Salo Fysios Salo Turuntie

Turuntie 1, 3krs. 24100 Salo

Huom! Tarjoamme myös paineaaltohoitoja RPW-laitteella.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00
Terapeuttia

0

alk. 61

EUR

Fysioterapia

45 min

75

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Salo

Fysioterapiaa Salossa tarjoaa Fysios Salo Turuntie.

Fysios Salo sijaitsee Turuntiellä erittäin hyvällä sijainnilla. Toimipisteessämme työskentelee 16 terveydenhuollon ammattilaista (fysioterapeutteja, kaksi urheiluhierojaa, yksi jalkahoitaja, yksi psykoterapeutti, yksi osteopaatti). Olemme suurin yksityinen fysioterapiayritys Salossa, jossa monipuolisimmat fysioterapia- ja hierontapalvelut. Vahvuutemme on kokenut ja erittäin monipuolisesti kouluttautunut, iloinen, innokas sekä motivoitunut henkilökunta, joilla on viimeaikaisin tietotaito fysioterapian eri osa-alueilta.

Olemme erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon, kivun hoitoon sekä neurologiseen fysioterapiaan.

Fysios Salo Turuntien palveluihimme kuuluvat fysioterapia, OMT-fysioterapia, urheiluhieronta, osteopatia, psykoterapia ja jalkahoidot. Kotikäynnit myös mahdollisia! Teemme yhteistyötä Lp Viesti, Salon Vilpas Vikings ja yksityisten lääkäriasemien kanssa.


Muita palveluitamme on mm.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Lisätietoja ft. Eerik Breilin, p. 040 740 2215

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on noin 100m² esteetön harjoittelusali, jossa monipuoliset harjoittelulaitteet (juoksumatto, vapaat painot, tanko, kuntopyörä, crosstrainer, talja yksittäisiä kuntoiluvälineitä, TRX-laite, kuntonyrkkeilytarvikkeet, PP-ergotestauslaitteet, puolapuut, seisontateline, ratsastuslaite). 

Harjoittelusalissa tehdään fysioterapeuttista ohjausta yhdessä terapeutin kanssa. Asiakkaamme voivat harjoitella salillamme itsenäisesti. Tila voidaan jakaa tarvittaessa kahteen osaan. Tiloissa on hyvin vapaata harjoittelutilaa niin yksilö- kuin ryhmäharjoitteluunkin. Tila on vuokrattavissa muiden ohjaajien käyttöön.

Tutustu ryhmäliikuntatunteihimme ja ilmoittaudu >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Salo sijaitsee Turuntiellä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimipisteemme on kolmannessa kerroksessa, jonne pääsee hissillä. Ilmaiset parkkipaikat löytyvät autotasanteelta toisesta kerroksessa, jossa myös yksi invapaikka. Sähköavusteiset ovet autotasanteella ja sisäovessa. Toimipisteemme on esteetön ja tiloista löytyy inva-wc.

Maksutavat

Lasku, pankki- ja luottokortti, Smartumkortti ja -seteli, Smartum-mobiilimaksu, ePassi Hyvinvointi ja Sportti sekä Eazybreak hieronta ja Eazybreak liikunta ja Edenred

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Osteopatia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia


Fysios Salon pääsisäänkäyntiFysios Salon yhteistyö LP Viestin kanssa

Fysios Salo tekee paljon yhteistyötä urheiluseurojen kanssa, kuten kuvien LP Viestin kanssa.

Fysios Salo urheiluseura yhteistyö
Fysios Salo yhteistyö LP Viestin kanssa

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Ilmaiset paikat 2.krs autotasanne

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Yhteiskäytössä HL paikan kanssa

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sijainti 3.krs