Terapeuttia

0

50

EUR

Fysioterapia

45 min

Heti vapaat ajat

Ajan Terapia on nyt Fysios!

Ilmeemme muuttuu, mutta samat tutut ja kokeneet ammattilaiset palvelevat sinua jatkossakin, entistä laajemmin. Fysioksella on 59 toimipistettä 26:lla paikkakunnalla ja se työllistää noin 400 fysioterapeuttia. Olemme Suomen suurin fysioterapiaketju.

Olemme erikoistuneet aikuisten, vanhusten ja lasten tuki- ja liikuntaelin sekä neurologiseen fysioterapiaan. Kodikas ja moderni vastaanottomme sijaitsee  aivan Salon ydinkeskustassa katutasossa parkkipaikkojen vieressä. Liikuntarajoitteisenkin on helppo tulla meille ramppia pitkin.  Meillä on myös esteetön inva-wc.

Tarjoamme ajanmukaista, ammattitaitoista ja tehokasta kuntoutusta sekä allasterapiaa yksilöllisesti. Meille voit tulla joko lääkärin lähetteellä, saaden Kelan suorakorvauksen tai myös ilman lähetettä. Meiltä saat myös toimintaterapeutin palveluja.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Esteettömyys

Inva-WC

Hissi

Ovikello, raput, kerros