Vastaanotot
  • Vastaanotot sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

55

EUR

Fysioterapia

45 min

65

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Turenki

Fysioterapiaa Turengissa tarjoaa Fysios Turenki. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Fysioterapeuttimme ja naprapaattimme auttavat sinua kuntoutuksessa. Fysioterapia ja naprapatia hoitavat ja ehkäisevät tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöitä.

Tarjoamme yksilöllistä ja vuorovaikutuksellista terapiaa. Muodostamme asiakkaan kanssa yhdessä tavoitteen, jota kohti edetään. Etsimme keinot vaikuttaa juuri sinun ongelmaan ja tilanteeseen. Palveluitamme Turengissa fysioterapian ja naprapatian lisäksi ovat mm. hieronta, huimauksen hoito ja akupunktio.

Tervetuloa!

Palvelumme


Harjoittelumahdollisuudet

Janakkalan Janan ryhmäliikuntatila ja kuntosali käytettävissä terapiatilanteessa. Salin välineitä ovat mm. tangot, painot, kahvakuulat, step-laudat ja kuminauhat.

Salilla on mahdollista harjoitella itsenäisesti ja terapeutin kanssa. Janan kuntosalille saa ostettua kuukausikortin(1-12 kk). Lisäksi tarjolla on Janakkalan Janan ryhmäliikuntapalvelut.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Kuumolatalossa. Käynti talon takaa vasemmasta ovesta. Ovikello oven pielessä vasemmalla. Toimipisteessä ei ole palveluneuvojaa.

Toimipisteen ympärillä on ilmainen pysäköinti. Toimipisteen lähelle pääsee bussilla ja junalla. Turengin juna-asemalta on matkaa toimipisteelle alle 500 m.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät lasku, e-passi hyvinvointi, Eazybreak hieronta, Edenred liikunta sekä Smartum hieronta + fysioterapia ja liikunta.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Naprapatia Personal training Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapia Turenki Fysios Turenki
Fysios Turenki ulko-ovi
Fysios Turenki odotusaula
Fysios Turenki kuntosali
Fysios Turenki harjoittelusali
Fysios Turenki salin välineitä

Hinnasto

Fysioterapia 45 min 55 eur
Fysioterapia 60 min 65 eur

Julkiset kulkuyhteydet

Turengin juna-asemalta matkaa alle 500 m.

Paikoitusalueet

Pihalla ilmainen parkkipaikka, ei tarvitse parkkikiekkoa.

Esteettömyys

Ei

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, rappuja muutama. Ovikello oven pielessä vasemmalla.