Tornio Fysios Tornio

Pakkahuoneenkatu 1, 95400 Tornio

Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan asiakaspalveluumme p. 010 237 700.

Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

54

EUR

Fysioterapia

45 min

74

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Tornio

Fysios Tornio tarjoaa yksilöllistä tai ryhmämuotoista fysioterapiaa ja terapian tavoitteena on edistää kuntoutujan liikkumis- ja toimintakykyä. Terapiaan kuuluu alkututkimus, terapiasuunnitelman laatiminen, terapian toteutus ja arviointi. Lääkärin lähetteellä Kela korvaa osan kustannuksista. Lähete ei kuitenkaan ole välttämätön.

Toimipisteellä toteutetaan tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa monipuolisesti. Lisäksi meillä on osaamista OMT-fysioterapiassa, kipufysioterapiassa ja lymfaterapiassa. Meillä on myös pitkä kokemus neurologisen fysioterapian ja allasterapian toteuttamisesta. Säännöllinen kouluttautuminen takaa asiakkaille uusimpaan tutkittuun tietoon perustuvan hoidon. Lisäksi käytössämme on harjoittelutila, jossa aktiivisen kuntoutuksen harjoitteet onnistuvat monipuolisesti paikan päällä.

Terapian toteutus onnistuu myös asiakkaan lähiympäristössä. Toteutamme terapiaa toimipisteen lisäksi mm. kuntosaleilla, palvelutaloissa ja kotikäynteinä. Kysy asiasta lisää yleisestä palvelunumerosta tai vastaavalta fysioterapeutilta Ville Rönkkömäeltä p. 044 5353461.

Palvelumme


Meillä on laaja-alaisesti osaamista työyhteisössä, joten voimme tarvittaessa konsultoida kollegaa. Lisäksi kipuasiakkaille käytössä on kiputiimi, joka koostuu 4 fysioterapeutista, jotka ovat erikoistuneet kipufysioterapiaan.

Uusina palveluina meillä on alkanut tai alkamassa:
- Lasten motoriikkakaruselli, jossa fysioterapeutti tukee ja ohjaa kehonkäytön haasteissa (myös ilman lääkärin lähetettä).
- Urheilujoukkueille meillä on startannut pilottimalli lihastasapainokartoituksien testaukseen, jolla pyritään kehittämään urheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia.
- Ryhmä, jossa harjoitellaan yksilöllisesti asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18. Tiedustelut ryhmästä: [email protected]

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toteutamme neurologista fysioterapiaa ja allasterapiaa sekä aikuisille että lapsille Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena, terveyskeskuksien maksusitoumuksilla sekä itsemaksaville asiakkaille. Neurologista fysioterapiaa toteutamme pariterapeutti-mallilla, jolloin asiakas saa kahden fysioterapeutin tuen omalle kuntoutuspolulleen.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Ville Rönkkömäki p. 044 5353461.

Harjoittelumahdollisuudet

LHT-sali käytössä terapian ajan ja lisäksi erikseen sovittaessa asiakas voi tulla, esim. lämmittelemään ennen terapiaa, mutta sali ei ole auki ulkopuolisille. Koko kehoa kuormittavat harjoitteet onnistuvat kaikilta meidän LHT-tilassa. Tiloissamme on huomioitu kaikkien asiakkaiden omatoiminen liikkuminen, tilamme ovat esteettömät ja avarat, mikä helpottaa liikkumista.

Salimme monipuoliseen varustukseen kuuluu mm. kyykkyräkki, kulmasäädettävä penkki, jalkaprässi, korkeussäädettävä yksittäinen taljalaite, juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä, selkänojallinen kuntopyörä ja juoksumatto. Vatsa- ja selkäpenkki sekä käsipainoja, kahvakuulia ja kuntopalloja. Vapaata harjoittelutilaa ja 3 neliön tatami. Lisäksi meiltä löytyy kahdet puolapuut.

Ryhmäliikuntojen toteuttamisessa meiltä löytyy osaamista aikuisten ryhmistä, urheilujoukkue ohjauksista, erityisryhmien ohjaamisesta, kuntosali- ja kipuryhmistä.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Tornio sijaitsee Greenlinella, Pakkahuoneenkatu 1, ja toimipisteen sisäänkäynti on pääoven vasemmalla puolella. Ovi on pääsääntöisesti auki, mutta jos ovi on lukittuna, vierestä löytyy ovikello. Asiakkaat odottavat aulassa.

Toimipisteen edustalla on parkkipaikkoja ilman aikarajoitusta ja lisäksi vieressä yleinen parkkipaikka ilman aikarajoitusta. Lisäksi toimipisteen edessä inva-paikka. Suoraan oven eteen pääsee autolla. Lähimmät pysäkit noin 500 m päässä Kauppakeskus Rajalla.

Maksutavat

Meillä käyvät maksuvälineinä pankkikortti, luottokortti, ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum.


Meille jokainen on tärkein. Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapia Tornio Fysios Tornio
Fysios Tornio vastaanotto
Fysios Tornio odotusaula
Fysios Tornio hoitohuone
Fysios Tornio sali

Julkiset kulkuyhteydet

Kaupunkilinja, lähimmät pysäkit noin 500 m päässä Kauppakeskus Rajalla.

Paikoitusalueet

Ilmaisia parkkipaikkoja toimipisteen edessä sekä vieressä yleisellä parkkipaikalla. Lisäksi toimipisteen edessä inva-paikka.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ovikello oven vieressä, jos ovi lukittuna.