Fysios Mehiläinen Siikalatva

Automiestentie 2

92700 Kestilä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Yleensä fysioterapeutti paikalla Ma-To 12.00-14.00

Fysios Mehiläinen Siikalatva on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Siikalatva

Fysios Mehiläinen Siikalatvan fysioterapeutit tarjoavat monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiapalvelut esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä.

Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan tai Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöterapiassa. Monipuolinen Technogym-laitteilla varustettu kuntosali on käytettävissä kaikentasoisille kuntoilijoille sekä harjoitellessa itsenäisesti että fysioterapia-asiakkaiden kuntoutuksessa. 10 kerran kortti ja kuukausikortti maksaa 25 €. Kortin voi ladata paikan päällä.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille työpaikalla tai kuntosaliryhmänä toimipisteellämme. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Mehiläinen Siikalatvalla on käytössä eri tasoisille kuntoilijoille kuntosalilaitteet kaikille lihasryhmille, bosupallo, puolapuut, monipuolisesti pienvälineistöä, leveä mattoplintti ja Lojer Sped pull–monitoimilaite terapeuttiseen harjoitteluun.

Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää 010 237 700.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jani Huotariin p. 040 5098010 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on monipuolinen Technogym-laitteilla varustettu kuntosali, virtuaalisisäpyöräily sekä LHT-sali. Hoitolaitteisiimme kuuluvat Shockwave-paineaaltohoitolaite, NeuroTrac ja ultraäänihoitolaite. Yhteensä hoitotilat ja kuntosali ovat 178 m2.

Kuntosalilla pääsee avainkortilla joka päivä klo 6-22. Terapiatila ja kuntosali ovat esteettömät. Harjoittelu- ja terapiatilat soveltuvat myös pyörätuoliasiakkaille.

Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille työpaikalla tai kuntosaliryhmänä toimipisteellämme. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.