Fysios Turku Pitkämäki

Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One, 3.kerros

Pitkämäenkatu 6 A

20250 Turku

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-18.00
  • Ti-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-18.00

Fysioterapia Turku Pitkämäki

Fysioterapiaa Turun Pitkämäessä tarjoaa Fysios Turku Pitkämäki. Fysios Turku Pitkämäki sijaitsee Kunto- ja hyvinvointikeskus Studio One:n avarissa ja valoisissa tiloissa. Käytössämme on erinomaiset tilat aktiiviseen fysioterapian toteutukseen.

Tarjoamme 5 fysioterapeutin voimin yksilöllistä ja erittäin ammattitaitoista fysioterapiaa. Tavoitteenamme on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista. 

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa. Tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa, hierontaafaskiakäsittelyä ja neurologista fysioterapiaa. Meiltä saa myös FootBalancen toiminnallisia tukipohjallisia.

Meiltä löytyy laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kuntoutukseen. Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sannakaisa Vastamäki, 0400 377151.

Tervetuloa!

Harjoittelumahdollisuudet

Kaikista terapiahuoneistamme löytyy perusterapiaan soveltuva välineistö, jonka lisäksi toimipisteen käytettävissä on avara ja valoisa kuntosali monipuolisin välinein sekä 4 pienempää harjoitussalia toiminnalliseen harjoitteluun. Kuntosalin laitteisiin ja välineisiin kuuluvat mm. Technogym laitteet ja vapaat painot.

Kuntosalilla voi harjoitella sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Kuntosali toimii asiakkaidemme kuntoutuksessa ja jatkokuntoilupaikkana kuukausikortti tai jäsenyysperiaatteella. Kuntosali on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla. Kysy lisää kuntokeskuksen asiakaspalvelusta.