Fysios Mehiläinen Seinäjoki Kalevankatu

Kalevankatu 25

60100 Seinäjoki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Kalenvankatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Seinäjoki keskusta

Tarjoamme laadukasta, ammattitaidolla sekä asiantuntemuksella toteutettua fysioterapiaa Seinäjoella. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme ainoana laitoksena Seinäjoen alueella OMT-fysioterapiaa. Meillä on myös paljon neurologisen fysioterapian osaamista.

Meiltä löytyy erittäin kokeneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja sekä nuorempia, huippuammattilaisiksi haluavia tekijöitä. Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä sekä Kelan, kaupungin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Palveluihimme kuuluu myös hieronta ja teemme kotikäyntejä, toimintakyky- ja voimavarakartoituksia ikääntyville sekä etäterapiaa.

Toimintamme tärkein tavoite on mahdollisimman hyvä hoitotulos sekä miellyttävä asiakaspalvelu. Hyvä ja laadukas työ takaa sekä asiakkaiden että henkilökunnan viihtyvyyden.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessä on huomioitu sekä aikuis- että lapsiasiakkaat. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, ultraääni-laite, sähkökipuhoitolaite ja sähköavusteinen akupunktio.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Juha Pannula, p. 040 572 7033 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on kaksi erillistä harjoittelusalia, neuro-sali ja tules-sali. Esteetön neuro-sali on tarkoitettu neurologiseen kuntoutukseen ja sen varustukseen kuuluu erilaisia polkulaitteita (NuStep, Motomed, TheraTrainer), kuntopyörä, spinning-pyörä, kävelymatto, stepperi, vetolaitteita ja taljoja, jalkaprässi, funktionaalinen harjoittelu laitteisto, jossa on mahdollista tehdä rajaton määrä erilaisia harjoituksia myös esteettömästi. Molemmilla saleilla voi harjoitella jaksolla oleva kuntoutuja ja salit eivät ole avoimia muille kuin asiakkaille.