Fysios Mehiläinen Tuusula

Ole.Fit tiloissa

Kauppatie 13

04300 Tuusula

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 7.30-14.00

Fysios Mehiläinen Tuusula on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Tuusula

Fysioterapiaa Tuusulassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Tuusula. Fysios Mehiläinen Tuusula sijaitsee aivan Tuusulan keskustassa Hyrylässä Ole.Fit tiloissa. Toimipisteessämme on pitkä tuki- ja liikuntaelinfysioterapian kokemus. Fysioterapian lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. OMT fysioterapia, akupunktio sekä purentavaivojen ja huimauksen hoito.

Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa ja asiantunteva fysioterapeuttimme on käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on tärkein. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Nina Leppänen, p. 050 340 6869 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipiste on Ole.Fit tiloissa, josta löytyy kuntosali sekä kinesissali. Hoidon yhteydessä asiakas saa mennä alkuun itsenäisesti harjoittelemaan salille. Sali on 2. kerroksessa, jonne on hissi.