Tunnisteesta veloitetaan 5 € maksu. Tämän jälkeen saliaikaa voi ostaa myös verkkokaupan kautta. Saliaika alkaa kulua siitä hetkestä lähtien, kun näytät ensimmäisen kerran tunnistetta lukijassa. Kuntosalin hinnaston löydät toimipisteen hinnastosta sivun ylälaidasta.

Avainkortilla/avaimenperällä pääset kuntosalille kätevästi myös iltaisin ja viikonloppuisin! Kuntosali on avoinna tunnisteella (avainkortilla) joka päivä klo 4.30 - 24.

Voit ostaa lisää kuntosaliaikaa täältä >>

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros