Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-15.00

Fysios Mehiläinen Salo siirtyy 1.3. Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Salo

Fysioterapiaa Salossa tarjoaa Fysios Mehiläinen Salo. Fysios Mehiläinen Salo sijaitsee Turuntiellä erittäin hyvällä sijainnilla. Toimipisteessämme työskentelee fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, urheiluhieroja ja jalkaterapeutti. Olemme suurin yksityinen fysioterapiayritys Salossa, jossa monipuolisimmat fysioterapia- ja hierontapalvelut. Vahvuutemme on kokenut ja erittäin monipuolisesti kouluttautunut, iloinen, innokas sekä motivoitunut henkilökunta, joilla on viimeaikaisin tietotaito fysioterapian eri osa-alueilta.

Olemme erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon, kivun hoitoon sekä neurologiseen fysioterapiaan.

Palveluihimme kuuluvat fysioterapia, OMT-fysioterapia, urheiluhieronta ja jalkahoidot. Kotikäynnit myös mahdollisia! Teemme yhteistyötä Lp Viesti, Salon Vilpas Vikings ja yksityisten lääkäriasemien kanssa.

Huom! Tarjoamme myös paineaaltohoitoja RPW-laitteella.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimintaterapiaa voit hakea nimellä Mehiläinen Oy, Terapiaklinikka Salo.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sannakaisa Vastamäki, p. 0400 377151 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on noin 100m² esteetön harjoittelusali, jossa monipuoliset harjoittelulaitteet (juoksumatto, vapaat painot, tanko, kuntopyörä, crosstrainer, talja yksittäisiä kuntoiluvälineitä, TRX-laite, kuntonyrkkeilytarvikkeet, PP-ergotestauslaitteet, puolapuut, seisontateline, ratsastuslaite).

Harjoittelusalissa tehdään fysioterapeuttista ohjausta yhdessä terapeutin kanssa. Asiakkaamme voivat harjoitella salillamme itsenäisesti. Tila voidaan jakaa tarvittaessa kahteen osaan. Tiloissa on hyvin vapaata harjoittelutilaa niin yksilö- kuin ryhmäharjoitteluunkin. Tila on vuokrattavissa muiden ohjaajien käyttöön. Tutustu ryhmäliikuntatunteihimme ja ilmoittaudu.