Fysioterapia Seinäjoki Fysios Seinäjoki

Fysioterapia Seinäjoki

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Seinäjoella

Tarjoamme fysioterapiaa Seinäjoen alueella kahdessa eri toimipisteessä. Toinen toimipisteistämme sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa Kalevankadulla ja toinen Ylistarossa. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Seinäjoella on laaja-alainen osaaminen ja paljon alan kokemusta.

Lisäksi Etelä-Pohjanmaalla fysioterapiaa tarjoavat Fysios Kuntoplassi Ilmajoki ja Fysios Kurikka.

Toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Seinäjoen alueella. Toimipisteillämme on myös pitkä kokemus aikuisten vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta. Toimipisteemme Seinäjoella tarjoavat laajasti erilaisia fysioterapiapalveluita, kuten fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa ja lasten fysioterapiaa. Lisäksi meiltä saa myös ammattitaitoista allasterapiaa, faskia-käsittelyä, lymfaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Palvelumme Seinäjoella

Fysios Seinäjoen toimipisteet

Fysios Seinäjoki - fysioterapeuttimme Seinäjoella auttavat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Seinäjoen lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Seinäjokeen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Fysios Seinäjoki Kalevankatu
Kalevankatu 25, 60100, Seinäjoki

Fysioterapia Seinäjoki keskusta Fysios Seinäjoki Kalevankatu
Fysios Seinäjoki Kalevankatu
Kalevankatu 25, 60100, Seinäjoki
Fysios Ylistaro
Kaukolanraitti 42, 61400, Ylistaro
Fysios Ylistaro
Kaukolanraitti 42, 61400, Ylistaro

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.