Siikalatva Fysios Siikalatva

Automiestentie 2, 92700 Kestilä

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Yleensä fysioterapeutti paikalla Ma-To 12.00-14.00
Terapeuttia

0

49

EUR

Fysioterapia

45 minFysioterapia Siikalatva

Fysios Siikalatvan fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan tai Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Monipuolinen Technogym-laitteilla varustettu kuntosali on käytettävissä kaikentasoisille kuntoilijoille sekä harjoitellessa itsenäisesti että fysioterapia-asiakkaiden kuntoutuksessa. 10 kerran kortti ja kuukausikortti maksaa 25 €. Kortin voi ladata paikan päällä.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille työpaikalla tai kuntosaliryhmänä toimipisteellämme. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Siikalatvalla on käytössä eri tasoisille kuntoilijoille kuntosalilaitteet kaikille lihasryhmille, bosupallo, puolapuut, monipuolisesti pienvälineistöä, leveä mattoplintti ja Lojer Sped pull–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysiokseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää ajanvarausnumeroistamme 044 9880837 tai 010 237 7044.

Tervetuloa!

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Tilamme ovat esteettömät ja harjoittelu- sekä terapiatilat soveltuvat myös pyörätuoliasiakkaille. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat Speed pull -monitoimiharjoittelulaite, Technogym kuntosali ja aerobisen harjoittelun laitteet, puolapuut ja bosupallo. Meillä on myös monipuolisesti pienvälineitä.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen johtavaan fysioterapeuttiin Jani Huotariin p. 040 5098010 tai fysioterapeutti Marika Jarvaan p. 044 9880837.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on monipuolinen Technogym-laitteilla varustettu kuntosali, virtuaalisisäpyöräily sekä LHT-sali. Hoitolaitteisiimme kuuluvat Shockwave-paineaaltohoitolaite, NeuroTrac ja ultraäänihoitolaite. Yhteensä hoitotilat ja kuntosali ovat 178 m2.

Kuntosalilla pääsee avainkortilla joka päivä klo 6-22. Terapiatila ja kuntosali ovat esteettömät. Harjoittelu- ja terapiatilat soveltuvat myös pyörätuoliasiakkaille.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille työpaikalla tai kuntosaliryhmänä toimipisteellämme. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee katutasossa osoitteessa Automiestentie 2, Kestilä. Tilamme ovat entisen päiväkodin tilat. Liiketilojen yhteydessä on tilavat ilmaiset parkkipaikat. Luiska apuvälineillä saapumista varten ulko-ovella.

Ulko-oven yhteydessä vasemmalla ikkunassa näkyy aukioloajat sopimuksen mukaan, miten terapeutti on paikalla. Puhelimitse 044 9880837 voi tiedustella paikan päällä asioimisesta kuntosalikortin lataamista varten. Ovi avautuu kuntosalikortilla. Odottaminen tapahtuu sisään tullessa vasemmalla odotustilassa. Ei ovikelloa. Ulko-ovi on aina auki henkilökunnan ollessa paikalla.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti (mm. Visa ja MasterCard), lasku, EazyBreak, EazyBreak hieronta, ePassi, ePassi hyvinvointi, Smartum, SmartumPay (sovellus, verkkomaksu ja QR-maksu), Smartum saldokortti, Smartum hieronta + fysioterapia, Tyky-online, Edenred korttimaksu sekä Edenred mobiilimaksu.


Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapia Siikalatva Fysios Siikalatva
Fysios Siikalatva kuntosali

Julkiset kulkuyhteydet

-

Paikoitusalueet

Tilavat ilmaiset parkkipaikat.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Luiska ulko-ovella. Ovi auki henkilökunnan ollessa paikalla tai avautuu myös kuntosalikortilla.