Fysios Mehiläinen Tampere Hervanta

Hermiankatu 12 E

33720 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Tampere Hervanta on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Tampere Hervanta

Fysios Mehiläinen Tampere Hervanta tarjoaa laajaa fysioterapian erikoisosaamista Tampereella osoitteessa Hermiankatu 12 E Mehiläisen Työterveyden yhteydessä.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Fysioterapia-ammattilaisemme auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä.

Palveluitamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutus, akupunktiofaskia-käsittelyhierontahuimauksen hoito sekä psykofyysinen fysioterapia ja kehitysvammaisten fysioterapia. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet myös neurologiseen fysioterapiaan.

Hoidamme niin äkilliset kuin pitkittyneet kiputilat, kuten selkä- ja lonkkakivut sekä niska-, olkapää- ja polvivaivat. Meiltä löytyy osaamista myös erilaisten vammojen ja sairauksien, kuten reuman, CP-oireyhtymän, lihasrappeuman, MS-taudin, lihassairauksien, Parkinsonin taudin, selkäydinvammojen ja ALS:n hoitoon. Tiloistamme löytyy pieni kuntosali asiakkaidemme käyttöön.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen sopimus löytyy kaikilta Fysios Mehiläinen Tampere Hervannan fysioterapeuteilta. Kysy lisää Ilmo Määttä p. 040 5788560 tai [email protected].

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ilmo Määttä p. 040 5788560 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteeltämme löytyy monipuolinen kuntosali, joka sisältää talja -laitteiden lisäksi Redcordin, Kinesis -laitteen, Motomedin, sähköisen kipin ja leveän neurologisen hoitopöydän. Esteettömällä kuntosalillamme harjoittelet terapeutin kanssa.

Käytössämme on myös ultraääni ja sähköhoitolaite.