Fysios Mehiläinen Tampere Lielahti

Possijärvenkatu 1

33400 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Tampere Lielahti on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Tampere Lielahti

Fysioterapiaa Tampereen Lielahdessa tarjoaa Fysios Mehiläinen Tampere Lielahti. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitoon. Meillä on osaava, koulutettu ja kokenut henkilökunta, joilla on monipuolista erikoisosaamista.

Meiltä saa laajat fysioterapiapalvelut: manuaalinen terapia (mm. OMT, Maitland, MDT), terapeuttinen harjoittelu, lymfaterapia, psykofyysinen fysioterapia, neurologinen fysioterapia, fasciakäsittelyt, Voice Massage-terapia, hierontaakupunktio ja lääkinnällinen tukisukat.

Sijaitsemme katutasossa hyvien kulkuyhteyksien varrella Länsi-Tampereella Lielahdessa. Meillä on ilmainen pysäköinti. Teemme myös kotikäyntejä. Lääkinnälliset tukisukkapalvelut vain ajanvarauksella.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jyri Mäntynen p. 040 5238224 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä salillamme voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa fysioterapiakäyntien yhteydessä. Sali ei ole avoin ulkopuolisille. Salimme varustukseen kuuluu mm. Lojer- taljalaitteisto, Lojer-jalkaprässi ja Cypex etu- ja takareisipenkit, Tunturi -kuntopyörä, käsipainot, kahvakuulat, vastuskuminauhat ja tasapainolaudat.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. Lympha Touch, Cryo, huippukylmähoito ja fysikaaliset hoitolaitteet, kuten laser-, sähköhoito- ja ultraäänilaitteet.

Lue fysioterapeuttimme blogi

Fysioterapia ennen ja jälkeen leikkauksen

Fysioterapia korvaa leikkauksen

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän