Fysios Tampere Lielahti

Possijärvenkatu 1

33400 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Tampere Lielahti

Fysioterapiaa Tampereen Lielahdessa tarjoaa Fysios Lielahti. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon. Meillä on osaava, koulutettu ja kokenut henkilökunta, joilla on monipuolista erikoisosaamista.

Meiltä saa laajat fysioterapiapalvelut: manuaalinen terapia (mm. OMT, Maitland, MDT), terapeuttinen harjoittelu, lymfaterapia, psykofyysinen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, fasciakäsittelyt, Voice Massage-terapia, hieronta, vauvahieronta, äitiysfysioterapia, naisten lantionpohjan fysioterapia, akupunktio ja lääkinnällinen tukisukat.

Sijaitsemme katutasossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Tampereella Lielahdessa. Meillä on ilmainen pysäköinti. Teemme myös kotikäyntejä.

Lääkinnälliset tukisukka palvelut vain ajanvarauksella.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jyri Mäntynen p. 040 5238224.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä. Sali ei ole avoin ulkopuolisille. Salimme varustukseen kuuluu mm. Lojer- taljalaitteisto, Lojer-jalkaprässi ja Cypex etu- ja takareisipenkit, Tunturi -kuntopyörä, käsipainot, kahvakuulat, vastuskuminauhat ja tasapainolaudat.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. Lympha Touch, Cryo, huippukylmähoito ja fysikaaliset hoitolaitteet, kuten laser-, sähköhoito- ja ultraäänilaitteet.

Lue fysioterapeuttimme blogi

Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen

Fysioterapia korvaa leikkauksen

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän