Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • ja sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

85

EUR

Askeltutkimus

60 min

Fysioterapia Tampere keskusta

Fysioterapiaa Tampereen keskustassa tarjoaa Fysios Tampere Hämeenkatu. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja meillä on vankka tietotaito ortopedisten ongelmien kuntoutuksessa. Teemme yhteistyötä useiden lääkäreiden sekä työterveysasemien kanssa ja tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Alaraajafysioterapia ja yksilölliset tukipohjalliset

Toimipisteessämme on laaja osaaminen alaraajafysioterapiasta ja tukipohjallisista. Alaraajafysioterapiaan kuuluu ryhdin, liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimista ja fysioterapiaa. Alaraajafysioterapeutin vastaanotolla tehtävä alkututkimus on alaraajojen kokonaisvaltainen kartoitus, jossa pyritään löytämään asiakkaan alaraajojen ongelmia ja kiputiloja aiheuttavat tekijät. Alaraajafysioterapeuttimme ovat erikoiskoulutettuja podiatrisen fysioterapian osaajia. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten valmistukseen.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ilmo Määttä p. 040 5788560.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Hämeenkadulla oma harjoitussali, joka on varustettu nykyaikaisilla Matrix-kuntosalilaitteilla. Fysioterapiakäynnin yhteydessä emme peri harjoitussalin käytöstä erillistä maksua. Salilla voi jatkaa maksua vastaan itsenäistä harjoittelua kuntoutusjakson ajan ja sen jälkeenkin.

Harjoitussalin hinnat: Kertamaksu 8 euroa, 10 x kortti 60 euroa. Kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit. (Fysioterapia- ja hierontapalveluihin niitä ei voi käyttää.)

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Tampereen keskustassa, tavaratalo Sokoksen tiloissa, -2. kerroksessa. Toimipisteelle pääsee autolla sekä ratikalla ja bussilla pääsee hyvin lähelle toimipistettä. Auton voi pysäköidä maksullisille parkkipaikoille Sokoksen pysäköintitaloon tai katuparkkiin.

Sisäänkäynti toimipisteelle on Sokoksen pääsisäänkäyntien kautta (Hämeenkatu tai Hallituskatu) tai Sokoksen pysäköintitalon kautta. Toimipisteellemme -2. kerrokseen pääsee joko liukuportaita pitkin tai hissillä. Toimipisteelle on esteetön kulku.

Maksutavat

Lasku, luottokortti, Edenred, Smartum ja E-passi.


Fysioterapia Tampere. Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella.

Tutustu

Hieronnasta apua kehon jumeihin!

Fysios Pirkanmaan hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Fysios Tampere Hämeenkatu

Fysios Tampere Hämeenkatu
Fysios Tampere Hämeenkatu fysioterapiapalvelut
Fysios Tampere Hämeenkatu kuntosali
Fysios Tampere Hämeenkatu harjoittelusali
Fysios Tampere Hämeenkatu hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikalla ja bussilla pääsee hyvin lähelle toimipistettä. Katso TKL: reittiopas.tampere.fi

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköinti Sokoksen pysäköintitalossa.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Sokoksen tavaratalo, -2 krs.