Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa

Hannulankatu 1

33580 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-19.00
  • Ti-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Tampere Linnainmaa

Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaa tarjoaa fysioterapiaa Tampereen Linnainmaalla. Meiltä löydät monipuolisesti fysioterapian erikoisosaamista niin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin kuin neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia fysioterapiapalveluita. Palvelemme mm. ikääntyneitä asiakkaita, odottavia ja synnyttäneitä äitejä, urheilijoita sekä leikkauksesta kuntoutuvia. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa tarjoamme kaiken ikäisille. Lisäksi teemme mm. faskiakäsittelyjä, hierontaa ja huimauksen hoitoa. Teemme myös kotikäyntejä.

Toimitiloissamme on harjoitussali HUR:n paineilmalaitteilla sekä suspensiolaite suspensiohoitoihin. Toimitilamme ovat katutasossa ja esteettömät ja tiloissamme on huomioitu pyörätuolilla ja rollaattorilla liikkuvat sekä lapset. Meille on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineilläkin.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimitiloissamme on otettu huomioon neurologiset kuntoutujat. Toimitilamme sijaitsevat katutasossa ja ovat esteettömät, ja harjoittelusalissamme on HUR:n painoilmalla toimivat esteettömät kuntosalilaitteet.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 4359 893 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme on harjoittelusali, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kuntoutukseen sopivia laitteita ja välineitä. Salissa on mm. laadukkaat HUR:n paineilmalaitteet, soutulaite, selkänojallinen kuntopyörä, crosstrainer, käsipainoja, kahvakuulia, jumppapalloja sekä vastuskuminauhoja.

Harjoitussali on esteetön. Saliin pääsee harjoittelemaan yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana.

Meillä on myös ryhmäliikuntaa. Tutustu ryhmiin täällä. Ryhmiin voi ilmoittautua fysioterapeutti Henna Suvaselle, [email protected].

Suspensiohoidot Fysios Mehiläinen Tampere Linnainmaalla

Suspensio-laitteella eliminoidaan noston avulla maan vetovoima, jolloin reumapotilas voi kivuttomammin suorittaa erilaisia harjoitteita. Alta olevalta näet esimerkkiä suspensiohoidosta.