Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

75

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Tampere Hervanta

Fysios Hervanta tarjoaa laajaa fysioterapian erikoisosaamista Tampereen Hervannassa. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Fysioterapia-ammattilaisemme auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä.

Palvelumme

Palveluitamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutus, akupunktiofaskia-käsittelyhierontahuimauksen hoito sekä seniorifysioterapiapsykofyysinen fysioterapia ja kehitysvammaisten fysioterapia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös neurologiseen fysioterapiaan. Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat, kuten selkä- ja lonkkakivut sekä niska-, olkapää- ja polvivaivat. Meiltä löytyy osaamista myös erilaisten vammojen ja sairauksien, kuten reuman, CP-oireyhtymän, lihasrappeuman, MS-taudin, lihassairauksien, Parkinsonin taudin, selkäydinvammojen ja ALS:n hoitoon. Tiloistamme löytyy pieni kuntosali asiakkaidemme käyttöön.


Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus löytyy kaikilta Fysios Hervannan fysioterapeuteilta. Kysy lisää p. 010 237 7019.


Fysioterapia Tampere. Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Lasten fysioterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Psykofyysinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Veloitamme käynnin laskulla.

Julkiset kulkuyhteydet

TKL Insinöörinkatu

Paikoitusalueet

P-kiekolla maksuton (3h)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3. krs