Fysios Mehiläinen Tornio

Pakkahuoneenkatu 1

95400 Tornio

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Tornio on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Tornio

Fysios Tornio tarjoaa yksilöllistä tai ryhmämuotoista fysioterapiaa ja terapian tavoitteena on edistää kuntoutujan liikkumis- ja toimintakykyä. Terapiaan kuuluu alkututkimus, terapiasuunnitelman laatiminen, terapian toteutus ja arviointi. Lääkärin lähetteellä Kela korvaa osan kustannuksista. Lähete ei kuitenkaan ole välttämätön.

Toimipisteellä toteutetaan tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa monipuolisesti. Lisäksi meillä on osaamista OMT-fysioterapiassa, kipufysioterapiassa ja lymfaterapiassa ja hieronnassa. Meillä on myös pitkä kokemus neurologisen fysioterapian ja allasterapian toteuttamisesta. Säännöllinen kouluttautuminen takaa asiakkaille uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvan hoidon. Lisäksi käytössämme on harjoittelutila, jossa aktiivisen kuntoutuksen harjoitteet onnistuvat monipuolisesti paikan päällä.

Terapian toteutus onnistuu myös asiakkaan lähiympäristössä. Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. kuntosaleilla, palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Ville Rönkkömäeltä p. 044 5353461.

Meillä on laaja-alaisesti osaamista työyhteisössä, joten voimme tarvittaessa konsultoida kollegaa. Lisäksi kipuasiakkaille käytössä on kiputiimi, joka koostuu 3 fysioterapeutista, jotka ovat erikoistuneet kipufysioterapiaan.

Uusina palveluina meillä on alkanut tai alkamassa:

  • Lasten motoriikkakaruselli, jossa fysioterapeutti tukee ja ohjaa kehonkäytön haasteissa (myös ilman lääkärin lähetettä).
  • Urheilujoukkueille meillä on startannut pilottimalli lihastasapainokartoituksien testaukseen, jolla pyritään kehittämään urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia.
  • Ryhmä, jossa harjoitellaan yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18. Tiedustelut ryhmästä: [email protected]


Toteutamme neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen.

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan asiakaspalveluumme p. 010 237 700. Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ville Rönkkömäki, p. 044 5353461 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

LHT-sali käytössä terapian ajan ja lisäksi erikseen sovittaessa asiakas voi tulla, esim. lämmittelemään ennen terapiaa, mutta sali ei ole auki ulkopuolisille. Koko kehoa kuormittavat harjoitteet onnistuvat kaikilta meidän LHT-tilassa. Tiloissamme on huomioitu kaikkien asiakkaiden omatoiminen liikkuminen, tilamme ovat esteettömät ja avarat, mikä helpottaa liikkumista.

Salimme monipuoliseen varustukseen kuuluu mm. kyykkyräkki, kulmasäädettävä penkki, jalkaprässi, korkeussäädettävä yksittäinen taljalaite, juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä, selkänojallinen kuntopyörä ja juoksumatto. Vatsa- ja selkäpenkki sekä käsipainoja, kahvakuulia ja kuntopalloja. Vapaata harjoittelutilaa ja 3 neliön tatami. Lisäksi meiltä löytyy kahdet puolapuut.

Ryhmäliikuntojen toteuttamisessa meiltä löytyy osaamista aikuisten ryhmistä, urheilujoukkue ohjauksista, erityisryhmien ohjaamisesta, kuntosali- ja kipuryhmistä.