Fysios Tampere Tullintori

Tullintorin kauppakeskus, 3. krs, D1-rappu Hammareninkadun sisäänkäynnin vieressä

Tullikatu 6

33100 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Tampere Tullintori

Fysios Tullintori tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Tampereen Tullintorin kauppakeskuksessa Tampereella. Tullintorilla on monipuoliset fysioterapian ja psykoterapian erikoisosaamiset. Toimipisteessä toimii ammattitaitoisia fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeutteja, hieroja ja psykoterapeutti. Toimipisteellä on 10 hoitohuonetta, pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa.

Erikoisosaamistamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, neurologinen fysioterapia, OMT-fysioterapia, voice massage, hieronta, kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, lymfaterapia, akupunktio, faskiakäsittely, seniorifysioterapia, urheilufysioterapia, leukanivelen fysioterapeuttinen hoito, psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia sekä psykoterapia.

Fysios Tampereen hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa.

Toimipisteellä on huomioitu rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat sekä lapsiasiakkaat. Meillä on myös esteetön kuntosali sekä terapiasali. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. ultraääni ja sähköhoitolaitteet (If, didy, tns).

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on esteetön ja pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa. Ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta käyttää salia. Kuntosalin varusteisiin kuuluu mm. Kinesis vastusharjoittelulaite, kuntopyörät, jalkaprässi, crosstrainer, nikamaQ -tuoli, selkäkippi, pulley vastusharjoittelulaitteet, juoksumatto ja kävelytuet.

Terapiasalissa järjestämme fysioterapeuttisia pienryhmiä, kuten äiti-vauvajumppaa, Fascia Method, Ryhtiä rankaan sekä Voimaa ja vetreyttä -ryhmiä. Tutustu ryhmäliikuntatunteihin täällä. Ryhmiin voi ilmoittautua fysioterapeutti Henna Suvaselle, [email protected].

Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tervetuloa!