Tampere Fysios Tampere Lielahti

Possijärvenkatu 1, 33400 Tampere

Lääkinnälliset tukisukka palvelut vain ajanvarauksella.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

82

EUR

Fysioterapia

60 min

94

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Fysioterapia Tampere Lielahti

Fysios Lielahti on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon. Meillä on osaava, koulutettu ja kokenut henkilökunta, joilla on monipuolista erikoisosaamista. 

Meiltä saa laajat fysioterapiapalvelut: manuaalinen terapia (mm. OMT, Maitland, MDT), terapeuttinen harjoittelu, lymfaterapia, psykofyysinen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, fasciakäsittelyt, Voice Massage-terapia, hieronta, vauvahieronta, äitiysfysioterapia, naisten lantionpohjan fysioterapia, akupunktio ja lääkinnällinen tukisukat.

Sijaitsemme katutasossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Tampereella Lielahdessa. Meillä on ilmainen pysäköinti. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jyri Mäntynen p. 040 5238224.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä. Sali ei ole avoin ulkopuolisille. Salimme varustukseen kuuluu mm. Lojer- taljalaitteisto, Lojer-jalkaprässi ja Cypex etu- ja takareisipenkit, Tunturi -kuntopyörä, käsipainot, kahvakuulat, vastuskuminauhat ja tasapainolaudat.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. Lympha Touch, Cryo, huippukylmähoito ja fysikaaliset hoitolaitteet, kuten laser-, sähköhoito- ja ultraäänilaitteet.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Lielahdessa. Ilmainen (kiekollinen, max 2h) pysäköinti toimipisteen edessä.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, pankki- ja luottokortti, Edenred, EazyBreak, Smartum ja E-passi. Käteisellä maksaminen ei ole enää mahdollista.


Fysioterapia Tampere. Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti Voice massage Äitiysfysioterapia
Fysios Tampere Lielahti
Fysios Tampere Lielahti fysioterapeutin vastaanotto

Julkiset kulkuyhteydet

3A, 3B, 14, 71 Harjuntausta; 21, 80 Lielahtikeskus

Paikoitusalueet

Ilmainen pysäköinti toimipisteen edessä (kiekollinen, max 2h)

Esteettömyys

Kyllä, esteetön pääsy myös pyörätuolilla.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutaso.