Fysios Seinäjoki Pulssi kuntosali ja ryhmäliikunta

Hyvinvointikeskus Fysios Seinäjoki Pulssin toimipiste Seinäjoella tarjoaa perinteisten fysioterapia- ja hierontapalveluiden lisäksi toimintaterapiaa ja erilaisia tehokkaita laitehoitoja. Kuntosalin kattauksesta löytyvät lisäksi personal training sekä ryhmäliikunta.

Fysios Pulssin kuntosali

Isossa Pulssin yksikössä on tilaa treenata. Sopivat laitteet löytyvät kuntoilun vasta-alkajille, ikäihmisille, kuntoutujille ja aktiiviurheilijoille. Salilla on toiminnallisella puolella nurmimatto, työntökelkka, nyrkkeilysäkit, painonnostolavat, sekä tilaa treenata vapailla painoilla. Pukuhuoneista löytyvät saunat rentoutumiseen treenin päälle.

Pulssi on esteetön kuntosali, liikuntarajoitteisten tarpeet on otettu huomioon mm. heille tarkoitetuilla kuntosalilaitteilla. Kuntosalilla on leveät käytävät ja kynnyksetön kulku, joten pyörätuolilla liikkuminen onnistuu.

Uusille kuntosalijäsenille: (toistaiseksi voimassa oleviin sopimuksiin) Kuntosaliharjoittelun lähtötilanteen kartoitus fysioterapeutin kanssa veloituksetta. Kartoituksella varmistamme turvallisen harjoittelun kuntosalilla.

Ryhmäliikuntaa kaikille vartalotyypeille

Tuntivalikoimassa on valtava valikoima erilaisia lajeja, pilateksesta kuntonyrkkeilyyn, ilmajoogasta kahvakuulaan ja kuntotanssista spinningiin. Kaikille tunneille ovat myös aloittelijat tervetulleita. Jokainen tekee oman kuntotasonsa mukaan! Lue lisää ajankohtaisista ryhmistä ja ryhmäliikunnasta alta.

Muut palvelut

Ryhmäliikunnan peilisalia vuokrataan myös yksityis- ja seurakäyttöön. Kehonhuoltoon palveluistamme löytyvät hieronta, fysioterapia ja osteopatia, sekä erilaiset laitehoidot, kuten Shockwave, Huippukylmä, LymphaTouch ja LPG.

FYSIO KAUPPA sijaitsee Pulssin toimipisteellä. Tuotevalikoimastamme löydät mm. laadukkaita pienapuvälineitä, tukisukkia, treenivälineitä, urheiluteippiä ja paljon muuta.

Fysios Seinäjoki Pulssi
Välkkilänkatu 7, 60120 Seinäjoki
puh. 044 757 2000

Keskitetty ajanvaraus ja asiakaspalvelu
(ma 8-19, ti 8-16, ke 8-19, to 8-16, pe klo 8-14)

Ota yhteyttä [email protected]

Tutustu Fysios Mehiläinen kuntosalin sopimusehtoihin >>

Fysios Seinäjoki Pulssin ryhmäliikunta

Kausi alkaa 29.8.2022

Ryhmäliikunta järjestetään Fysios Seinäjoki Pulssin toimipisteellä, osoitteessa Välkkilänkatu 7, 60120 Seinäjoki.

Hankkiessasi Pulssin kulkukortin olet saanut tunnukset joiden avulla voit ilmoittautua tunneille suoraan ryhmäliikuntalukujärjestyksen kautta netissä. Voit ilmoittautua myös tekstiviestillä tai soittamalla 044 757 2000.

Ryhmäliikuntakalenterista näet myös ilman tunnuksia tuntien ajankohdat!

Fysios Seinäjoki Pulssi ryhmäliikuntakalenteri

Tutustu tunteihin

Toiminnallinen treeni

Maanantai klo 9.30-10.30
Torstai klo 19.00-20.00

Tätä treeniä kuvaa hyvin ominaisuudet: tehokkuus ja monipuolisuus. Toiminnallinen treeni haastaa monipuolisesti kehoa. Treeni on luovaa ja leikkisää mutta samalla todella tehokasta. Yhdellä ainoalla liikkellä saadaan haastettua monia eri kehon ominaisuuksia. Liikkeiden rakentamisessa rajat luo ainoastaan ohjaajan mielikuvitus.

Kahvakuula

Maanantai klo 17.00-17.45

Kahvakuulaharjoittelu on monipuolista, haastavaa ja hauskaa treeniä kaikenkuntoisille liikkujille. Tunnilla opetellaan kahvakuulan turvallista käyttöä ja tehdään tehokkaita perusliikkeitä ja niiden variaatioita. Tämä toiminnallinen treeni on monipuolista ja hauskaa. Treeni kehittää lihasvoiman lisäksi hengitys-ja verenkiertoelimistöä, tasapainoa sekä liikkuvuutta.

