Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

75

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Tampere Hervanta

Fysios Hervanta tarjoaa laajaa fysioterapian erikoisosaamista Tampereen Hervannassa. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Fysioterapia-ammattilaisemme auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä.

Palveluitamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutus, akupunktiofaskia-käsittelyhierontahuimauksen hoito sekä psykofyysinen fysioterapia ja kehitysvammaisten fysioterapia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös neurologiseen fysioterapiaan.

Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat, kuten selkä- ja lonkkakivut sekä niska-, olkapää- ja polvivaivat. Meiltä löytyy osaamista myös erilaisten vammojen ja sairauksien, kuten reuman, CP-oireyhtymän, lihasrappeuman, MS-taudin, lihassairauksien, Parkinsonin taudin, selkäydinvammojen ja ALS:n hoitoon. Tiloistamme löytyy pieni kuntosali asiakkaidemme käyttöön.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus löytyy kaikilta Fysios Hervannan fysioterapeuteilta. Kysy lisää p. 010 237 7019 tai Ilmo Määttä p. 040 5788560

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen joko 010 237 7019 tai vastaavaan fysioterapeuttiin: Ilmo Määttä p. 040 5788560.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteeltämme löytyy monipuolinen kuntosali, joka sisältää talja -laitteiden lisäksi Redcordin, Kinesis -laitteen, Motomedin, sähköisen kipin ja leveän neurologisen hoitopöydän. Esteettömällä kuntosalillamme harjoittelet terapeutin kanssa.

Käytössämme on myös ultraääni ja sähköhoitolaite.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee 3. kerroksessa. Toimipisteeseen pääsee joko portaita tai hissiä pitkin. Ilmaiset 2 h parkkipaikat kiekolla toimipisteen edessä. Ratikalla ja bussilla pääsee lähelle toimipistettä.

Maksutavat

Lasku, luottokortti, Edenred, Smartum ja E-passi.


Fysioterapia Tampere. Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Maitland Neurologinen fysioterapia Psykofyysinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia
Fysioterapia Tampere Hervanta Fysios Tampere Hervanta
Fysios Tampere Hervanta sisäänkäynti
Fysios Tampere Hervanta odotusaula
Fysios Tampere Hervanta sali
Fysios Tampere Hervanta hoitohuone
Fysios Tampere Hervanta neurologinen kuntoutus hoitohuone

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikka ja bussi. Kts. nysse.fi

Paikoitusalueet

P-kiekolla maksuton (2h).

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

3. krs, kulku portaita tai hissiä pitkin.