Fysios Mehiläinen Tampere Terapia-team

Pyhäjärvenkatu 5 A

33200 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-Pe 8.00-18.00

Fysios Mehiläinen Tampere Terapia-team on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Lasten toimintaterapia ja fysioterapia Tampere

Olemme erikoistuneet lasten fysioterapiaan ja toimintaterapiaan Tampereella. Toimenkuvaamme kuuluvat vastaanotolla suoritettavat terapiat, terapia-arvioinnit sekä kotikäynnit Pirkanmaan alueella. Myös terapiaryhmät, erilaiset konsultaatiot ja koulutukset kuuluvat palveluihimme.

Meillä on vankka kokemus lasten neurologisesta sekä neuropsykiatrisesta terapiasta. Osalta terapeuteistamme löytyy osaamista NDT/Bobath-terapiasta ja sensorisen integraation terapiasta (SI-terapia). Hoidamme lapsia aina vauvaiästä aikuisuuteen saakka. Meillä on kattavat ja lapsia motivoivat vastaanottotilat, jotka houkuttelevat lapsia sensomotorisen toiminnan ja leikin kautta harjoittelemaan valmiuksia ja taitoja monipuolisesti.

Meille voi tulla niin Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen maksusitoumuksella, palvelusetelillä kuin itse maksavana asiakkaana. Toimitiloihin saapuminen on helppoa, pihasta löytyy maksullinen parkkipaikka sekä erillisiä inva-paikkoja. Hissi mahdollistaa myös pyörätuolia käyttävien asiakkaiden kulkemisen mutkattomasti.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Kaikki uudet asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan terapeuttiin: Jaana Katavisto, p. 050 526 7264 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy neljä isoa terapiasalia, jotka mahdollistavat sensomotoristen valmiuksien ja taitojen harjoittelun monipuolisesti. Tämän lisäksi meillä on pienempiä huoneita, jotka mahdollistavat pöytätasolla tapahtuvan hienomotoristen ja hahmotuksellisten sekä toiminnan ohjaustaitojen harjoittelun. Meillä on mahdollista myös harjoitella keittiötaitoja. Fysioterapiassa käytettäviä laitteita ovat mm. Pro Ellixe -vibration machine sekä MotoMed-restoraattori.

Tutustu Fysios Mehiläinen Tampere Terapia-teamiin.


Lue toimintaterapeuttin blogi

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Tampere Terapia-team

Toimintaterapeutin vinkit vapaa-ajan tekemiseen

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän