Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-19.00
  • Lauantaisin myös vastaanottoja.
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-20.00
  • Ti-Ke 10.00-16.00
  • To 8.00-20.00
  • Pe 10.00-16.00
Terapeuttia

0

70

EUR

Fysioterapia

45 min

82

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Fysioterapia Turku keskusta

Fysios Turku Apex tarjoaa yli 20 fysioterapeutin voimin yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa Turun ydinkeskustassa. Tavoitteenamme on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista.

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa. Meiltä löytyy laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kuntoutukseen. Teemme myös kotikäyntejä.

Tervetuloa!

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sannakaisa Vastamäki p. 0400 377151.

Harjoittelumahdollisuudet

Kaikista terapiahuoneistamme löytyy perusterapiaan soveltuva välineistö, jonka lisäksi toimipisteellä on kaksi kuntosalitilaa. Toisessa salissa on laadukkaat Technogym-kuntosalilaitteet ja toisessa paineilmalla toimivat HUR-laitteet sekä muuta harjoitteluterapiavälineistöä laajasti monipuoliseen terapian toteuttamiseen. Meiltä löytyy myös ALter G painokevennetty juoksumatto. Sali on esteetön.

Kuntosalilla voi harjoitella sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Kuntosalimme toimivat asiakkaidemme kuntoutuksessa ja jatkokuntoilupaikkana kuukausikortti tai jäsenyysperiaatteella. Kuntosalimme on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla. Salille voi ostaa 10 kerran tai kk -kortin.  Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Meillä on myös ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaajana toimii fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun. Tutustu liikunta- ja kuntosaliryhmiin ja ilmoittaudu mukaan >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Turku Apex sijaitsee Kauppatorin ylälaidalla, ortodoksisen kirkon takana katutasossa. Sisäänkäynti ortodoksisen kirkon oikealta puolelta (sisäpiha) katutasosta Yliopistonkadulta.

Toimipisteen lähellä maksullisia parkkipaikkoja mm. ToriParkki, Turun Kaupungin parkkipaikat ja P-Louhi. Parkkihalli Louhi: maksullinen, sisäänajo Läntinen Pitkäkatu 12 B, Louhesta hissillä 1.kerrokseen ja sieltä kylttejä seuraamalla Fysiokseen. Toimipisteelle pääsee helposti myös julkisilla kulkuvälineillä. Katso tarkemmat linjat Föli -reittioppaasta.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (ei Diners eikä American Express), Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum -mobiili (hieronta + fysioterapia), Edenred-kortti, ePassi liikunta ja hyvinvointi, EazyBreak hieronta/liikunta, Ticket Duo -kortti, Virikesetelit ja Tyky-seteli.


Fysioterapia Turku. Tutustu muihin toimipisteisiimme Turussa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela pariterapia Kela perheterapia Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Psykoterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

RYHMÄLIIKUNTA 31.1.2022 ALKAEN

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun. Katso ryhmien tarkemmat tiedot täältä >>

Turun ryhmäliikunta kevät 2022

Tutustu Turun kevään 2022 ryhmäliikuntaan

Julkiset kulkuyhteydet

Kauppatorin vieressä, useita eri linjoja. Katso www.foli.fi

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköintihalli Louhi, tolppapaikat lähistöllä.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasosta tai hissillä suoraan Louhi-parkkihallista.