Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

67

EUR

Fysioterapia

45 min

77

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

AVI:n 7.1.2022 päätöksen perusteella fysioterapeutin ohjaamat ryhmät perutaan 21.1. asti tartuntalain 58 g pykälän 4 momentin perusteella.

Ryhmät aloitetaan viikolla 4 eli 24.1. lähtien. Ryhmiin voi ilmoittautua sulkuajalla fysioterapeutti Henna Suvaselle, [email protected].

Hammareninkadun pääovi ja katu ovat suljettuna Tullintorin kauppakeskuksen julkisivuremontin ja Hammareninkadun pääoven remontin takia. Kulku Fysioksen tiloihin onnistuu Tullikadun pääoven tai Tullintorin kansiparkin sisäänkäynnin kautta kauppakeskuksen sisäkautta Fysioksen porraskäytävään, joka on käytössä koko remontin ajan. Fysios Tullintori on koko ajan auki normaalisti Tullintorin kauppakeskuksen remontista huolimatta.

Fysioterapia Tampere Tullintori

Fysios Tullintori tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Tullintorin kauppakeskuksessa Tampereella. Tullintorilla on monipuoliset fysioterapian ja psykoterapian erikoisosaamiset. Toimipisteessä toimii ammattitaitoisia fysioterapeutteja, OMT-fysioterapeutteja, hieroja ja psykoterapeutti. Toimipisteellä on 10 hoitohuonetta, pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa.

Erikoisosaamistamme ovat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, neurologinen fysioterapia, OMT-fysioterapia, voice massage, hieronta, kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, lymfaterapia, faskiakäsittely, seniorifysioterapia, urheilufysioterapia, leukanivelen fysioterapeuttinen hoito, psykofyysinen fysioterapia, kipufysioterapia sekä psykoterapia.

Yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi, mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat.

Meille voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Tervetuloa!

Palvelumme 


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteellä on Kelan lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa.

Toimipisteellä on huomioitu rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat asiakkaat sekä lapsiasiakkaat. Meillä on myös esteetön kuntosali sekä terapiasali. Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. ultraääni ja sähköhoitolaitteet (If, didy, tns).

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on esteetön ja pieni kuntosali sekä terapiasali mm. pienryhmille ja harjoitteluun terapeutin kanssa. Ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta käyttää salia. Kuntosalin varusteisiin kuuluu mm. Kinesis vastusharjoittelulaite, kuntopyörät, jalkaprässi, crosstrainer, nikamaQ -tuoli, selkäkippi, pulley vastusharjoittelulaitteet, juoksumatto ja kävelytuet.

Terapiasalissa järjestämme fysioterapeuttisia pienryhmiä, kuten äiti-vauvajumppaa, faskia Metod, ryhtiä rankaan, voimaa ja vetreyttä sekä circuit -ryhmä.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Tullintori sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa. Toimipisteelle pääsee omalla autolla tai julkisella liikenteellä. Kauppakeskuksessa on maksullinen pysäköinti pysäköintihallissa. Toimipisteemme sijaitsee rakennuksen 3. kerroksessa, talossa on hissi ja toimipisteelle on esteetön kulku. Sähköinen ovenavaus. Jos ovi on kiinni, soita ovikelloa. Odottaminen aulassa.

Maksutavat

Maksutapana paikan päällä käy pankki- ja luottokortit (Visa, MasterCard), ePassi hyvinvointipassi, ePassi sporttipassi, Smartum liikunta ja hieronta, Eazybreak liikunta, Eazybreak hieronta sekä Edenred. Muussa tapauksessa veloitamme käynnin laskulla.

Voit maksaa fysioterapia- ja hierontapalveluita myös E-passin hyvinvointipassilla. Hierontaa voi maksaa myös EazyBreakin hyvinvointiedulla. Smartum Pay-applikaatiolla voi maksaa hierontaa tai fysioterapiaa riippuen siitä, mitä työnantaja on applikaatiolle ladannut. Ryhmäliikuntaa voit maksaa Edenredillä, EazyBreakin liikuntaedulla, E-passin sporttipassilla tai Smartumilla.


Fysioterapia Tampere. Tutustu muihin toimipisteisiimme Tampereella.

Tutustu

Hieronnasta apua kehon jumeihin!

Fysios Pirkanmaan hierojat auttavat saamaan kroppasi kuntoon. Meille voit tulla turvallisin mielin, henkilökuntamme käyttää aina maskia. Varaa aikasi nyt!

Fysioterapia Tampere Tullintori Fysios Tampere Tullintori
Fysios Tampere Tullintori ulko-ovi
Fysios Tampere Tullintori vastaanotto ja odotusaula

Julkiset kulkuyhteydet

TKL Itsenäisyydenkatu ja Yliopistonkatu. Katso nysse.fi

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköinti P-Tullintori sekä kadunvarsipysäköinti.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Tullintorin kauppakeskus 3. krs. Sähköinen ovenavaus. Jos ovi on kiinni, soita ovikelloa. Odottaminen aulassa.