Fysios Seinäjoki Pulssi

Välkkilänkatu 7

60120 Seinäjoki

044 757 2000 tai 010 237 700

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-20.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-19.00
  • Ti 8.00-16.00
  • Ke 8.00-19.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-14.00

Fysioterapia Seinäjoki Pulssi

Fysio 2000 Pulssi on nyt Fysios Seinäjoki Pulssi.


Fysios Seinäjoki Pulssin toimipiste tarjoaa parhaat olosuhteet aktiivisen fysioterapian toteutumiselle. Meillä on saman katon alla perinteisten fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluiden lisäksi kuntosali, jossa pystymme monipuolistamaan terapian toteutusta. Laitehoidoissa meillä on aktiivisessa käytössä Shockwave -paineaaltohoito, Cryo huippukylmä -hoito, LymphaTouch ja LPG.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, lasten fysioterapiaan sekä psykofyysiseen fysioterapiaan.

Meiltä löytyy kokeneita fysio- ja toimintaterapeutteja laajasti eri terapiakokonaisuuksista. Lisäksi toimipisteellämme työskentelee kokenut osteopaatti. Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä sekä Kelan, kaupungin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Palveluihimme kuuluu myös hieronta ja teemme kotikäyntejä, toimintakyky- ja voimavarakartoituksia ikääntyville sekä etäterapiaa.

Toimintamme tärkein tavoite on aktivoida asiakasta sekä antaa asiakkaalle miellyttävä asiakaskokemus. Haluamme, että työntekijöidemme positiivinen asenne tarttuu myös asiakkaisiimme ja varmistaa näin ollen kuntoutukseen parempi lopputulos.

Fysios Seinäjoki Pulssilla on esteetön kuntosali, jossa liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu. Lisäksi meillä löytyy HUR:n laitteilla varusteltu erillinen kuntosali, joka on suunnattu neurologiseen kuntoutukseen.

Lisäksi toimipisteellämme on kauppa, jonka tuotevalikoimastamme löydät mm. laadukkaita pienapuvälineitä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä ja paljon muuta. 

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Käytämme neurologiseen kuntoutukseen sopivia HUR -laitteita. Lisäksi meillä on laaja valikoima erilaisia apuvälineitä tukemaan kuntoutuksen toteutusta. Olemme huomioineet esteettömyydellä liikuntarajoitteiset asiakkaat, HUR:n laitteistot tukevat näkövammaisia ja lapsille on runsaasti leikin kautta toteutettavaa terapiatilaa.

Yhteystiedot uusille Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille:
Jenni Manner
(Aikuisten fysioterapia sekä psykofyysinen fysioterapia) p. 050 3133791
Laura Järvi (Lasten fysioterapia) p. 044 7642001
Tuija Tuuri (Toimintaterapia) p. 050 5339334

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Seinäjoki Pulssilla on esteetön kuntosali, jossa liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu. 

Lisäksi meillä löytyy HUR:n laitteilla varusteltu rauhallisempi erillinen kuntosali, joka on suunnattu neurologiseen kuntoutukseen. Tiloissamme on myös harjoituskeittiö, joka soveltuu neurologiseen kuntoutukseen sekä toimintaterapiaan.

Harjoittelumahdollisuudet ovat loistavat; toimipisteellämme on valtava kuntosali, joka sopii niin urheilijoiden kuin neurologisten kuntoutujien käyttöön. Kuntosalilla voi harjoitella itsenäisesti tai teraputin kanssa ja salilla voi harjoitella myös pelkästään kuntosalin asiakkaat. Tavoitteemme on jatkaa asiakkaan aktivoimista salilla kuntoutusjakson jälkeenkin. Kuntosalimme on täysin esteetön.

Toimipisteellämme on myös tarjolla ryhmäliikuntaa. Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksesta kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin. Kaikille tunneille ovat myös aloittelijat tervetulleita. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan. Tutustu Fysios Seinäjoki Pulssin kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan täällä.

Työhyvinvointi- ja testauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia työhyvinvointi- ja testauspalveluita, kuten Tyhy-päiviä, Aktiivikokouksia, Huco hyvinvointikartoituksia, kehonkoostumusmittausta sekä polkupyöräergometritestejä. Työhyvinvointipaketit räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan huomioiden toimialakohtaiset tarpeet. Tutustu työhyvinvointi- ja testauspalveluihimme täällä.