Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

69

EUR

Fysioterapia

45 min

81

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Turku Skanssi

Fysios Skanssi tarjoaa laadukasta fysioterapiaa Turussa. Fysios Skanssi sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa Helsingin moottoritien varressa Elixian tiloissa. Saapuminen kauppakeskukseen on helppoa julkisella liikenteellä sekä autolla kauppakeskuksen ilmaiseen parkkihalliin.

Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja terapeuteillamme on monipuolinen osaaminen. Meillä on laajat harjoittelumahdollisuudet liikuntakeskuksen tiloissa. Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Palvelumme


Harjoittelumahdollisuudet

Kuntosalilla harjoittelu Fysiosksen asiakkaille vain terapeutin kanssa, itsenäinen harjoittelu kuntokeskuksen jäsenyydellä. Kuntosali ei ole esteetön (liukuportaat), hissi kauppakeskuksen puolella.

Hoitohuoneessa on käsipainot, kuminauhat, steppilauta ja jumppamatto. Kuntokeskuksen puolella kestävyysharjoittelun laitteet, painopakkalaitteet, vapaat painot ja tangot sekä toiminnallisen harjoittelun tila, kahvakuulat, kuminauhat, bosu-pallo ja rig.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Skanssi sijaitsee Skanssin kauppakeskuksessa Helsingin moottoritien varressa Elixian tiloissa. Elixia sijaitsee Skanssin ostoskeskuksessa länsipäädyssä, Skanssinkadulla Stadiumin vieressä. Saapuminen kauppakeskukseen on helppoa julkisella liikenteellä sekä autolla kauppakeskuksen ilmaiseen parkkihalliin.

Fysioterapeutin vastaanotto on 2. kerroksessa, mutta sisäänkäynti on 1. kerroksessa Elixian sisäänkäynnillä. Sisäänkäynti tapahtuu Elixian asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelun ollessa auki. Odottaminen aulassa, josta fysioterapeutti tulee hakemaan. Asiakaspalvelun ollessa suljettuna fysioterapeuttimme hakee sinut kuntokeskuksen ulko-ovelta. Alta löydät kuvalliset saapumisohjeet.

Maksutavat

Toimipisteen maksutapoina käyvät luotto- ja pankkikortti (Visa, MasterCard), Eazybreak hieronta, ePassi hyvinvointipassi ja Smartum (hieronta + fysioterapia).


Fysioterapia Turku. Tutustu muihin toimipisteisiimme Turussa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Allasterapia Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kuntotestaus Lasten fysioterapia Mulligan Concept OMT Purentavaivan hoito Raskaushieronta Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Fysios Turku Skanssi

Fysios Turku Skanssi hoitohuone
Fysios Skanssi harjoittelumahdollisuudet

Saapumisohjeet

Fysios Skanssi sijaitsee Elixian tiloissa. Elixia sijaitsee Skanssin ostoskeskuksessa Skanssinkadun päädyssä Stadiumin vieressä. Sisäänkäynti tapahtuu Elixian asiakaspalvelun kautta asiakaspalvelun ollessa auki.

Fysios Skanssi sijaitsee Elixian tiloissa


Mikäli Elixia ei ole auki, voit odottaa ostoskeskuksen puolella Elixian sisäänkäynnin luona, josta fysioterapeutti päästää sinut sisälle.

Sisäänkäynti parkkihallista

Pinkiltä parkkialueelta ovista sisään ja liukutasolla ylös 1. kerrokseen. Tästä näet Elixian sisäänkäynnin ulko-ovien vieressä vasemmalla.

Sisäänkäynti Skanssinkadulta

Sisäänkäynti ostoskeskukseen liukuovista, sisäänkäynti Elixiaan heti oikealla.

Fysios Skanssi sisäänkäynti Skanssinkadulta

Sisäänkäynti Itäkaaren suunnalta

Sisäänkäynti Skanssin pääovesta, tämän jälkeen pääkäytävää pitkin vasemmalle Skanssinkadun päähän.

Sisäänkäynti Citymarketin vierestä, Flow Parkin suunnalta.

Citymarketin edestä käänny oikealle, jolloin tulet Skanssin pääkäytävälle ja kävele käytävän toiseen päähän Skanssinkadun sisäänkäynnin luo.

Julkiset kulkuyhteydet

Bussipysäkki 30 metrin päässä sisäänkäynnistä. Fölin bussit 9, 99, 221 ja P2.

Paikoitusalueet

Kauppakeskus Skanssissa on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Katso tarkemmat tiedot www.skanssi.fi/palvelut/pysakointi

Esteettömyys

Liukuportaat ja hissi kauppakeskuksen eri kerroksiin. Kuntosalin tiloissa liukuportaat.

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Elixian vastaanoton ollessa kiinni, odottaminen Elixian sisäänkäynnin luona, muuten odottaminen Elixian aulassa. Ei ovikelloa.