Fysios Tampere Hervanta

Insinöörinkatu 30

33720 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Tampere Hervanta

Fysios Hervanta tarjoaa laajaa fysioterapian erikoisosaamista Tampereen Hervannassa. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Fysioterapia-ammattilaisemme auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä.

Palveluitamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutus, akupunktiofaskia-käsittelyhierontahuimauksen hoito sekä psykofyysinen fysioterapia ja kehitysvammaisten fysioterapia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös neurologiseen fysioterapiaan.

Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat, kuten selkä- ja lonkkakivut sekä niska-, olkapää- ja polvivaivat. Meiltä löytyy osaamista myös erilaisten vammojen ja sairauksien, kuten reuman, CP-oireyhtymän, lihasrappeuman, MS-taudin, lihassairauksien, Parkinsonin taudin, selkäydinvammojen ja ALS:n hoitoon. Tiloistamme löytyy pieni kuntosali asiakkaidemme käyttöön.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus löytyy kaikilta Fysios Hervannan fysioterapeuteilta. Kysy lisää p. 010 237 7019 tai Ilmo Määttä p. 040 5788560

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja 

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen joko 010 237 7019 tai vastaavaan fysioterapeuttiin: Ilmo Määttä p. 040 5788560.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteeltämme löytyy monipuolinen kuntosali, joka sisältää talja -laitteiden lisäksi Redcordin, Kinesis -laitteen, Motomedin, sähköisen kipin ja leveän neurologisen hoitopöydän. Esteettömällä kuntosalillamme harjoittelet terapeutin kanssa.

Käytössämme on myös ultraääni ja sähköhoitolaite.