Fysios Seinäjoki Sorsanpesä

Hotelli Sorsanpesän yhteydessä.

Törnäväntie 27

60200 Seinäjoki

044 764 2000 tai 010 237 700

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • Kuntosalin jäsenille avainkoodilla joka päivä 5.00-1.00

Fysioterapia Seinäjoki Sorsanpesä

Fysio 2000 Seinäjoki Sorsanpesä on nyt Fysios Seinäjoki Sorsanpesä.


Fysios Seinäjoki Sorsanpesä on laajasti hyvinvointipalveluja tarjoava toimipiste Seinäjoella. Fysioterapian, hieronnan ja eri laitehoitojen lisäksi toimipisteellä on monipuolinen matalan kynnyksen kuntosali sekä liikunta- että yksilövalmennuspalveluja.

Fysios Seinäjoki Sorsanpesä tarjoaa asiakasta aktivoivan kuntoutusympäristön ja fysioterapiassa korostuvat erilaiset tuki- ja liikuntaelinpalvelut sekä psykofyysinen fysioterapia.

Aktiivisen harjoittelun lisäksi aikoja on varattavissa myös LPG tai Shockwave -käsittelyyn, hierontaan ja akupunktioon. Palvelutarjonnassa myös yksilöllisen liikuntapalvelut ja kehonkoostumusmittaus. Teemme myös kotikäyntejä. 

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteessä on otettu huomioon neurologisen kuntoutuksen asiakkaat ja meiltä löytyy mm. HUR-paineilmalaitteet ja psykofyysisen fysioterapian rauhallinen tila.

Yhteystiedot uusille Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille:
Jenni Manner
(Aikuisten fysioterapia sekä psykofyysinen fysioterapia) p. 050 3133791
Laura Järvi (Lasten fysioterapia) p. 044 7642001
Tuija Tuuri (Toimintaterapia) p. 050 5339334

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on monipuoliset fysioterapia- ja harjoittelutilat. Reilun kokoiset yksilölliset fysioterapiahuoneet sekä kuntosali kahdessa kerroksessa. Kuntosalilla monipuolinen laitteisto eri tasoisille harjoittelijoille; HUR- paineilmalaitteet, painopakkalaitteet sekä vapaat painot ja toiminnallinen harjoittelutila.

Kuntosalipalvelut käynnin yhteydessä kaikille asiakkaille. Jäsenille kuntosali aina auki klo 05-01 omalla henkilökohtaisella kulkuluvalla. Avustaja tervetullut mukaan. Kuntosalilla on hissi alakertaan.

Yläkerran salilla HUR-paineilmalaitteisto sekä lämmittelylaitteita. Alakerrassa painopakkalaitteita, toiminnallisen harjoittelun tilaa sekä vapaat painot. Monipuolinen välineistö palloja, kuminauhoja, käsipainoja.

Meillä on myös senioreiden kuntosaliryhmä, missä monipuolista kuntosaliharjoittelua. Ryhmään on ilmoittautuminen.