Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-To 9.00-17.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

65

EUR

Fysioterapia

45 min

78

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Tampere Hakametsä

Fysios Hakametsä sijaitsee Tampereella lähellä Hakametsän jäähallia Hakametsän liikekeskuksessa. Toimitilamme sijaitsevat rakennuksen katutasossa ja toimitiloihimme pääsee kulkemaan esteettömästi. Talon edustalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja Tampereen liikennelaitoksen bussipysäkit sijaitsevat lähellä rakennusta.

Toimipisteessä on pieni kuntosali, kolme huonetta sekä suspensiohuone. 

Palvelumme

Toimipisteessä toimii neljä ammattitaitoista ja iloista fysioterapeuttia palvelemassa asiakkaitamme. Osaamistamme ovat fysioterapian lisäksi hieronta, faskia-käsittely, huimauksen hoito, kinesioteippaus, urheilufysioterapia sekä seniorifysioterapia. Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta.

Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa.

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, kela, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Tervetuloa!


Fysioterapia Tampere. Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Maksutapana paikan päällä käy ainoastaan pankki- ja luottokortit. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.

Voit maksaa fysioterapia- ja hierontapalveluita myös E-passin hyvinvointipassilla.

Smartum Pay-applikaatiolla voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa riippuen siitä, mitä työnantaja on applikaatiolle ladannut.

Suspensiohoidot Fysios Hakametsässä

Suspensio-laitteella eliminoidaan noston avulla maan vetovoima, jolloin reumapotilas voi kivuttomammin suorittaa erilaisia harjoitteita. Alta olevalta näet esimerkkiä suspensiohoidosta.

Julkiset kulkuyhteydet

TKL Sammon valtatie

Paikoitusalueet

P-kiekolla maksuton

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Katutaso