Fysios Mehiläinen Tampere Tullintori

Tullintorin kauppakeskus, 3. krs, D1-rappu Hammareninkadun sisäänkäynnin vieressä

Tullikatu 6

33100 Tampere

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Tampere Tullintori on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Tampere Tullintori

Fysios Mehiläinen Tampere Tullintori tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Tampereen Tullintorin kauppakeskuksessa Tampereella. Tullintorilla on monipuoliset fysioterapian ja psykoterapian erikoisosaamiset. Toimipisteessä toimii ammattitaitoisia fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeutteja, hieroja ja psykoterapeutti. Toimipisteellä on 10 hoitohuonetta, pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa.

Erikoisosaamistamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, neurologinen fysioterapia, OMT-fysioterapia, voice massage, hieronta, kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, lymfaterapia, akupunktio, faskiakäsittely, seniorifysioterapia, urheilufysioterapia, leukanivelen fysioterapeuttinen hoito, psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia sekä psykoterapia.

Fysios Mehiläinen Tampereen hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa.

Toimipisteellä on huomioitu rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat sekä lapsiasiakkaat. Meillä on myös esteetön kuntosali sekä terapiasali. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. ultraääni ja sähköhoitolaitteet (If, didy, tns).

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 4359 893 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on esteetön ja pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa. Ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta käyttää salia. Kuntosalin varusteisiin kuuluu mm. Kinesis vastusharjoittelulaite, kuntopyörät, jalkaprässi, crosstrainer, nikamaQ -tuoli, selkäkippi, pulley vastusharjoittelulaitteet, juoksumatto ja kävelytuet.

Terapiasalissa järjestämme fysioterapeuttisia pienryhmiä, kuten äiti-vauvajumppaa, Fascia Method, Ryhtiä rankaan sekä Voimaa ja vetreyttä -ryhmiä. Tutustu ryhmäliikuntatunteihin täällä. Ryhmiin voi ilmoittautua fysioterapeutti Henna Suvaselle, [email protected].