Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-19.00
  • Lauantaisin myös vastaanottoja
Terapeuttia

0

69

EUR

Fysioterapia

45 min

81

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Turku keskusta

Fysios Turku Apex tarjoaa yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa Turun ydinkeskustassa. Tavoitteena on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista. Fysios Turku Apexin painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa

Palvelumme

Palveluitamme ovat: 


Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (ei Diners eikä American Express), Smartum-seteli, Smartum-kortti, Ticket Duo -kortti, Virikesetelit ja Tyky-seteli.

Saapumisohje

Fysios Turku Apex sijaitsee Kauppatorin ylälaidalla
Sisäänkäynti ortodoksisen kirkon oikealta puolelta (sisäpiha) katutasosta Yliopistonkadulta

Parkkihalli Louhi: maksullinen, sisäänajo Läntinen Pitkäkatu 12 B, Louhesta hissillä 1.kerrokseen ja sieltä kylttejä seuraamalla Fysiokseen.

Fysioterapiaa Turussa. Tutustu muihin toimipisteisiimme Turussa >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela pariterapia Kela perheterapia Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Psykoterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia


RYHMÄLIIKUNTA 6.9.-15.12.2021

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun. Katso TÄÄLTÄ ryhmäliikunnan aikataulut.

Apex lukujärjestys syksy 2020


KUNTOSALIT

Käytössämme on kaksi erillistä kuntosalia, joista toisessa on laadukkaat Technogym-kuntosalilaitteet ja toisessa paineilmalla toimivat HUR-laitteet. Kuntosalimme toimivat asiakkaidemme kuntoutuksessa ja jatkokuntoilupaikkana kuukausikortti tai jäsenyysperiaatteella. Kuntosalimme on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Liikuntapalveluhinnasto

Ryhmäliikunta, kerta 16 eur
Ryhmäliikunta, 10 kertaa 142 eur
Ryhmäliikunta Seniorit 60+, kerta 17 eur
Ryhmäliikunta Seniorit 60+, 10 kertaa 150 eur
TYKY-ryhmät (sisältää tilan ja ohjauksen), kerta 142 eur
Kuntosali, 10 kertaa 77 eur
Kuntosali, 1 kk 72 eur
Henkilökohtainen harjoitteluohjelman laadinta 68 eur
Klubijäsenyys kevät tai syksy 596 eur
Klubijäsenyys, 12 kk 1129 eur

Turun liikuntaryhmät syksy 2021

Tutustu Turun syksyn 2021 liikuntaryhmiin.

Julkiset kulkuyhteydet

Kauppatorin vieressä

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköintihalli LOUHI, tolppapaikat lähistöllä

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasosta tai hissillä suoraan parkkihallista