Fysioterapia Turku

Fysioterapia Turku

Ammattitaitoista fysioterapiaa Turussa.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Turussa

Tarjoamme fysioterapiaa Turun alueella useassa eri toimipisteessä. Fysios Mehiläinen Turku Apex sijaitsee aivan Turun keskustassa ja Fysios Mehiläinen Turku Variaatio taas Peltolan kaupunginosassa. Toimipisteisiimme on hyvät kulkuyhteydet. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Turussa on vankka kokemus ja laaja-alainen osaaminen.

Molemmissa Turun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita. Tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa, äitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, lasten fysioterapiaa, lymfaterapiaa ja akupunktiota.

Fysios Mehiläinen Turku Apexilla on pitkä ja laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta sekä aktiivisesta fysioterapiasta Turussa. Toimipisteestä löytyy laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kuntoutukseen. Tarjoamme myös ryhmäliikuntaa.

Fysios Mehiläinen Turku Variaatio on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan. Toimipisteessä palvellaan kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia ja kohderyhmästä riippumatta panostetaan aktiiviseen fysioterapiaan.

Varaa aika fysioterapiaan Turussa

Hierontaa Turussa

Tarjoamme myös hierontaa Turussa. Ammattitaitoiset hierojamme Turussa tarjoavat apua mm. lihasjännityksiin manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Varaa aika hierontaan Turussa

Palvelumme Turussa

Fysios Mehiläinen Turku toimipisteet

Fysios Mehiläinen - fysioterapeuttimme Turussa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Turun lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meiltä löytyy yli 1 000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Turkuun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Turussa

Fysios Mehiläinen Turku Apex
Yliopistonkatu 19, 20100, Turku

Fysioterapia Turku keskusta Fysios Turku Apex
Fysios Mehiläinen Turku Apex
Yliopistonkatu 19, 20100, Turku
Fysios Mehiläinen Turku Variaatio
Kaarningonkatu 2, 20740, Turku
Fysioterapia Turku Peltola Fysios Turku Variaatio
Fysios Mehiläinen Turku Variaatio
Kaarningonkatu 2, 20740, Turku

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.