Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

74

EUR

Fysioterapia

45 min

83

EUR

Askeltutkimus

60 min

Varaa aika

Fysioterapia Tampere

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Yli 30 fysioterapeuttia auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä Tampereella.

Palvelumme ovat fysioterapia, OMT-fysioterapia, lymfaterapia, Voice massage, akupunktio, kinesioteippaus, huimauksen hoito, hieronta, neurologinen fysioterapia, seniorifysioterapia ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus.

Askelklinikka

Kauppa-aukion toimipisteessä on myös Fysioksen Askelklinikka, joka on ryhdin, liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimista ja fysioterapiaa. Klinikalla tehtävä alkututkimus on alaraajojen kokonaisvaltainen kartoitus, jossa pyritään löytämään asiakkaan alaraajojen ongelmia ja kiputiloja aiheuttavat tekijät. Askelklinikan fysioterapeutit ovat erikoiskoulutettuja podiatrisen fysioterapian osaajia. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten eli ortoosien valmistukseen.

Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä maksutapana paikan päällä käy ainoastaan käteinen. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.

Julkiset kulkuyhteydet

TKL Hämeenkatu/Keskustori

Paikoitusalueet

Maksullinen Kauppa-aukio (kadunvarsi)

Esteettömyys

Ei

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

2. krs