Fysios Mehiläinen Turku Apexin ryhmäliikunta

Kevätkausi alkaa 9.1.2023

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun.

Fysios Turku Apex ryhmäliikunta syksy 2022

Tutustu tunteihin

Miehet 50+

Maanantaisin klo. 17:15-18:15
Torstaisin klo. 17:15-18:15
Pois lukien juhlapyhät

Haluaisitko uusia kokemuksia liikunnan harrastamisesta ja sopivaa ryhmää ei ole vielä osunut kohdalle? Tunti on +50 vuotiaille miehille suunnattu ryhmäliikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisesti koko vartalon lihasvoimaa, liikkuvuutta sekä hallintaa omaa kehonpainoa ja erilaisia liikuntavälineitä monipuolisesti käyttäen. Tunti on hypytön, jolloin se soveltuu hyvin myös hieman kuluneillekin nivelille. Tavoitteena on ensisijaisesti nauttia liikkumisesta sekä samalla edistää omaa toimintakykyä ja ennaltaehkäistä erilaisten vaivojen syntymistä.

Ryhmää ohjaavat Fysioksen fysioterapeutit. Tunti sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille ja harjoitteita sovelletaan jokaisen omaan tasoon sopivaksi, mahdolliset vaivat huomioiden. Osallistuminen 1x tai 10x kortilla.

Ryhmän koko max 12 henkilöä.

KuntoMimmit

Tiistaisin klo. 17:00-18:00
Pois lukien juhlapyhät

Tehokkaat, mutta jokaisen kuntoon ja toimintakykyyn sovellettavissa olevat ohjelmat. Tunneilla vaihtelevat teemat ylä-, ala- ja keskivartalon lihaskunnosta, vartalon hallintaan ja tasapainoon sekä sykkeennostatuksesta liikkuvuusharjoitteluun. Osallistuminen 1x tai 10x kortilla.

Ryhmän koko max 12 henkilöä.

Kuntopiiri

Keskiviikkoisin klo. 16:15-17:15
Pois lukien juhlapyhät

Koko kehon lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantava kuntopiiritunti, kuntosalilaitteita ja muita välineitä hyödyntäen. Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn ja loppuvenyttelyn. Fysios Mehiläisen kuntopiiri sopii niin aloittelijoille kuin aktiivi liikkujillekin ja tuntia ohjaavat Fysios Mehiläisen osaavat ja ammattitaitoiset fysioterapeutit. Osallistuminen 1x tai 10x kortilla.

Ryhmän koko max 12 henkilöä.

Seniorit 60+

Tiistaisin klo. 12:00-13:00
Perjantaisin klo. 12:00-13:00
Pois lukien juhlapyhät

Huom Alkaa jo 16.8.2022

60+ naisille ja miehille suunnattu ryhmä koko vartalon lihasvoiman ja tasapainon parantamiseen. Tunti sisältää yhteisen alkuverryttelyn istuen tuolijumppana, lihaskunto-osuuden kuntosalilaitteilla ja loppuverryttelyn. Sopii kaikille senioreille, joilla liikunnallinen aktiivisuus on syystä tai toisesta vähentynyt. Tunti sopii myös tekonivelleikkaukseen valmistautumisessa ja siitä kuntoutumisessa. Paremmalla lihasvoimalla ja tasapainolla suoriutuminen arkiaskareista kevenee ja mukavassa ilmapiirissä mielialakin kohenee! Osallistuminen 1x tai 10x kortilla.

Ryhmän koko max 12 henkilöä.

TYKY-ryhmät yrityksille

Yrityksille räätälöityjä, työkykyä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa. Smartum-, TYKY- sekä Virikesetelit/kortit käyvät maksuvälineenä.

Hinta: TYKY-ryhmät (sisältää tilavuokran sekä ohjauksen) 143 EUR / kerta

Kysy lisää meiltä!

Hinnasto

Miehet 50+, Naisten tunti ja Fysios Mehiläinen Kuntopiiri hinnat:

1 kerta / 16 EUR
10 kertaa / 143 EUR

Seniorit+ ryhmä hinnat:


1 kerta /17 EUR
10 kertaa / 151 EUR

TYKY-ryhmät (sisältää tilavuokran sekä ohjauksen)


143 EUR/ kerta

Kuntosali

Omatoiminen harjoittelu kuntosalilla ja Fysiobicsalilla aikataulun mukaisesti fysioterapeutin tekemän ohjeen mukaisesti.

Kuntosalikortti
1 kk / 73 EUR
10 kertaa / 78 EUR (voimassa 6 kk ostopäivästä)

Henkilökohtaisen harjoitteluohjelman laadinta
69 EUR

Klubijäsenyys

1 vuosi 1129 EUR
Syys/kevätkausi 596 EUR

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittautuminen ja tiedustelut Sannakaisa Vastamäki: [email protected]