Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssi

Välkkilänkatu 7

60120 Seinäjoki

044 757 2000 toimipisteen numero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8-20

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 9-12 ja 17-19
  • Ti 9-12 ja 17-19
  • Ke 9-12 ja 17-19

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssi on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Seinäjoki Pulssi

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssin toimipiste tarjoaa parhaat olosuhteet aktiivisen fysioterapian toteutumiselle. Meillä on saman katon alla perinteisten fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluiden lisäksi kuntosali, jossa pystymme monipuolistamaan terapian toteutusta. Laitehoidoissa meillä on aktiivisessa käytössä Shockwave -paineaaltohoito, Cryo huippukylmä -hoito, LymphaTouch ja LPG.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan, neurologiseen fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, lasten fysioterapiaan sekä psykofyysiseen fysioterapiaan.

Meiltä löytyy kokeneita fysio- ja toimintaterapeutteja laajasti eri terapiakokonaisuuksista. Lisäksi toimipisteellämme työskentelee kokenut osteopaatti. Hoitoon pääsee lääkärin lähetteellä sekä Kelan, kaupungin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Palveluihimme kuuluu myös hieronta ja teemme kotikäyntejä, toimintakyky- ja voimavarakartoituksia ikääntyville sekä etäterapiaa.

Toimintamme tärkein tavoite on aktivoida asiakasta sekä antaa asiakkaalle miellyttävä asiakaskokemus. Haluamme, että työntekijöidemme positiivinen asenne tarttuu myös asiakkaisiimme ja varmistaa näin ollen kuntoutukseen parempi lopputulos.

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssilla on esteetön kuntosali, jossa liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu. Lisäksi meillä löytyy HUR:n laitteilla varusteltu erillinen kuntosali, joka on suunnattu neurologiseen kuntoutukseen.

Lisäksi toimipisteellämme on kauppa, jonka tuotevalikoimastamme löydät mm. laadukkaita pienapuvälineitä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä ja paljon muuta. 

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niko Vähämaa, p. 040 0627320 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssilla on esteetön kuntosali, jossa liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu.

Lisäksi meillä löytyy HUR:n laitteilla varusteltu rauhallisempi erillinen kuntosali, joka on suunnattu neurologiseen kuntoutukseen. Tiloissamme on myös harjoituskeittiö, joka soveltuu neurologiseen kuntoutukseen sekä toimintaterapiaan.

Harjoittelumahdollisuudet ovat loistavat; toimipisteellämme on valtava kuntosali, joka sopii niin urheilijoiden kuin neurologisten kuntoutujien käyttöön. Kuntosalilla voi harjoitella itsenäisesti tai terapeutin kanssa ja salilla voi harjoitella myös pelkästään kuntosalin asiakkaat. Tavoitteemme on jatkaa asiakkaan aktivoimista salilla kuntoutusjakson jälkeenkin. Kuntosalimme on täysin esteetön.

Toimipisteellämme on myös tarjolla ryhmäliikuntaa. Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksestä kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin. Kaikille tunneille ovat myös aloittelijat tervetulleita. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan. Tutustu Fysios Mehiläinen Seinäjoki Pulssin kuntosaliin ja ryhmäliikuntaan täällä.

Työhyvinvointi- ja testauspalvelut

Tarjoamme monipuolisia työhyvinvointi- ja testauspalveluita, kuten Tyhy-päiviä, Aktiivikokouksia, Huco hyvinvointikartoituksia, kehonkoostumusmittausta sekä polkupyöräergometritestejä. Työhyvinvointipaketit räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan huomioiden toimialakohtaiset tarpeet. Tutustu työhyvinvointi- ja testauspalveluihimme täällä.