Fysios Mehiläinen Turenki

Kuumolatalo

Kuumolantie 11

14200 Turenki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-19.00
  • ja sopimuksen mukaan muina aikoina.

Fysioterapia Turenki

Olemme kaksi tuki- ja liikuntaelinvaivojen laajanäkökulmaiseen hoitoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hurahtanutta terapeuttia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä sinun parhaaksesi. Olemme käyneet laajakirjoisesti koulutuksia, jotka mahdollistavat oireen/vaivan monipuolisen tutkimisen, hoidon ja kokonaistilanteesi huomioimisen. Muodostamme kanssasi tavoitteen, jota kohti etenemme yhdessä askel kerrallaan.

Anu Korpi tekee lisäksi aikuisten vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Lisätietoja saat Anulta p. 050 462 9391.

Teemme myös saliohjelmia ja personal trainingia. Samassa rakennuksessa on Janakkalan Janan kuntosali, jossa on hyvät puitteet tavoitteelliseen harjoitteluun ja tilat ovat meidän käytettävissämme.

Hoidamme asiakkaita vastaanotolla, kotona tai etänä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos heräsi kysyttävää! Tiedustelut mm. maksutavoista [email protected] 

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Antti Pursio, p. 040 5250082 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Samassa rakennuksessa on Janakkalan Janan kuntosali, jossa on hyvät puitteet tavoitteelliseen harjoitteluun ja tilat ovat meidän käytettävissämme.