Fysioterapia Tampere

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Tampereella kuudessa eri toimipisteessä. Asiakkaistamme 91 % oli erittäin tyytyväisiä ensikäyntiinsä. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Tampereella 

Kokeneet fysioterapeuttimme Tampereella palvelevat sinua kuudessa eri toimipisteessä. Toimipisteemme Tampereella ovat:


 Muut toimipisteemme Pirkanmaalla:


Fysioterapia Tampere

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Tampereella kuudessa eri toimipisteessä. Fysioksen toimipisteet sijaitsevat ympäri Tamperetta ja ovat helposti saavutettavissa. Fysioterapeuttimme Tampereella ovat ammattilaisia, joilla on laaja-alaista osaamista ja kokemusta. Fysioterapeuttien lisäksi meillä sinua palvelee joukko hierojia, lymfaterapeutteja ja toimintaterapeutteja.

Toimipisteemme Tampereella ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Tampereen alueella. Lisäksi Fysios Terapia-teamilla on pitkä kokemus lasten ja nuorten vaativasta lääkinnällisestä fysio- ja toimintaterapiasta Tampereella. Fysioksen Hämeenkadun toimipisteessä toimii Fysios Askelklinikka. Kaikissa toimipisteissämme Tampereella on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme ovat mm.

 

Fysioterapeutin käyttämiä menetelmiä ovat mm. neuvonta ja ohjaus, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen terapia sekä fysikaalinen hoito. Lisää tietoa toimipisteiden palveluista löytyy toimipisteiden omilta sivuilta. Sieltä löytyy tarkempaa tietoa myös terapeuteista ja heidän osaamisestaan.

Varaa aika fysioterapiaan Tampereella kätevästi netissä.

Hieronnasta apua kehon jumeihin!

Fysios Pirkanmaan hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Fysios Tullintori

Tullikatu 6, 3. krs 33100 TAMPERE - p. 010 237 7016

Fysios Hervanta

Insinöörinkatu 30, 3. krs 33720 TAMPERE - p. 010 237 7019

Fysios Lielahti

Possijärvenkatu 1 33400 TAMPERE - p. 010 237 700

Fysios Terapia-team

Pyhäjärvenkatu 5 A 33200 TAMPERE - p. 010 237 7048

Fysios Hämeenkatu

Hämeenkatu 21, -2 krs. 33200 TAMPERE (tavaratalo Sokos) - p. 010 237 7017

Fysios Linnainmaa

Hannulankatu 1, 33580 TAMPERE - p. 010 237 700

Fysios - fysioterapeuttimme Tampereella palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Tampereen lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Tampereelle?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. 

Varaa aika fysioterapiaan Tampereelle

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun