Fysioterapia Seinäjoki

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Seinäjoella kahdessa toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja tee varaus!

Fysioterapiaa Seinäjoella

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Seinäjoella. Fysios Seinäjoen toimipisteet ovat:

Muut toimipisteemme Etelä-Pohjanmaalla ovat:

Fysioterapia Seinäjoki

Tarjoamme fysioterapiaa Seinäjoen alueella kahdessa eri toimipisteessä. Toinen toimipisteistämme sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa ja toinen Ylistarossa. Lisäksi Etelä-Pohjanmaalla fysioterapiaa tarjoavat Fysios Kuntoplassi Ilmajoki sekä Fysios Kurikka. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Seinäjoella on laaja-alainen osaaminen ja paljon alan kokemusta.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Seinäjoen alueella. Toimipisteillämme Seinäjoella on myös pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Seinäjoella. Toimipisteemme Seinäjoella tarjoavat laajasti erilaisia fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme ovat mm.

Lue lisää toimipisteiden palveluista ja fysioterapeuteista toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Seinäjoella kätevästi netissä.


Fysios Seinäjoki Kalevankatu

Kalevankatu 25, 60100 Seinäjoki - p. 010 237 7043

Fysios Ylistaro

Kaukolanraitti 42, 61400 Ylistaro - p. 010 237 700

Fysios Seinäjoki - fysioterapeuttimme Seinäjoella auttavat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Seinäjoen lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Seinäjokeen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun