Fysios Mehiläinen Tampere Hämeenkatu

Sokos, -2 kerros

Hämeenkatu 21

33200 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-17.00
  • La 10.00-18.00 ja sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Tampere Hämeenkatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Tampere keskusta

Fysioterapiaa Tampereen keskustassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Tampere Hämeenkatu. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja meillä on vankka tietotaito ortopedisten ongelmien kuntoutuksessa. Erikoisosaamiseemme kuuluvat mm. fysioterapia, Maitland-fysioterapiakipufysioterapia, äitiysfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, hieronta ja akupunktio. Teemme yhteistyötä useiden lääkäreiden sekä työterveysasemien kanssa ja tavoitteenamme on asiakkaan hyvinvointi niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Alaraajafysioterapia ja yksilölliset tukipohjalliset

Toimipisteessämme on laaja osaaminen alaraajafysioterapiasta ja tukipohjallisista. Alaraajafysioterapiaan kuuluu ryhdin, liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimista ja fysioterapiaa. Alaraajafysioterapeutin vastaanotolla tehtävä alkututkimus on alaraajojen kokonaisvaltainen kartoitus, jossa pyritään löytämään asiakkaan alaraajojen ongelmia ja kiputiloja aiheuttavat tekijät. Alaraajafysioterapeuttimme ovat erikoiskoulutettuja podiatrisen fysioterapian osaajia. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten valmistukseen.

Fysios Mehiläinen Tampereen hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Meillä on myös ilta-aikoja ja lauantaiaikoja tarjolla. Varaa aikasi nyt

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ilmo Määttä p. 040 5788560 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Hämeenkadulla oma harjoitussali, joka on varustettu nykyaikaisilla Matrix-kuntosalilaitteilla. Fysioterapiakäynnin yhteydessä emme peri harjoitussalin käytöstä erillistä maksua. Salilla voi jatkaa maksua vastaan itsenäistä harjoittelua kuntoutusjakson ajan ja sen jälkeenkin.

Harjoitussalin hinnat: Kertamaksu 8 euroa, 10 x kortti 60 euroa. Kuntosalille maksuna käyvät myös liikuntasetelit. (Fysioterapia- ja hierontapalveluihin niitä ei voi käyttää.)

Fysios Mehiläinen Hämeenkadun asiakkaat suosittelevat

Polvikipu

Fysioterapiasta apua estejuoksijan polvivaivan selättämiseen

"Kiitos hyvästä kuuntelevasta palvelusta!"

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän