Vastaanotot
  • Ma-Pe 7.30-14.00
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia

45 min

76

EUR

Naprapatia

45 min

Fysioterapia Tuusula

Fysioterapiaa Tuusulassa tarjoaa Fysios Tuusula. Fysios Tuusula sijaitsee aivan Tuusulan keskustassa Hyrylässä Ole.Fit tiloissa. Toimipisteessämme on pitkä tuki- ja liikuntaelinfysioterapian kokemus. Fysioterapian lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. OMT fysioterapia, akupunktio sekä purentavaivojen ja huimauksen hoito.

Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa ja asiantunteva fysioterapeuttimme on käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on tärkein. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen: Päivi Mäntylä tai Maarit Norres tai Paula Kotilainen p. 040 9678141.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipiste on Ole.Fit tiloissa, josta löytyy kuntosali sekä kinesissali. Hoidon yhteydessä asiakas saa mennä alkuun itsenäisesti harjoittelemaan salille. Sali on 2. kerroksessa, jonne on hissi.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee 2. kerroksessa. Hissillä pääsee 2. kerrokseen ja painetaan Fysioksen ovikelloa. Joskus ovi ei aukea ja voi joutua odottamaan ulkopuolella. Kuntosalin vastaanotto, jossa sohvaryhmä odotukseen. Kuntosalin henkilökunta paikalla klo 14 alkaen.

Toimipisteen vieressä on maksuton parkkipaikka ja terveysaseman toisella puolella linja-autoasema.

Maksutavat

Maksutapoina meillä käy laskutus ja Eazybreak hieronta sekä e-passi hyvinvointi.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus OMT Purentavaivan hoito Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Terveysaseman lähellä, sen toisella puolella linja-autoasema.

Paikoitusalueet

Talon päädyssä on ilmainen parkkialue.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Ei

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Hissillä 2. kerrokseen, painetaan Fysioksen ovikelloa.