Fysios Tampere Linnainmaa

Hannulankatu 1

33580 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-19.00
  • Ti-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Tampere Linnainmaa

Fysios Linnainmaa tarjoaa fysioterapiaa Tampereen Linnainmaalla. Meiltä löydät monipuolisesti fysioterapian erikoisosaamista niin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin kuin neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Palvelemme mm. ikääntyneitä asiakkaita, odottavia ja synnyttäneitä äitejä, urheilijoita sekä leikkauksesta kuntoutuvia. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa tarjoamme kaiken ikäisille. Lisäksi teemme mm. faskiakäsittelyjä, hierontaa ja huimauksen hoitoa. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimitiloissamme on harjoitussali HUR:n paineilmalaitteilla sekä suspensiolaite suspensiohoitoihin. Toimitilamme ovat katutasossa ja esteettömät ja tiloissamme on huomioitu pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat sekä lapset. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimitiloissamme on otettu huomioon neurologiset kuntoutujat. Toimitilamme sijaitsevat katutasossa ja ovat esteettömät, ja harjoittelusalissamme on HUR:n painoilmalla toimivat esteettömät kuntosalilaitteet.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on harjoittelusali, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita ja välineitä. Salissa on mm. laadukkaat HUR:n paineilmalaitteet, soutulaite, selkänojallinen kuntopyörä, crosstrainer, käsipainoja, kahvakuulia, jumppapalloja sekä vastuskuminauhoja.

Harjoitussali on esteetön. Saliin pääsee harjoittelemaan yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana.

Meillä on myös ryhmäliikuntaa. Tutustu ryhmiin täällä. Ryhmiin voi ilmoittautua fysioterapeutti Henna Suvaselle, [email protected].

Suspensiohoidot Fysios Linnainmaalla

Suspensio-laitteella eliminoidaan noston avulla maan vetovoima, jolloin reumapotilas voi kivuttomammin suorittaa erilaisia harjoitteita. Alta olevalta näet esimerkkiä suspensiohoidosta.

Tervetuloa!