Fysioterapia Seinäjoki

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Seinäjoella

Tarjoamme fysioterapiaa Seinäjoen alueella useassa eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat aivan Seinäjoen keskustassa Kalevankadulla, Välkkilänkadulla ja Ylistarossa. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Seinäjoella on laaja-alainen osaaminen ja paljon alan kokemusta.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Seinäjoen alueella. Toimipisteillämme on myös pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta.

Toimipisteemme Seinäjoella tarjoavat laajasti erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa ja lasten fysioterapiaa. Lisäksi meiltä saa myös ammattitaitoista allasterapiaa, faskia-käsittelyä, lymfaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssissa tarjoamme myös ryhmäliikuntaa. Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksesta kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin.

Lisäksi Etelä-Pohjanmaalla fysioterapiaa tarjoavat Fysios Mehiläinen Ilmajoen toimipisteet ja Fysios Mehiläinen Kurikka.

Palvelumme Seinäjoella

Fysios Mehiläinen Seinäjoen toimipisteet

Fysios Mehiläinen Seinäjoki - fysioterapeuttimme Seinäjoella auttavat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Seinäjoen lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Seinäjokeen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan.

Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Seinäjoella

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Kalevankatu
Kalevankatu 25, 60100, Seinäjoki

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Kalevankatu
Kalevankatu 25, 60100, Seinäjoki
Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssi
Välkkilänkatu 7, 60120, Seinäjoki

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssi
Välkkilänkatu 7, 60120, Seinäjoki
Fysios Mehiläinen Ylistaro
Matinpalontie 1, 61400, Ylistaro
Fysios Mehiläinen Ylistaro
Matinpalontie 1, 61400, Ylistaro

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.