Vastaanotot
  • Ma - To 08:00-20:00
  • Pe 08:00-19:00
Terapeuttia

0

66

EUR

Fysioterapia

45 min

77

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Heti vapaat ajat

Fysioterapia Turku

Tarjoamme yksilöllistä ja ammattitaitoista fysioterapiaa Turun keskustassa. Tavoitteena on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista. Fysios Turun painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa sekä aktiivisessa fysioterapiassa. Palvelumme ovat: tuki-ja liikuntaelin fysioterapia, leikkausta edeltävä ja leikkauksen jälkeinen fysioterapia, urheilufysioterapia, alaraajafysioterapia sekä hyvänlaatuisen asentohuimauksen hoito.

Apex Fysioterapia on nyt Fysios Turku

Tarkat ja oikealla kuormitustasolla tehtävät aktiiviset lihasvoima- ja liikeharjoitteet ovat viimeisten tutkimusten mukaan paras tapa vaikuttaa kipuun ja toiminnallisuuteen. Näin nopeutetaan myös työhön palaamista. Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme palvelevat sinua omilla erikoisosaamisalueillaan.

Varaa aika

RYHMÄLIIKUNTA  8.1.-31.5.2018

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Smartum, Tyky ja Virikesetelit/-kortit käyvät sekä liikuntaryhmiin että kuntosaliharjoitteluun. Katso TÄÄLTÄ ryhmäliikunnan aikataulut.

KUNTOSALIT

Käytössämme on kaksi erillistä kuntosalia, joista toisessa on laadukkaat Technogym-kuntosalilaitteet ja toisessa paineilmalla toimivat HUR-laitteet. Kuntosalimme toimivat asiakkaidemme kuntoutuksessa ja jatkokuntoilupaikkana kuukausikortti tai jäsenyysperiaatteella. Kuntosalimme on käytössäsi myös viikonloppuisin avainkortilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Liikuntapalveluhinnasto

Ryhmäliikunta, kerta 15,50 eur
Ryhmäliikunta, 10 kertaa 138 eur
Ryhmäliikunta Seniorit 60+, kerta 16,50 eur
Ryhmäliikunta Seniorit 60+, 10 kertaa 147 eur
Harjoitteluterapia, 5 kertaa 100 €
Harjoitteluterapia, 10 kertaa 180 €
TYKY-ryhmät (sisältää tilan ja ohjauksen), kerta 137 eur
Kuntosali, 10 kertaa 75 eur
Kuntosali, 1 kk 70 eur
Henkilökohtainen harjoitteluohjelman laadinta 65 eur
Klubijäsenyys kevät tai syksy 575 eur
Klubijäsenyys, 3 kk 377 eur
Klubijäsenyys, 12 kk 1096 eur

UUTTA! Fysios-trainer valmennus

Fysios-trainer valmennus on tarkoitettu kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille, jotka ovat kiinnostuneita suorituskykynsä kehittämisestä.

Julkiset kulkuyhteydet

Kauppatorin vieressä

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköintihalli LOUHI, tolppapaikat lähistöllä

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti katutasosta tai hissillä suoraan parkkihallista