Ilmajooga

Maanantai klo 18.00-18.45

Ilmajoogassa yhdistyvät perinteinen joogaharjoittelu ja ilma-akrobatia. Ilmajooga parantaa liikkuvuutta, tasapainoa, kehonhallintaa ja lihaskuntoa. Harjoittelu rentouttaa kehoa; erityisesti selän ja niska-hartia-alueen lihakset venyvät ja rentoutuvat. Samalla myös mieli rauhoittuu. Tunti soveltuu jokseenkin kaikille. Jos et voi tai halua olla pää alaspäin, voit valita vaihtoehtoisen asennon.

TÄRKEÄÄ: Pukeudu tunnille hygieniasyistä puhtaisiin vaatteisiin, jotka peittävät kainalosi ja polvitaipeesi. Käytä myös sukkia. Jotta joogaliinat pysyvät ehjinä, vaatteissa ei saa olla vetoketjuja tai muuta terävää. Korut ja kellot on hyvä riisua tunnin ajaksi.

SaliCircuit

Tiistai klo 10.30-11.30

Salicircuitissa tavoitteena on lisätä perusvoimaa kokonaisvaltaisesti kuntosalin laitteilla ja vapailla painoilla. Tunnin alussa lämmitellään lämmittelylaitteilla. Itse harjoituksessa eri harjoituspisteillä työskennellään 30 sekunnista 60 sekuntiin, tunnin teemasta riippuen. Lopuksi kehoa huolletaan liikkuvuusharjoittein. Salicircuitissa opit säätämään laitteet sinulle sopiviksi ja tutustut energiseen ja avoimeen treeniporukkaan. Ohjaaja on koko ajan apuna antamassa vinkkejä.

Vatsa-Pakara

Tiistai klo 17.30-18.20 (parilliset viikot)

Vatsa-pakara tunnilla keskitytään keskivartalon, pakaroiden sekä jalkojen vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen. Tunti koostuu helpoista lihaskuntoliikkeistä, joten kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita.

Levytanko

Tiistai klo 17.30-18.20 (parittomat viikot)

Levytankotreeni on kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni. Tunnilla tehdään levytangolla (pumppitangolla) monipuolisia ja tehokkaita liikkeitä, käyden isot lihasryhmät läpi. Vastuksen voi jokainen treenaaja määrittää itse. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin pidempään treenanneille.

FlowBalanc

Tiistai klo 18.30-19.30

Tällä tunnilla yhdistyvät jooga, tai chi ja pilates. Tämä rentouttava ja mieltä keventävä tunti sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin kuntoilijalle. Tunnilla kehität kehonhallintaa, tasapainoa, lihasvoimaa sekä liikkuvuutta.

Pilates

Keskiviikko klo 9.00-10.00

Pilates on kehonhallintatekniikka, jonka avulla kehitetään lihastasapainoa ja ryhtiä. Se perustuu kehon keskustan hallintaan ja vahvistaa kehon syviä lihasryhmiä. Pilatesharoittelussa opetellaan aktivoimaan kehon syvät vatsa- ja selkälihakset ennen pinnallisten lihasten aktivointia. Kehosi lihastasapaino muuttuu asteittain, ryhtisi kohenee ja hengitystekniikkasi paranee.

Circuit

Keskiviikko klo 10.10-10.55

Circuit on monipuolinen kiertoharjoitus joka sisältää pääsääntöisesti lihaskuntoliikkeitä, mutta mukana voi olla muutamia aerobisia liikkeitäkin. Tunnilla jokainen saa harjoitella omaan tahtiin ja oman kuntotasonsa mukaisesti. Tunti sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviliikkujallekin.

StepBody

Keskiviikko klo 17.00-17.45

StepBody on iloisen menevä hikitunti. Tunnilla askelletaan step-laudalle lämmitellen ja sykettä nostaen. Treenin voi suorittaa omalla kuntotasollaan step-laudan korkeutta säätämällä. Ohjaaja myös antaa vaihtoehtoisia liikkeitä eri tasoisille liikkujille. StepBody -tunnilla kehitetään koko kehon lihaskuntoa, omalla kehonpainolla sekä erilaisia lisävastuksia apuna käyttäen.

Lavis-lavatanssijumppa

Keskiviikko klo 18.00-18.45

Lavis- lavatanssijumpassa irrotellaan ja pidetään hauskaa yhdistelemällä lavatanssiaskeleita toisiinsa. Touhu on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi – silti lähdet tunnilta hikisenä. Kukaan ei tallo tunnilla varpaillesi, sillä tunnilla tanssitaan ilman paria. Tanssiaskeleet ja koreografiat ovat helppoja joten mukaan uskaltaa tulla tottumattomampikin tanssija.

