Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

65

EUR

Fysioterapia

45 min

55

EUR

Hieronta

45 min

Voimaa ja vireyttä -pienryhmä 8.11. alkaen!

Voimaa ja vireyttä - fysioterapeutin ohjaama kuntosali kiertoharjoittelu pienryhmä Fysios Linnainmaan toimipisteellä maanantaisin klo. 9.30 -10.30. Lue lisää sivun alaosasta!

Fysioterapia Tampere Linnainmaa

Fysios Linnainmaa tarjoaa fysioterapiaa Tampereen Linnainmaalla. Meiltä löydät monipuolisesti fysioterapian erikoisosaamista niin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin kuin neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Palvelemme mm. ikääntyneitä asiakkaita, odottavia ja synnyttäneitä äitejä, urheilijoita sekä leikkauksesta kuntoutuvia. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa tarjoamme kaiken ikäisille. Lisäksi teemme mm. faskiakäsittelyjä, hierontaa ja huimauksen hoitoa. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimitiloissamme on harjoitussali HUR:n paineilmalaitteilla sekä suspensiolaite suspensiohoitoihin. Toimitilamme ovat katutasossa ja esteettömät ja tiloissamme on huomioitu pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat sekä lapset. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on harjoittelusali, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita ja välineitä. Salissa on mm. laadukkaat HUR:n paineilmalaitteet, soutulaite, selkänojallinen kuntopyörä, crosstrainer, käsipainoja, kahvakuulia, jumppapalloja sekä vastuskuminauhoja.

Harjoitussali on esteetön. Saliin pääsee harjoittelemaan yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Linnainmaa sijaitsee Linnainmaan terveysasemaa vastapäätä, tien toisella puolelle. Kerrostalon pihaan käännyttäessä toimipiste on heti vasemmalla talon päässä. Toimitilamme ovat katutasossa ja esteettömät. Tiloissamme on inva-wc ja ulko-ovi on sähköinen.

Meille pääsee helposti joko omalla autolla tai bussilla. Asiakaspysäköinti on ilmainen ja sijaitsee toimipisteen edessä. Lähin Tampereen kaupunkiliikenteen bussipysäkki sijaitsee aivan toimipisteen lähettyvillä. Katso tarkemmat tiedot bussilinjoista ja aikataluista www.nysse.fi.

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, E-passi (hyvinvointi ja liikunta), Smartum, Edenred, Eazybreak (hieronta ja liikunta) sekä lasku.

Tervetuloa!

Fysioterapia Tampere. Katso muut toimipisteemme Tampereella.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Raskaushieronta Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysios Tampere Linnainmaa hoitohuone
Fysios Tampere Linnainmaa kuntosali ja HUR:in kuntosalilaitteita
Fysios Tampere Linnainmaa kuntosali
Fysios Tampere Linnainmaa suspensio-laite
Fysios Tampere Linnainmaa vastaanotto
Fysios Tampere Linnainmaa saapuminen ja ulko-ovi

Suspensiohoidot Fysios Linnainmaalla

Suspensio-laitteella eliminoidaan noston avulla maan vetovoima, jolloin reumapotilas voi kivuttomammin suorittaa erilaisia harjoitteita. Alta olevalta näet esimerkkiä suspensiohoidosta.

Voimaa ja vireyttä -pienryhmä 8.11. alkaen!

Voimaa ja vireyttä - fysioterapeutin ohjaama kuntosali kiertoharjoittelu pienryhmä Fysios Linnainmaan toimipisteellä. Kuntosalilla HUR:in paineilmalaitteet ja aerobiset laitteet.

Maanantaisin klo. 9.30 -10.30
Fysios Linnainmaa
Hannulankatu 1,
33580 Tampere

Hinta 9,00 € / kerta tai aloitustarjouksena 45 € / 6 kertaa (norm. 54 €)
8.11.-20.12., poislukien Itsenäisyyspäivä 6.12.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset fysioterapeutti Henna Suvanen, p. 044 3454 569

Julkiset kulkuyhteydet

Bussipysäkit Aitolahdentie 43 ja Linnainmaa F. Katso linjat ja aikataulut www.nysse.fi.

Paikoitusalueet

Ilmainen asiakaspysäköinti toimipisteen edessä.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, esteetön sisäänpääsy, sähköinen ovenavaus.