Vastaanotot
  • Ma-Pe 08:00-16:00
  • ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

72

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

81

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Varaa aika

Fysioterapia Tampere Finlayson

Fysios Finlayson on toiminut vuodesta 1996 tarjoten ammattitaitoista ja laadukasta fysioterapiaa. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja meillä on vankka tietotaito ortopedisten ongelmien kuntoutuksessa. Teemme yhteistyötä useiden lääkäreiden sekä työterveysasemien kanssa ja tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Sijaitsemme Finlaysonin alueella, entisessä pakkavarastossa, samassa rakennuksessa Finlaysonin tehtaanmyymälän kanssa osoitteessa Finlaysoninkatu 2.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Maitland Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

KUNTOSALI

Kunnon Klinikalla on oma harjoitussali, joka on varustettu nykyaikaisilla Matrix-kuntosalilaitteilla. Fysioterapiakäynnin yhteydessä emme peri harjoitussalin käytöstä erillistä veloitusta. Salille voivat toki tulla harjoittelemaan myös muut kuin fysioterapia-asiakkaamme. Naisille ja miehille on pukuhuoneet suihkuineen. Pukukopeissa on lukolliset kaapit, joissa 1 euron kolikko toimii avainpanttina. Kolikko palautuu kun avaat kaapin.

Harjoitussalin hinnat: Kertamaksu 8 euroa 10 x kortti 60 euroa

Kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit. Fysioterapia- ja hierontapalveluihin niitä ei voi käyttää.


MAKSUTAVAT

Meillä maksutapana käyvät Smartum-hierontamobiili sekä ePassi Hyvinvointi. Muussa tapauksessa veloitamme fysioterapiakäynnin laskulla.

Huomioithan, että kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit.

Julkiset kulkuyhteydet

Bussi nro 3 ja Keskustorilta on meille lyhyt kävelymatka.

Paikoitusalueet

Meille on helppo tulla omalla autolla, jolloin voit pysäköidä mm. alueen parkkitaloihin

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, ovisummeri klo 16:00 jälkeen