Fysioterapia Turku Fysios Turku

Fysioterapia Turku

Ammattitaitoista fysioterapiaa Turussa.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Turussa

Tarjoamme fysioterapiaa Turun alueella kolmessa eri toimipisteessä. Fysios Turku Apex sijaitsee aivan Turun keskustassa, Fysios Variaatio Turku sijaitsee Peltolan kaupunginosassa ja Fysios Turku Pitkämäki sijaitsee Turun Pitkämäessä. Toimipisteisiimme on hyvät kulkuyhteydet. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Turussa on vankka kokemus ja laaja-alainen osaaminen.

Kaikissa Turun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa, äitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, lasten fysioterapiaa, lymfaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Fysios Turku Apexilla on pitkä ja laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta sekä aktiivisesta fysioterapiasta Turussa. Toimipisteestä löytyy laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kuntoutukseen. Fysios Turku Apex tarjoaa myös ryhmäliikuntaa.

Fysios Variaatio Turku on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan. Variaatiossa palvellaan kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia ja kohderyhmästä riippumatta panostetaan aktiiviseen fysioterapiaan.

Fysios Turku Pitkämäki tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa. Toiminnan painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa ja palveluihin kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia, hieronta ja faskiakäsittelyt.

Palvelumme Turussa

Fysios Turku toimipisteet

Fysios - fysioterapeuttimme Turussa palvelevat sinua

Fysios on kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Turun lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meiltä löytyy 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Turkuun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Turussa kätevästi netissä!

Fysios Turku Apex
Yliopistonkatu 19, 20100, Turku

Fysioterapia Turku keskusta Fysios Turku Apex
Fysios Turku Apex
Yliopistonkatu 19, 20100, Turku
Fysios Turku Pitkämäki
Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One, 3.kerros
Pitkämäenkatu 6 A, 20250, Turku

Fysios Turku Pitkämäki
Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One, 3.kerros
Pitkämäenkatu 6 A, 20250, Turku
Fysios Variaatio Turku
Kaarningonkatu 2, 20740, Turku
Fysioterapia Turku Peltola Fysios Turku Variaatio
Fysios Variaatio Turku
Kaarningonkatu 2, 20740, Turku

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.