Fysios Tampere Sumeliuksenkatu

Sumeliuksenkatu 18 A

33100 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Pääsääntöisesti Ma-Pe 9.00-18.00

Fysioterapia Tampere Sumeliuksenkatu

Fysio 2000 Tampere on nyt Fysios Tampere Sumeliuksenkatu.


Monipuoliset terapiapalvelut saman katon alla Tampereen keskustassa tarjoaa Fysios Tampere Sumeliuksenkatu. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan Tampereella. Pääpalveluitamme ovat fysioterapia, hieronta, osteopatia, kuntosalipalvelut, Personal Training, luennot sekä testauspalvelut.

Meillä on avoin, joustava ja hyväntuulinen ilmapiiri sekä osaava henkilökunta. Meiltä löytyy myös laadukas ja esteetön kuntosali.

Tervetuloa!

Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalimme varustukseen kuuluu tasokkaat kuntosalilaitteet. Käytössämme ovat mm. laadukkaat TechnoGym- ja HUR-laitteet, jotka palvelevat kuntoutujia, aloittelijoita ja kokeneempia treenaajia.

Salimme laitteita ovat myös mm. alkulämmittely- & loppujäähdyttelylaitteet, kuten juoksumatto, soutulaite, crosstrainerit, spinningpyörät, kuntopyörä ja hiihtolaite. Toimipisteessä on myös toiminnallinen tila, josta löytyy vapaat painot, kehonpaino, kehonhuolto, voimaköysi, nyrkkeilysäkki ja kahvakuulat.

Kuntosalilla voi harjoitella sekä itsenäisesti että terapeutin kanssa. Sali on avoinna myös ulkopuolisille maksua vastaan. Treenin jälkeen on mahdollista rentoutua saunassa ja hiljattain remontoiduissa pesutiloissa.

Toimipisteet hoitolaitteita ovat mm. ultraääni, matka-TENS, Saehan käden puristusvoimamittari sekä kehonkoostumusmittari.

Meillä on myös ryhmäliikuntaa.