Patteritreeni

Torstaisin klo 10.00-10.45
Perjantai klo 17.00-17.45

Patteritreeni on monipuolinen koko kehoa harjoittava tunti. Tunnin pääpaino on lihaskuntoharjoittelussa. Tunnilla rakennetaan muutamien liikkeiden sisältämiä pattereita ja voit suorittaa liikkeet omaan tahtiin menevän ja inspiroivan musiikin tahtiin. Ohjaaja ohjaa ja avustaa suorittamaan liikkeet turvallisesti ja oikeaoppisesti.

Zumba

Torstai klo 17.00-17.45

Zumba on energinen fitness-tanssitunti latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien tahdissa. Tunnin rakenne koostuu intervalliharjoittelusta, jossa suorituksen intensiteetti vuorotellen nousee ja laskee.

Powerpilates

Torstai klo 18.00-19.00

PowerPilates on pilates-periaatteen mukaan tehtävää toiminnallista harjoittelua, joka virkistää sekä kehon että mielen. Lihaskuntoharjoittelu yhdistettynä kehonhallintaharjoitteluun on tehokasta ja hauskaa. Tunnista saat kaiken hyödyn irti, kun tunnet pilateksen perusteet, mutta olet tervetullut myös ilman aiempaa pilates kokemusta.

Kuntonyrkkeily

Torstai klo 18.00-19.00

Hauskaa ja tehokasta liikuntaa. Kuntonyrkkeily kasvattaa nopeasti lihaskuntoa ja peruskestävyyttä. Täydellinen liikuntamuoto istumatyötä tekevälle toimistotyöntekijälle! Omia harjoitteluhanskoja et tarvitse, vaan saat ne meiltä lainaan.

SpinBody

Perjantai klo 7.30-8.15

Yhdistelmätunti spinningiä ja lihaskuntoa. Tunti alkaa lämmitellen ja sykettä nostaen spinning-pyörällä, jonka jälkeen keskitytään vahvistamaan kehoa helpoin ja yksinkertaisin lihaskuntoliikkein. Lihaskunto-osuus suoritetaan omaa kehoa sekä erilaisia välineitä käyttäen.

Tehomuokkaus

Sunnuntai klo 14.30-15.15

Tunti jolla treenataan monipuolisesti koko kehon lihaksistoa, myös sykekunto kohoaa. Tunnilla käytetään apuna eri välineitä mm. käsipainot, pumppitangot, kuminauhat ja step-lauta. Tunti sopii jokaiselle, joka haluaa vahvistaa lihaksiaan ja kiinteytyä. Kehon muokkausta tehokkaimmillaan!

Spinning

Sunnuntai 15.25-16.10

Spinning eli sisäpyöräily on turvallista ja tehokasta liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa ja polttaa kaloreita tehokkaasti. Laji sopii kaikenkuntoisille, silla vastuksen avulla voit määrittää tunnin oman kuntosi mukaan.

Jooga

Sunnuntai klo 16.20-17.20

Joogassa nautitaan asanoiden virtaavuudesta. Tunti alkaa hiljentyen ja rauhoittuen, keskittyen hengittämiseen. Ensin energisoidaan kehoa pehmein avaavin liikkein, sitten aurinkotervehdyksen avulla. Tunti etenee monipuolisiin asanoihin, jotka kehittävät voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, myös keskittymiskyky paranee. Harjoitus päättyy meditaatioon, joka tehostaa joogan positiivisia vaikutuksia. Jooga luo sisäistä voimaa ja rauhaa.

Hinnasto

Kuntosalikortti 29 €/kk
(toistaiseksi voimassaoleva sopimus, min. 2 kk)

Ryhmäliikuntakortti 29 €/kk
(toistaiseksi voimassaoleva sopimus, min. 2 kk)

Salikortti 58 €/kk
sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan
(toistaiseksi voimassaoleva sopimus, min. 2 kk)

10. kerran ryhmäliikuntakortti 69 €

12kk kuntosali (kertamaksu) 290 €

Kuntosaliohjelma 45min 65 € sis. yksijakoisen harjoitusohjelman ja ohjauksen.

Opiskelija-, eläkeläis-, varusmies- sekä työttömien alennus -10% normaalihintaisista kuntosalikorteista ja ryhmäliikunnasta.

Eläkeläisille kuntosalikortti 19,50 €/kk päiväkäyttöön klo 05-16. Toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: 044 757 2000[email protected] tai netissä >>

Ota yhteyttä [email protected]

Tutustu Fysios Mehiläinen kuntosalin sopimusehtoihin >>

Asiakaspalvelu: ma 8-19, ti klo 8-16, ke klo 8-19, to-pe 8-16

Kuntosalipäivystys: ma ja ke 16-19

Ryhmäliikunta järjestetään Fysios Seinäjoki Pulssin toimipisteellä, osoitteessa Välkkilänkatu 7, 60120 Seinäjoki.

Fysios Seinäjoki Pulssin liikuntatilat