Seinäjoki Fysios Seinäjoki Kalevankatu

Kalevankatu 25, 60100 Seinäjoki

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

56

EUR

Fysioterapia

45 min

66

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Seinäjoki keskusta

Tarjoamme laadukasta, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettua fysioterapiaa Seinäjoella. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme ainoana laitoksena Seinäjoen alueella OMT-fysioterapiaa. Meillä on myös paljon neurologisen fysioterapian osaamista.

Meiltä löytyy erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä. Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä sekä Kelan, kaupungin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on huomioitu sekä aikuis- että lapsiasiakkaat. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, ultraääni-laite, sähkökipuhoitolaite ja sähköavusteinen akupunktio.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, soittopyyntö p. 010 237 7043.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on kaksi erillistä harjoittelusalia, neuro-sali ja tules-sali. Esteetön neuro-sali on tarkoitettu neurologiseen kuntoutukseen ja sen varustukseen kuuluu erilaisia polkulaitteita (NuStep, Motomed, TheraTrainer), kuntopyörä, spinning-pyörä, kävelymatto, stepperi, vetolaitteita ja taljoja, jalkaprässi, funktionaalinen harjoittelu laitteisto, jossa on mahdollista tehdä rajaton määrä erilaisia harjoituksia myös esteettömästi. Molemmilla saleilla voi harjoitella jaksolla oleva kuntoutuja ja salit eivät ole avoimia muille kuin asiakkaille.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Seinäjoen keskustassa, katutasossa. Toimipisteen edessä on ilmainen parkkialue ja kadun varressa on parkkipaikkoja 2 h pysäköintikiekolla. Paikallisbussit kulkevat toimipisteen läheisyydestä ja juna-asemalle 600 metriä.

Kulku toimipisteelle tapahtuu suoraan kadulta. Asiakaspalvelu paikalla (poislukien tiistai). Mikäli asiakaspalvelu ei ole paikalla, voit soittaa soittokelloa. Ensimmäisellä käyntikerralla voit täyttää henkilötietolomakkeen.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankki- ja luottokortti (Visa/Master) Smartum-hierontaetu (mobiili), ePassi Hyvinvointi ja Eazybreak hieronta ja liikunta.

Fysioterapia Seinäjoki. Katso muut toimipisteemme Seinäjoella.

TUTUSTU

Fysioterapia Seinäjoki Fysios Seinäjoki Kalevankatu

Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisbussit kulkevat toimipisteen läheisyydestä, juna-asemalle 600 m. Aikataulut ja linjat www.komialiikenne.fi.

Paikoitusalueet

6 ilmaista paikkaa toimipisteen edessä. Kadunvarressa 2 h pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä, luiska.

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa.