Fysios Turku Apexin ryhmäliikunta

Kausi alkaa 31.1.2022

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun.

Fysios Turku Apex ryhmäliikunta

Tutustu tunteihin

Miehet 50+

Maanantaisin klo. 17:15-18:15
Torstaisin klo. 17:15-18:15
Pois lukien juhlapyhät (esim. helatorstai 26.5.2022)

Haluaisitko uusia kokemuksia liikunnan harrastamisesta ja sopivaa ryhmää ei ole vielä osunut kohdalle? Tunti on +50 vuotiaille miehille suunnattu ryhmäliikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisesti koko vartalon lihasvoimaa, liikkuvuutta sekä hallintaa omaa kehonpainoa ja erilaisia liikuntavälineitä monipuolisesti käyttäen. Tunti on hypytön, jolloin se soveltuu hyvin myös hieman kuluneillekin nivelille. Tavoitteena on ensisijaisesti nauttia liikkumisesta sekä samalla edistää omaa toimintakykyä ja ennaltaehkäistä erilaisten vaivojen syntymistä. Ryhmää ohjaavat Fysioksen fysioterapeutit. Tunti sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille ja harjoitteita sovelletaan jokaisen omaan tasoon sopivaksi, mahdolliset vaivat huomioiden. Osallistuminen 1x tai 10x kortilla.

Ryhmän koko max 10-12 henkilöä.

Naisten tunti

Tiistaisin klo. 17:00-18:00
Pois lukien juhlapyhät

Tehokkaat, mutta jokaisen kuntoon ja toimintakykyyn sovellettavissa olevat ohjelmat. Tunneilla vaihtelevat teemat ylä-, ala- ja keskivartalon lihaskunnosta, vartalon hallintaan ja tasapainoon sekä sykkeennostatuksesta liikkuvuusharjoitteluun. Osallistuminen 1x tai 10x kortilla.

Ryhmän koko max 10-12 henkilöä.

Kuntopiiri

Keskiviikkoisin klo. 16:15-17:15
Pois lukien juhlapyhät

Koko kehon lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantava kuntopiiritunti, kuntosalilaitteita ja muita välineitä hyödyntäen. Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn. Fysios kuntopiiri sopii niin aloittelijoille kuin aktiivi liikkujillekin ja tuntia ohjaavat Fysioksen osaavat ja ammattitaitoiset fysioterapeutit.

Ryhmän koko max 10-12 henkilöä.


Seniorit 60+

Tiistaisin klo. 12:00-13:00
Perjantaisin klo. 12:00-13:00
Pois lukien juhlapyhät

60+ naisille ja miehille suunnattu ryhmä koko vartalon lihasvoiman ja tasapainon parantamiseen. Tunti sisältää yhteisen alkuverryttelyn, lihaskunto-osuuden kuntosalilaitteilla ja venyttelyn/rentoutumisen. Sopii kaikille senioreille, joilla liikunnallinen aktiivisuus on syystä tai toisesta vähentynyt. Tunti sopii myös keinonivelleikkaukseen valmistautumisessa ja siitä kuntoutumisessa. Paremmalla lihasvoimalla ja tasapainolla suoriutuminen arkiaskareista kevenee ja mukavassa ilmapiirissä mielialakin kohenee!

Ryhmän koko max 10-12 henkilöä.

TYKY-ryhmät

Yrityksille räätälöityjä, työkykyä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa. Smartum-, TYKY- sekä Virikesetelit/kortit käyvät maksuvälineenä.

Hinta: TYKY-ryhmät (sisältää tilavuokran sekä ohjauksen) 143 EUR / kerta

Kysy lisää meiltä!

Hinnasto

Miehet 50+, Naisten tunti ja Fysios Kuntopiiri hinnat:
1 kerta / 16 EUR
10 kertaa / 143 EUR

Seniorit+ ryhmä hinnat:

1 kerta /17 EUR
10 kertaa / 151 EUR

TYKY-ryhmät (sisältää tilavuokran sekä ohjauksen)
143 EUR/ kerta

Kuntosali

Omatoiminen harjoittelu kuntosalilla ja Fysiobicsalilla aikataulun mukaisesti fysioterapeutin tekemän ohjeen mukaisesti.

Kuntosalikortti
1 kk / 73 EUR
10 kertaa / 78 EUR (voimassa 6 kk ostopäivästä)

Henkilökohtaisen harjoitteluohjelman laadinta
69 EUR

Klubijäsenyys

1 vuosi 1129 EUR
Syys/kevätkausi 596 EUR

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittautuminen Sannakaisa Vastamäki[email protected]

Tutustu Fysios Turku Apexin toimipisteeseen ja henkilökuntaan

Tutustu