Varaa aika

Fysioterapia Salo

Ajan Terapia on nyt Fysios!

Fysios Salon henkilöstö on erikoistunut aikuisten, vanhusten ja lasten tuki- ja liikuntaelin sekä neurologiseen fysioterapiaan. Toimipisteemme on kodikas ja moderni sijaitsemme aivan Salon ydinkeskustassa katutasossa parkkipaikkojen vieressä. Liikuntarajoitteisenkin on helppo tulla meille ramppia pitkin.  Meillä on myös esteetön inva-wc.

Tarjoamme ajanmukaista, ammattitaitoista ja tehokasta kuntoutusta sekä allasterapiaa yksilöllisesti. Meille voit tulla joko lääkärin lähetteellä, saaden Kelan suorakorvauksen tai myös ilman lähetettä. Meiltä saat myös toimintaterapeutin palveluja.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (ei Diners eikä American Express), viitesiirto, ePassi (sporttipassi) ja Smartum-seteli.

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros