Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan
  • Ma-To 08:00-18:00
  • Pe 08:00-16:00
Terapeuttia

0

62

EUR

Fysioterapia

45 min

80

EUR

Askeltutkimus

60 min

Heti vapaat ajat

Julkiset kulkuyhteydet

TKL Hämeenkatu/Tuulensuu

Paikoitusalueet

Maksullinen Kauppa-aukio

Esteettömyys

Ei

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

2. krs

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Fysioterapia Tampere Kauppa-aukio

Kuntofysio on nyt Fysios

Fysios Kauppa-aukio entinen Fysioterapiapalvelut Kuntofysio Oy tarjoaa laajaa fysioterapian erikoisosaamista Pirkanmaan alueella. Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat yksityisten henkilöiden lisäksi mm. lääkäri- ja työterveysasemat, sairaalat, terveyskeskukset, KELA, kunnat, yritykset, alan oppilaitokset sekä urheiluseurat. Yli 30 fysioterapia-ammattilaista auttavat ja tukevat sinua kuntoutuksessa ja ennaltaehkäisyssä.

Askelklinikka

Kauppa-aukion toimipisteessä on myös Fysioksen Askelklinikka, joka on ryhdin, liikkumisen sekä alaraajojen toiminnan tutkimista ja fysioterapiaa. Klinikalla tehtävä alkututkimus on alaraajojen kokonaisvaltainen kartoitus, jossa pyritään löytämään asiakkaan alaraajojen ongelmia ja kiputiloja aiheuttavat tekijät. Askelklinikan fysioterapeutit ovat erikoiskoulutettuja podiatrisen fysioterapian osaajia. Olemme erikoistuneet myös yksilöllisten tukipohjallisten eli ortoosien valmistukseen.