Fysioterapia Seinäjoki

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Seinäjoella

Tarjoamme fysioterapiaa Seinäjoen alueella useassa eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat aivan Seinäjoen keskustassa Kalevankadulla, Välkkilänkadulla, hotelli Sorsanpesän yhteydessä ja Ylistarossa. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Seinäjoella on laaja-alainen osaaminen ja paljon alan kokemusta.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Seinäjoen alueella. Toimipisteillämme on myös pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta.

Toimipisteemme Seinäjoella tarjoavat laajasti erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa ja lasten fysioterapiaa. Lisäksi meiltä saa myös ammattitaitoista allasterapiaa, faskia-käsittelyä, lymfaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Fysios Seinäjoki Pulssissa tarjoamme myös ryhmäliikuntaa. Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksesta kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin.

Lisäksi Etelä-Pohjanmaalla fysioterapiaa tarjoavat Fysios Ilmajoen toimipisteet ja Fysios Kurikka.

Palvelumme Seinäjoella

Fysios Seinäjoen toimipisteet

Fysios Seinäjoki - fysioterapeuttimme Seinäjoella auttavat sinua

Fysios on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Seinäjoen lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Seinäjokeen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan.

Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Mehiläinen Ylistaro
Matinpalontie 1, 61400, Ylistaro

Fysios Mehiläinen Ylistaro
Matinpalontie 1, 61400, Ylistaro
Fysios Seinäjoki Kalevankatu
Kalevankatu 25, 60100, Seinäjoki

Fysioterapia Seinäjoki keskusta Fysios Seinäjoki Kalevankatu
Fysios Seinäjoki Kalevankatu
Kalevankatu 25, 60100, Seinäjoki
Fysios Seinäjoki Pulssi
Välkkilänkatu 7, 60120, Seinäjoki

Fysios Seinäjoki Pulssi
Välkkilänkatu 7, 60120, Seinäjoki
Fysios Seinäjoki Sorsanpesä
Hotelli Sorsanpesän yhteydessä.
Törnäväntie 27, 60200, Seinäjoki
Fysios Seinäjoki Sorsanpesä
Hotelli Sorsanpesän yhteydessä.
Törnäväntie 27, 60200, Seinäjoki

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.