Fysios Mehiläinen Turku Apex

Yliopistonkatu 19 A

20100 Turku

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8-20
  • Pe 8-18

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Ke 8.00-20.00
  • To 8.00-16.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Turku on siirtynyt Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Turku keskusta

Fysioterapiaa Turun keskustassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Turku Apex. Tarjoamme yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa Turun ydinkeskustassa. Tavoitteenamme on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista.

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa ja tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa ja akupunktiota. Meiltä löytyy laajat ja monipuoliset mahdollisuudet harjoitteluun ja kuntoutukseen. Teemme myös kotikäyntejä.

Hierontaa Turussa

Tarjoamme myös hierontaa. Hieronta on yksi perinteisimmistä pehmytkudoksien hoitomuodoista, jolla hoidetaan lihasjännityksiä manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Varaa aika hierontaan

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Sannakaisa Vastamäki, p. 0400 377151 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Kaikista terapiahuoneistamme löytyy perusterapiaan soveltuva välineistö, jonka lisäksi toimipisteellä on kaksi kuntosalitilaa. Toisessa salissa on laadukkaat Technogym-kuntosalilaitteet ja toisessa paineilmalla toimivat HUR-laitteet sekä muuta harjoitteluterapiavälineistöä laajasti monipuoliseen terapian toteuttamiseen. Meiltä löytyy myös ALter G painokevennetty juoksumatto. Sali on esteetön.

Kuntosalilla voi harjoitella sekä terapeutin kanssa että itsenäisesti. Kuntosalimme toimivat asiakkaidemme kuntoutuksessa ja jatkokuntoilupaikkana kuukausikortti tai jäsenyysperiaatteella. Kuntosalimme on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla. Salille voi ostaa 10 kerran tai kk -kortin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Meillä on myös ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaajana toimii fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun. Tutustu liikunta- ja kuntosaliryhmiin ja ilmoittaudu mukaan.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Turku