Fysioterapia Turku

Tarjoamme asiantuntevaa fysioterapiaa Turussa kolmessa eri toimipisteessä. Asiakkaistamme 91 % on erittäin tyytyväisiä ensikäyntiinsä. Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Turussa

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Turussa kolmessa eri toimipisteessä. Fysios Turun toimipisteet ovat:


Fysioterapia Turku

Tarjoamme fysioterapiaa Turun alueella kolmessa eri toimipisteessä. Fysios Turku Apex sijaitsee aivan Turun keskustassa. Fysios Variaatio Turku Peltolan kaupunginosassa ja Fysios Skanssi kauppakeskus Skanssissa. Toimipisteisiimme on hyvät kulkuyhteydet. Ammattitaitoisilla fysioterapeuteillamme Turussa on vankka kokemus ja laaja-alainen osaaminen.

Fysios Turku Apexilla ja Fysios Skanssilla on pitkä ja laaja kokemus tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta sekä aktiivisesta fysioterapiasta Turussa. Fysios Variaatio Turku on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan. Kaikissa Turun toimipisteissä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita.

Palveluitamme mm.


Lue lisää palveluistamme toimipisteiden omilta sivuilta.

Varaa aika fysioterapiaan Turussa kätevästi netissä.


Fysios Turku Apex

Yliopistonkatu 19 A 20100 TURKU - p. 010 237 7026

Fysios Skanssi

Skanssinkatu 10 20720 TURKU - p. 010 237 700

Fysios Variaatio Turku

Kaarningonkatu 2 20740 TURKU - p. 044 2090 800

Fysios - fysioterapeuttimme Turussa palvelevat sinua

Fysios on kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Turun lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meiltä löytyy 850 terapia-alan ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Turkuun?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi. Varaa aika fysioterapiaan Turussa kätevästi netissä!

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun