Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

85

EUR

Fysioterapia OMT

60 min

Muutamme!

Fysios Finlayson ja Fysios Kauppa-aukio yhdistyvät ja muuttavat uusiin yhteisiin tiloihin tammikuun 2021 lopulla. Samassa yhteydessä toimipisteen nimi muuttuu. Uusi osoitteemme 25.1.2021 alkaen on Fysios Tampere Hämeenkatu, Hämeenkatu 21 (Sokos Tampere). Tervetuloa!

Fysioterapia Tampere Finlayson

Fysios Finlayson on toiminut vuodesta 1996 tarjoten ammattitaitoista ja laadukasta fysioterapiaa. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja meillä on vankka tietotaito ortopedisten ongelmien kuntoutuksessa. Teemme yhteistyötä useiden lääkäreiden sekä työterveysasemien kanssa ja tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Sijaitsemme Finlaysonin alueella, entisessä pakkavarastossa, samassa rakennuksessa Finlaysonin tehtaanmyymälän kanssa osoitteessa Finlaysoninkatu 2.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Maitland Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

KUNTOSALI

Kunnon Klinikalla on oma harjoitussali, joka on varustettu nykyaikaisilla Matrix-kuntosalilaitteilla. Fysioterapiakäynnin yhteydessä emme peri harjoitussalin käytöstä erillistä veloitusta. Salille voivat toki tulla harjoittelemaan myös muut kuin fysioterapia-asiakkaamme. Naisille ja miehille on pukuhuoneet suihkuineen. Pukukopeissa on lukolliset kaapit, joissa 1 euron kolikko toimii avainpanttina. Kolikko palautuu kun avaat kaapin.

Harjoitussalin hinnat: Kertamaksu 8 euroa 10 x kortti 60 euroa

Kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit. Fysioterapia- ja hierontapalveluihin niitä ei voi käyttää.


MAKSUTAVAT

Meillä maksutapana käyvät Smartum-hierontamobiili sekä ePassi Hyvinvointi. Muussa tapauksessa veloitamme fysioterapiakäynnin laskulla.

Huomioithan, että kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit.

Julkiset kulkuyhteydet

Bussi nro 3 ja Keskustorilta on meille lyhyt kävelymatka.

Paikoitusalueet

Meille on helppo tulla omalla autolla, jolloin voit pysäköidä mm. alueen parkkitaloihin

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, ovisummeri klo 16:00 jälkeen