Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

63

EUR

Fysioterapia

45 min

74

EUR

Fysioterapia

60 min

Varaa aika

Fysioterapia Tampere Hervanta

Fysios Hervanta tarjoaa laajaa fysioterapian erikoisosaamista Tampereen Hervannassa. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Fysioterapia-ammattilaisemme auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä.

Palveluitamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutus, akupunktio, faskia-käsittely, hieronta, huimauksen hoito ja seniorifysioterapia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös neurologiseen fysioterapiaan. Meillä myös Kelan lääkinnällinen kuntoutus. Kysy lisää p. 010 237 7019.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Psykofyysinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä maksutapana paikan päällä käy ainoastaan käteinen. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.

Julkiset kulkuyhteydet

TKL Insinöörinkatu

Paikoitusalueet

P-kiekolla maksuton (3h)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3. krs