Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-Pe 8.00-18.00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 7.30-15.30
Terapeuttia

0

Lasten toimintaterapia ja fysioterapia Tampere

Olemme erikoistuneet lasten fysio- ja toimintaterapiaan. Toimenkuvaamme kuuluvat vastaanotolla suoritettavat terapiat, terapia-arvioinnit sekä kotikäynnit Pirkanmaan alueella. Myös terapiaryhmät, erilaiset konsultaatiot ja koulutukset kuuluvat palveluihimme.

Meillä on vankka kokemus lasten neurologisesta sekä neuropsykiatrisesta terapiasta. Osalta terapeuteistamme löytyy osaamista NDT/Bobath-terapiasta ja sensorisen integraation terapiasta (SI-terapia). Hoidamme lapsia aina vauvaiästä aikuisuuteen saakka. Meillä on kattavat ja lapsia motivoivat vastaanottotilat, jotka houkuttelevat lapsia sensomotorisen toiminnan ja leikin kautta harjoittelemaan valmiuksia ja taitoja monipuolisesti.

Meille voi tulla niin Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen maksusitoumuksella, palvelusetelillä kuin itse maksavana asiakkaana. Toimitiloihin saapuminen on helppoa, pihasta löytyy maksullinen parkkipaikka sekä erillisiä inva-paikkoja. Hissi mahdollistaa myös pyörätuolia käyttävien asiakkaiden kulkemisen mutkattomasti.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heini-Maija Toivonen, p. 050-341 7153 tai toimipisteen numeroon p. 010 237 7048.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy neljä isoa terapiasalia, jotka mahdollistavat sensomotoristen valmiuksien ja taitojen harjoittelun monipuolisesti. Tämän lisäksi meillä on pienempiä huoneita, jotka mahdollistavat pöytätasolla tapahtuvan hienomotoristen ja hahmotuksellisten sekä toiminnan ohjaustaitojen harjoittelun. Meillä on mahdollista myös harjoitella keittiötaitoja. Fysioterapiassa käytettäviä laitteita ovat mm. Pro Ellixe -vibration machine sekä MotoMed-restoraattori.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Tampereella Klingendahlin vanhassa tehdasrakennuksessa, Hämeenpuiston eteläpäädyssä. Sisäänkäynti on rakennuksen sisäpihan puolella. Toimitilat sijaitsevat A-rapun 2. kerroksessa, jonne pääsee hissillä. Toimipisteen oven vieressä on ovikello ja hoitava terapeutti tulee avaamaan oven asiakkaalle.

Sisäpihalla sekä kadunvarsilla on hyvin tarjolla maksullisia pysäköintipaikkoja. Lisäksi sisäpihalla on inva-paikkoja, joihin voi pysäköidä ilmaiseksi inva-merkillä. Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan rakennuksen edessä, Hämeenpuiston varrella. Ajankohtaiset tiedot bussilinjoista ja aikatauluista löytyvät TKL:n sivuilta.

Maksutavat

Kaikki terapiakäynnit veloitetaan laskulla.

Tervetuloa!

Fysioterapia Tampere. Tutustu myös muihin toimipisteisiimme Tampereen alueella.

Tutustu

Tutustu Fysios Terapia-teamiin.Fysios Terapia-team henkilöstö
Julkiset kulkuyhteydet

Bussilinjat 13, 26, 27, 28, pysäkki Klingendahlin rakennuksen edessä. Aikataulut https://reittiopas.tampere.fi/

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköinti pihassa ja kadunvarressa. Inva-pysäköinti sisäpihalla ilmainen inva-merkillä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei, mutta pyörätuolilla pääsee

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti rakennuksen kulmalta tai sisäpihalta, A-rappu, 2.krs